Στο Τέλος Ξυρίζουν το Γαμπρό

Ο δημιουργός τού «I Love Karditsa» ξαναχτυπά με μια αφόρητα κακόγουστη και απίστευτα κακοφτιαγμένη «κωμωδία» παρεξηγήσεων μετά… φόνων (καλλιτεχνικών και μη).

Sto telos xirizoun to gampro1

Ακάθεκτος, ο Στράτος Μαρκίδης ξαναχτυπά ενάμιση χρόνο μετά το "Karditsa Forever" με μια αφόρητα κακόγουστη και απίστευτα κακοφτιαγμένη "κωμωδία" παρεξηγήσεων μετά… φόνων (καλλιτεχνικών και μη): τα Σούφρα της Κω έχουν αναστατωθεί γιατί η Πόπη, ιδιοκτήτρια μιας τοπικής καφετέριας, έχει αποφασίσει να παντρευτεί τον υπάλληλό της Αρτέμη, ένα νεότερό της Γεωργιανό. Η αδερφή και τα παιδιά της, όμως, βάζουν σκοπό να αποτρέψουν με κάθε τρόπο αυτό το γάμο.

Ρεκόρ αποτυχημένων αστείων, το οποίο θα μείνει ακατάρριπτο για πολύ καιρό, μια εξωφρενικά αυθαίρετη πλοκή και χαρακτήρες βγαλμένοι από επιθεώρηση του Δελφιναρίου παρασύρουν ακόμα και μερικούς ταλαντούχους ηθοποιούς σε έναν κωμικό όλεθρο, γυρισμένο θαρρείς με κινητό τηλέφωνο. Κι όχι smartphone βέβαια, μιας και η ταινία δεν έχει να κάνει με ο,τιδήποτε smart. 

Ελλάδα. 2023. Διάρκεια: 96΄. Διανομή: THE FILM GROUP

Περισσότερες πληροφορίες

Στο Τέλος Ξυρίζουν το Γαμπρό

  • Κωμωδία
  • 2023
  • Διάρκεια: 96 '
  • Στράτος Μαρκίδης

Τα Σούφρα της Κω έχουν αναστατωθεί επειδή η Πόπη, ιδιοκτήτρια μιας τοπικής καφετέριας, έχει αποφασίσει να παντρευτεί τον υπάλληλό της, έναν πολύ νεότερό της Γεωργιανό ονόματι Αρτέμη. Η αδερφή και τα παιδιά της, όμως, βάζουν σκοπό να αποτρέψουν με κάθε τρόπο αυτόν το γάμο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Γιώργος Αθανασίου γύρισε μία ταινία για "την ανάγκη μας να μην νιώθουμε μόνοι"

Μιλήσαμε με το σκηνοθέτη που συστήνεται στο κοινό με το ρομαντικό ασπρόμαυρο φιλμ "Τα Άνθη στα Άνθη".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
02/06/2023

Ο Φρανσουά Οζον "ομολογεί" το "Έγκλημά του"

Μιλήσαμε με τον κορυφαίο Γάλλο σκηνοθέτη για τη νέα ταινία του που δίνει αντισεξιστικό τουίστ σε μια γαλλική επιθεώρηση των 30s.

Η νέα ταινία του Pedro Pascal θα σε κάνει να ανατριχιάσεις

Όποια πέτρα και αν σηκώσεις τελευταία, ο δημοφιλής ηθοποιός είναι από κάτω.

Spider-Man: Ακροβατώντας στο Αραχνο-σύμπαν

Πρώτο μέρος ενός σίκουελ στο οποίο η σεναριακή και σκηνοθετική ευρηματικότητα του οσκαρικού πρώτου animation εμπλουτίζεται με σχεδιαστική φαντασία, αλλά ταυτόχρονα υπερφορτώνεται με έναν ανοικονόμητο αφηγηματικό παροξυσμό.

Αγάπη και Μίσος

Δυσκίνητο οικογενειακό (μελό)δραμα με προβλέψιμη εξέλιξη, παγιδευμένο σε μια στείρα και σοβαροφανή κινηματογραφική φλυαρία.

Ο Μεγαλόδοντας

Κακοφτιαγμένο και αταίριαστα σοβαροφανές b-movie, το οποίο χάνεται στο κενό μεταξύ "Sharknado" και "Σαγονιών του Καρχαρία".

Πρόσκληση σε Φόνο

Μια ερασιτεχνικού επιπέδου κόπια του "Στα Μαχαίρια", τόσο κωμικοτραγικά προχειροφτιαγμένη που την ξεχνάς την ώρα που τη βλέπεις.