Paw Patrol: Η Σούπερ Ταινία

1,5

Παιδική ταινία καταστροφής, βασισμένη στην καναδική τηλεοπτική σειρά του Nickelodeon, η οποία εξυμνεί με εντελώς ναΐφ επιχειρήματα, ακόμα και για τους ανήλικους σινεφίλ, την αξία της ομαδικής προσπάθειας.

Paw patrol h souper tainia

Παρ’ ότι η πρώτη κινηματογραφική περιπέτεια της πετυχημένης καναδέζικης τηλεοπτικής σειράς του Nickelodeon "PAW Patrol" δεν "έσπασε ταμεία" (104 εκατομμύρια δολάρια παγκόσμιες εισπράξεις), άφησε παρ’ όλα αυτά περιθώρια για την άμεση επιστροφή του Ράιντερ και της τετράποδης παρέας του στη μεγάλη οθόνη. Κι αν το προπέρσινο φιλμ ήταν μια ρουτινιάρικη μεταγραφή της τηλε-συνταγής αυστηρά για το ανήλικο κοινό, η "Σούπερ Ταινία" χαμηλώνει - κι όχι μόνον ηλικιακά – τον πήχη.

Όλα ξεκινούν όταν ένας μαγικός μετεωρίτης πέφτει στην Πόλη της Περιπέτειας. Μελετώντας τον, τα κουτάβια του PAW Patrol τον "ενεργοποιούν" και άθελά τους αποκτούν υπερδυνάμεις, μπαίνουν όμως στο στόχαστρο μιας τρελής επιστήμονα και του δημάρχου Χάμντινγκερ, οι οποίοι θέλουν να τους τις κλέψουν. Ακολουθεί μια παιδική ταινία καταστροφής η οποία εξυμνεί με εντελώς ναΐφ επιχειρήματα την αξία της ομαδικής προσπάθειας, αλλά και το πως "το πιο μικρό κουτάβι (η πρωταγωνίστρια Σκάι) μπορεί να κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά".

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

ΗΠΑ, Καναδάς. 2023. Διάρκεια: 88΄. Διανομή: FEELGOOD

Περισσότερες πληροφορίες

Paw Patrol: Η Σούπερ Ταινία

PAW Patrol: The Mighty Movie
1,5
  • Animation
  • 2023
  • Διάρκεια: 88 '
  • Καλ Μπράνκερ

Ένας μαγικός μετεωρίτης πέφτει στην Πόλη της Περιπέτειας. Μελετώντας τον, τα κουτάβια του PAW Patrol τον «ενεργοποιούν» και άθελά τους αποκτούν υπερδυνάμεις, μπαίνουν όμως στο στόχαστρο μιας τρελής επιστήμονα και του δημάρχου Χάμντινγκερ, οι οποίοι θέλουν να τους τις κλέψουν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 23/5

Άντονι Χόπκινς, Ράσελ Κρόου και Ράιαν Ρέινολντς προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
19/05/2024

Αποχαιρετήστε τον Γιούργκεν Κλοπ με αυτό το must ντοκιμαντέρ

Οι άνθρωποι δούλεψαν στενά με τον σπουδαίο προπονητή της Λίβερπουλ μιλούν στα πέντε επεισόδια του "Jürgen".

77ο Φεστιβάλ Καννών: Ο Λάνθιμος διηγείται κατασκότεινες "Ιστορίες Καλοσύνης"

Επιστροφή στην εποχή του "Κυνόδοντα" και των "Άλπεων" για τον Έλληνα σκηνοθέτη, ο οποίος αν και εντυπωσιάζει με τη γεμάτη αυτοπεποίθηση δεξιοτεχνία του, κινδυνεύει να χάσει πολλούς από τους όψιμους θαυμαστές του.

Έρχονται κλασικά ιαπωνικά αριστουργήματα στα θερινά σινεμά

Ακίρα Κουροσάβα, Μίκιο Ναρούσε, Σοσέι Ιμαμούρα, Κένζι Μιζογκούτσι, Γιασουχίρο Όζου, Κον Ιτσικάουα, Κιγιόσι Κουροσάουα, Τακάσι Μίικε, Τεϊνοσουκε Κινουγκάσα, Χιρόσι Τετσιγκαχάρα & Μασάκι Κομπαγιάσι, σε ένα αφιέρωμα στους Ιαπωνικούς κινηματογραφικούς θησαυρούς.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (15-22/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Στο φεστιβάλ Αγών το σινεμά συναντά την αρχαιολογία

Ανακαλύψτε το πρόγραμμα της διοργάνωσης όπου η ιστορία εμπνέει τον κινηματογράφο.

77ο Φεστιβάλ Καννών: Το Megalo (χαμένο) στοίχημα του Φράνσις Κόπολα

Διπλά βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα, ο σκηνοθέτης του "Νονού" παρουσιάσε στις Κάννες το κινηματογραφικό σχέδιο στο οποίο επένδυσε σαράντα χρόνια από τη ζωή του. Το "Megalopolis", όμως, αποδείχτηκε δυστυχώς μια εκκωφαντική αποτυχία.