Book Club: Το Επόμενο Κεφάλαιο

0,5

Καρτποσταλικά τοπία και διαλεκτό καστ χαραμίζονται σε ένα άχρωμο, άοσμο και ξεπλυμένο από χιούμορ σίκουελ, ακόμα πιο συντηρητικό και ντεμοντέ από την πρωτότυπη ταινία.

Book Club to epomeno kefaleo

Γαργαλώντας το ενήλικο θηλυκό κοινό με πικάντικα αστεία γύρω από τέσσερις μακροχρόνιες φίλες, οι οποίες συστήνουν τη δική τους μηνιαία λέσχη βιβλίου και αποφασίζουν να διαβάσουν τις "Πενήντα αποχρώσεις του γκρι", το all star cast του "Book Club" κατάφερε το 2018 να μετατρέψει μια παλιομοδίτικα κλισέ κωμωδία σε εμπορική επιτυχία. Οι αγαπημένες φιλενάδες δεν θα μπορούσαν να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, λοιπόν, και, ξεχνώντας τα βιβλία, αποφασίζουν να ταξιδέψουν μέχρι την Ιταλία για ένα πρωτότυπο μπατσελορέτ πάρτι προς τιμήν της Βίβιαν, η οποία ετοιμάζεται να παντρευτεί.


Ο "Αλχημιστής" του Πάολο Κοέλιο καθοδηγεί τις ιδέες μιας εντελώς άσκοπης περιπλάνησης, η οποία υποτίθεται ότι διασκεδάζει με τις ανησυχίες της τρίτης ηλικίας πάνω στο σεξ, τη δέσμευση, τη συναισθηματική ανασφάλεια και τις χαμένες ευκαιρίες. Όλα όμως εδώ είναι απολύτως παρηγορητικά και καθησυχαστικά (κοτζάμ σύμπαν συνωμοτεί υπέρ του γαμήλιου εμβατηρίου), με τα καρτποσταλικά τοπία και το διαλεχτό καστ να χαραμίζονται σε ένα άχρωμο, άοσμο και ξεπλυμένο από χιούμορ σίκουελ, ακόμα πιο συντηρητικό και ντεμοντέ από την πρωτότυπη ταινία.

ΗΠΑ. 2023. Διάρκεια: 107΄. Διανομή: TANWEER

Περισσότερες πληροφορίες

Book Club: Το Επόμενο Κεφάλαιο

Book Club: The Next Chapter
0,5
  • Κωμωδία
  • 2023
  • Διάρκεια: 107 '
  • Μπιλ Χόλντερμαν

Οι τέσσερις φιλενάδες της λέσχης βιβλίου αποφασίζουν να ταξιδέψουν μέχρι την Ιταλία για ένα πρωτότυπο μπατσελορέτ πάρτι προς τιμήν της Βίβιαν, η οποία ετοιμάζεται να παντρευτεί.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Τι νέο βλέπουμε στα σινεμά αυτό το ΠΣΚ

Οι καινούριες ταινίες που παίζονται στους κινηματογράφους από τις 4/12, οι κριτικές, τα τρέιλερ και όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις γι' αυτές.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
05/12/2025

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (4-10/12)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Κάουτερ Μπεν Χανία: "Όσα συμβαίνουν στη Γάζα μάς κάνουν όλους Παλαιστίνιους"

Η βραβευμένη στη Βενετία σκηνοθέτρια της "Φωνής της Χιντ Ρατζάμπ" μιλάει για την κινηματογραφική διαχείριση ενός σοκαριστικού αληθινού ντοκουμέντου, το οποίο μετέτρεψε σε πολιτικό θρίλερ και σε μια ηχηρή αντιπολεμική κραυγή.

Μαρία Κομνηνού, ποια είναι τα must του 14ου Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας;

Η Καλλιτεχνική Διευθύντρια μας παρουσιάζει τις προβολές και τις δράσεις που δεν πρέπει να χάσουμε τις πρώτες μέρες του φεστιβάλ.

Λώρη Λοϊζίδη, πώς είναι να φτιάχνεις ένα ελληνικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι;

Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Χρήστου Κανάκη, "Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων", το "α" συζήτησε με τον πρωταγωνιστή και σεναριογράφο Λώρη Λοϊζιδη.

Όλες οι κριτικές των νέων ταινιών της εβδομάδας

Η άποψη του "α" για τις πρεμιέρες που παίζονται στους κινηματογράφους από τις 4 Δεκεμβρίου.

"Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων" ήχησαν νωρίτερα στην μεγάλη οθόνη

Επίσημη πρεμιέρα για την πολυαναμενόμενη Χριστουγεννιάτικη ταινία του Χρήστου Κανάκη.