Τα Παιδιά των Άλλων

2

Ένα δραματικά κοινότοπο γυναικείο πορτρέτο και μια κινηματογραφικά χλιαρή περιγραφή μιας πολυδιάστατης και περίπλοκης ψυχολογικής κατάστασης.

Ta pedia ton allon

Η Ρεμπέκα Ζλοτόφσκι ("Grand Central", "Πλανητάριο") έφτασε ως το διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ Βενετίας με ένα δράμα το οποίο ξεκινάει από δικές της εμπειρίες για να περιγράψει μια γυναίκα σε ένα σταυροδρόμι κρίσιμων αποφάσεων: τη Ρασέλ, μια χωρισμένη καθηγήτρια αγγλικών η οποία μοιάζει να ζει μια τακτοποιημένη ζωή. Μέχρι που ερωτεύεται τον εν διαστάσει Αλί, πατέρα της τετράχρονης Λεΐλά. Η Ρασέλ αναπτύσσει μαζί του μια ισορροπημένη σχέση, ενώ τα πηγαίνει πολύ καλά και με τη Λεϊλά, αλλά η επιθυμία για ένα δικό της παιδί διαρκώς δυναμώνει.


Τίποτα δεν ενοχλεί και τίποτα δεν συναρπάζει σ’ αυτό το δραματικά κοινότοπο γυναικείο πορτρέτο και την κινηματογραφικά χλιαρή περιγραφή μιας πολυδιάστατης και περίπλοκης ψυχολογικής κατάστασης. Η Βιρζινί Εφιρά παλεύει γενναία να φιλοτεχνήσει έναν τρισδιάστατο χαρακτήρα, σε αντίθεση με τους Ροσντί Ζεμ και Κιάρα Μαστρογιάνι, που χάνονται μέσα σε μπανάλ ρόλους, με τη Ζλοτόφσκι να φοβάται να μπήξει βαθιά τα νύχια σε πραγματικά επώδυνα συναισθήματα – ή να προχωρήσει μακρύτερα από μερικά συγκαταβατικά και παρηγορητικά συμπεράσματα.

Γαλλία. 2022. Διάρκεια: 103΄. Διανομή: ΣΠΕΝΤΖΟΣ FILM

Περισσότερες πληροφορίες

Τα Παιδιά των Άλλων

Les Enfants des Autres
2
  • Δραματική
  • 2022
  • Διάρκεια: 103 '
  • Ρεμπέκα Ζλοτόφσκι

Η Ρασέλ είναι μια χωρισμένη καθηγήτρια αγγλικών, η οποία ερωτεύεται τον Αλί, πατέρα της τετράχρονης Λεΐλά, με τη μητέρα της οποίας βρίσκεται σε διάσταση. Η Ρασέλ αναπτύσσει μαζί του μια ισορροπημένη σχέση και τα πηγαίνει πολύ καλά με τη Λεϊλά, αλλά η επιθυμία για ένα δικό της παιδί διαρκώς δυναμώνει.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Μάιο

Ο καινούριος Λάνθιμος, η "Furiosa" Άνια Τέιλορ-Τζόι και η κινηματογραφική εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Καγιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
04/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".