Η Ζουγκλοπαρέα 2: Ο Γύρος του Κόσμου

2,5

Επιτυχημένη επανάληψη της συνταγής της πρώτης ταινίας (μια λιγότερο θεαματική «Μαδαγασκάρη» αλά γαλλικά), η οποία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

H zougloparea 2

Μετά το πετυχημένο πέρασμα των τηλεοπτικών περιπετειών των "Άσων της ζούγκλας" ("Les as de la jungle") στη μεγάλη οθόνη το 2017, η ετερόκλητη ομάδα των προστατών της αφρικανικής χλωρίδας –από ένα γορίλα και μια νυχτερίδα ως ένα χρυσόψαρο και έναν… πιγκουίνο– επιστρέφει για ένα ακόμα σινε-κατόρθωμα: Όταν η ζούγκλα ψεκάζεται με έναν τοξικό ροζ αφρό που εκρήγνυται μόλις έρθει σε επαφή με το νερό, η Ζουγκλοπαρέα πρέπει να βρει το αντίδοτο πριν τις επικείμενες βροχές, αλλά και να αποκαλύψει τον υπεύθυνο του σατανικού σχεδίου.

Ανήλικη κωμωδία, εξωτική περιπέτεια, ζωηρό σκίτσο, οικολογικές ευαισθησίες και εύστοχη επανάληψη της απόλυτα γνώριμης συνταγής της πρώτης ταινίας (μια λιγότερο θεαματική "Μαδαγασκάρη" αλά γαλλικά), η οποία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Γαλλία. 2023. Διάρκεια: 97΄. Διανομή: ΣΠΕΝΤΖΟΣ FILM

Περισσότερες πληροφορίες

Η Ζουγκλοπαρέα 2: Ο Γύρος του Κόσμου

Les As de la Jungle 2 / The Jungle Bunch 2: World Tour
2,5
  • Animation
  • 2023
  • Διάρκεια: 89 '
  • Μπενουά Σομβίλ

Όταν η ζούγκλα ψεκάζεται με έναν τοξικό ροζ αφρό που εκρήγνυται μόλις έρθει σε επαφή με το νερό, η Ζουγκλοπαρέα πρέπει να βρει το αντίδοτο πριν από τις επικείμενες βροχές, αλλά και να αποκαλύψει τον υπεύθυνο του σατανικού σχεδίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Μάιο

Ο καινούριος Λάνθιμος, η "Furiosa" Άνια Τέιλορ-Τζόι και η κινηματογραφική εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Καγιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
04/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".