Τμήμα Απολεσθέντων Μαδρίτης

1,5

Όσο το κουβάρι του μυστηρίου ξετυλίγεται, η αγωνιώδης ατμόσφαιρα παραμένει πειστική. Όταν όμως αρχίζει η δράση, το χαμηλότονο αυτό θρίλερ αυτοκαταστρέφεται, επιστρατεύοντας σταδιακά όλο και περισσότερες κοινοτοπίες.

Tmima apolesthenton

Πρώην βοηθός των Πέδρο Αλμοδόβαρ και Γκιγιέρμο ντελ Τόρο, ο σκηνοθέτης Χόρχε Δοράδο παίρνει στα χέρια του ένα σενάριο του τηλεοπτικού Νάτσο Λόπεζ και βάζει μπροστά στην κάμερά του τον Αλβάρο Μόρτε, τον "Καθηγητή" του "La casa de papel". Ο δημοφιλής ηθοποιός ερμηνεύει τον Μάριο, έναν μοναχικό αποθηκάριο στο Τμήμα Απολεσθέντων της Μαδρίτης, ο οποίος παραλαμβάνει μια βαλίτσα που ανασύρθηκε από την κοίτη ενός ποταμού. Το μακάβριο περιεχόμενό της θα τον σοκάρει, παρασύροντάς τον στη διαλεύκανση μιας σκοτεινής υπόθεσης (στην οποία εμπλέκεται και ένα μωρό) που θα τον οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια.


Όσο το κουβάρι του μυστηρίου ξετυλίγεται, η αγωνιώδης ατμόσφαιρα παραμένει πειστική. Όταν όμως αρχίζει η δράση, μαζί κι ένα κακογραμμένο love story, το χαμηλότονο αυτό θρίλερ αυτοκαταστρέφεται, επιστρατεύοντας σταδιακά όλο και περισσότερες κοινοτοπίες.

Ισπανία, Αργεντινή, Γερμανία. 2022. Διάρκεια: 100΄. Διανομή: WEIRD WAVE

Περισσότερες πληροφορίες

Τμήμα Απολεσθέντων Μαδρίτης

Objetos / Lost & Found
1,5
  • Θρίλερ
  • 2022
  • Διάρκεια: 100 '
  • Χόρχε Δοράδο

Ο Μάριο είναι ένας μοναχικός αποθηκάριος στο Τμήμα Απολεσθέντων της Μαδρίτης. Όταν μια βαλίτσα με μακάβριο περιεχόμενο, που ανασύρθηκε από ένα ποτάμι, φτάνει στα χέρια του, η ζωή του θα αλλάξει δραματικά. Αναζητώντας την ταυτότητα ενός νεκρού βρέφους, θα παρασυρθεί σε σκοτεινά και επικίνδυνα μονοπάτια.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Τι νέο θα δούμε αυτό το ΠΣΚ στα θερινά σινεμά

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας σε open air και μη κινηματογράφους καθώς και ό,τι άλλο παίζει στις αίθουσες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/07/2025

Το Stellar Gastro Cinema επιστρέφει ανανεωμένο και Almodóvarικά

Η επιστροφή του θερινού γαστρο-κινηματογραφικού κόνσεπτ γίνεται με την πολυβραβευμένη ταινία "Όλα για τη Μητέρα μου".

Η Νοεμί Μερλάν βγαίνει "στο μπαλκόνι" για τα γυναικεία δικαιώματα

Η διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στις "Μπαλκονάτες", μια εκκεντρική και ανατρεπτική μαύρη κωμωδία πάνω στο αντρικό βλέμμα και τη σύγχρονη γυναικεία εικόνα.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα τα σινεμά (10-16/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

10 ταινίες που μυρίζουν καλοκαίρι

Οι ταινίες που θα μας κρατήσουν συντροφιά τις μέρες που η Αθήνα θα "βράζει".

To "The birthday party" με τον Γουίλεμ Νταφόε θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Λοκάρνο

Από τον σκηνοθέτη του "Παράθυρο στη Θάλασσα", Μιγκέλ Άνχελ Χιμένεθ, η νέα παραγωγή που γυρίστηκε στην Ελλάδα κι έχει ελληνική παρουσία σε σενάριο και καστ κάνει ποδαρικό στο φεστιβάλ της Ελβετίας.

Λένε πως αυτή θα είναι μια από τις πιο τρομακτικές ταινίες του καλοκαιριού

Όσα χρειάζεται να ξέρεις για "The Home", που έρχεται στους κινηματογράφους στις 14 Αυγούστου.