Looney Tunes: Ο Πόρκι & ο Ντάφι Σώζουν τη Γη

3

Παλιομοδίτικης αθωότητας animation, το οποίο από το παραδοσιακό σκίτσο μέχρι τις παλαβομάρες των χαρακτήρων ακολουθεί την παράδοση ενός ιστορικού franchise, εκσυγχρονίζοντάς το διασκεδαστικά.

Looney Tunes: Ο Πόρκι & ο Ντάφι Σώζουν τη Γη

Σειρά ολιγόλεπτων animation που μας σύστησαν ήρωες σαν τους Μπαγκς Μπάνι, Πόρκι Πιγκ, Ντάφι Ντακ, Σπίντι Γκονζάλες, Ρόουντ Ράνερ και Κογιότ, τα Looney Tunes έχουν επισκεφθεί πολλές φορές τη μεγάλη οθόνη. Ως ταινίες-συλλογές μικρού μήκους και από το 1996 και μετά με τρεις πρωτότυπες μεγάλου μήκους στις οποίες προστίθενται τώρα και οι τελευταίες περιπέτειες των Πόρκι και Ντάφι: δυο σκανταλιάρηδων συγκατοίκων οι οποίοι αποδεικνύονται η μόνη ελπίδα της Γης να σωθεί από μια εξωγήινη εισβολή.


Ξεκινώντας από το παραδοσιακό σκίτσο και φτάνοντας ως τις παλαβομάρες των χαρακτήρων, η ταινία σέβεται την παράδοση του franchise και, συνδυάζοντας νοσταλγία, συναίσθημα, ανατροπές της πλοκής, σλάπστικ χιούμορ και μια παλιομοδίτικη αθωότητα, αναζητά ένα καινούργιο ανήλικο κοινό.

Η ταινία προβάλλεται με υπότιτλους και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

ΗΠΑ, Καναδάς. 2024. Διάρκεια: 91΄. Διανομή: FEELGOOD

Περισσότερες πληροφορίες

Looney Tunes: Ο Πόρκι & ο Ντάφι Σώζουν την Γη

The Day the Earth Blew Up: A Looney Tunes Movie
3
  • Animation
  • 2024
  • Διάρκεια: 91 '
  • Πίτερ Μπράουνγκαρντ

Ο Πόρκι και ο Ντάφι είναι δυο σκανταλιάρηδες συγκάτοικοι, οι οποίοι αποδεικνύονται η μοναδική ελπίδα της Γης να σωθεί από μια εξωγήινη εισβολή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι παράλληλες δράσεις των 32ων Νυχτών Πρεμιέρας

Το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας επιστρέφει και μαζί με αυτό οι παράλληλες δράσεις του, στις 2 και 3 Οκτωβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
22/09/2026

Τρεις βετεράνοι ταξιτζήδες αφηγούνται την ιστορία των αθηναϊκών δρόμων

Ένα λυρικό πορτρέτο της σύγχρονης Αθήνας μέσα από τις ζωές τριών βετεράνων ταξιτζήδων. Αυτό είναι το "Δρόμος Αλλού" της Ειρήνης Βουρλούμη που έρχεται στον Δαναό τον Οκτώβριο.

Ελληνικό box office: Τρόμος στις καλοκαιρινές αίθουσες

Το κακό εξαπλώθηκε στα σινεμά, αλλά όχι όσο το επιθυμούσαν όλοι, μιας και το καινούργιο "Resident Evil" άνοιξε με 22.546 εισιτήρια, ενώ οι υπόλοιπες πρεμιέρες έμειναν σε χαμηλές επιδόσεις.

Πέντε σπουδαίες αφορμές για θερινό σινεμά αυτή την εβδομάδα

Τα θερινά σινεμά εξακολουθούν να αποτελούν την τέλεια ευκαιρία να απολαύσουμε ορισμένες ενδιαφέρουσες ταινίες που παίζουν αυτό το διάστημα.

Αξίζει να πας σινεμά για τον "Κωδικό Τεχεράνη";

Μια ομάδα πρώην πρακτόρων της CIA ξεκινά μια γεμάτη ρίσκα αποστολή στο Ιράν προκειμένου να φυγαδεύσει μια νεαρή ακτιβίστρια και να βρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

"Μόλις Ξαναχώρισα": Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ρομαντικής κωμωδίας

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επιστρέφουν σε μια ιστορία γεμάτη έρωτα, χιούμορ και ανατροπές, φέρνοντας ξανά στην οθόνη το αγαπημένο σύμπαν του "Μόλις Ξαναχώρισα".

Κι αν το Resident Evil είναι η καλύτερη video game ταινία όλων των εποχών;

Το να βλέπεις το Resident Evil του Ζακ Κρέγκερ έχει κάτι από αποκάλυψη. Σε κάνει να αναρωτιέσαι "τι στο καλό περιμέναμε τόσο καιρό;".