Κριντ ΙΙΙ

2

Αφηγηματικό νεύρο, θεαματικές γροθιές, αλλά τίποτα που δεν έχει δοκιμάσει το franchise του «Ρόκι» με μεγαλύτερη επιτυχία.

Creed III

Κάθε φορά πρέπει να γίνεται και πιο προσωπικό. Πόσο πειστικό μπορεί να είναι λοιπόν το ότι για ένατη φορά στη saga του "Ρόκι" και τρίτη στην καριέρα του Αντόνις Κριντ ένας ταλαντούχος μποξέρ πρέπει να τα βάλει με ισχυρότερο αντίπαλο και ταυτόχρονα με τον ίδιο του τον εαυτό; Έτσι ο Αντόνις, ο οποίος έχει αποσυρθεί ένδοξα από την πυγμαχία ως παγκόσμιος πρωταθλητής, βλέπει τα φαντάσματα του παρελθόντος να επιστρέφουν. Ένας παιδικός φίλος του, μεγάλο ταλέντο του μποξ, αποφυλακίζεται μετά από χρόνια, τον φέρνει μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα και τον αναγκάζει να ξανανέβει στο ρινγκ.

Όλα αυτά με αφηγηματικό νεύρο, θεαματικές γροθιές, δυο αγώνες – τελικούς, αλλά τίποτα που δεν έχει δοκιμάσει το franchise του "Ρόκι" με μεγαλύτερη επιτυχία. Ο πρωταγωνιστής Μάικλ Μπι Τζόρνταν περνάει για πρώτη φορά πίσω από την κάμερα και "κλέβει" από τους προκατόχους του, προσπαθώντας να δώσει ένα πιο δραματικό, παρά φαντασμαγορικό και επικό χαρακτήρα στη σύγκρουση των δυο άσπονδων φίλων. Κανείς δεν θα προσέξει την παραμικρή διαφορά.

ΗΠΑ. 2023. Διάρκεια: 116΄. Διανομή: TANWEER

Περισσότερες πληροφορίες

Κριντ ΙΙΙ

Creed III
2
  • Περιπέτεια
  • 2023
  • Διάρκεια: 113 '
  • Μάικλ Μπι Τζόρνταν

Ο Αντόνις Κριντ αποσύρεται από την πυγμαχία ως παγκόσμιος πρωταθλητής, αλλά ένας παιδικός του φίλος αποφυλακίζεται έπειτα από χρόνια, τον φέρνει μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα και τον αναγκάζει να ξανανέβει στο ρινγκ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Sneak peak στο 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης με πέντε ντοκιμαντέρ και την αφίσα της διοργάνωσης

Ντοκιμαντέρ για σημαντικές προσωπικότητες και μια αφίσα δια χειρός του γνωστού εικαστικού Αλέξανδρου Ψυχούλη ανακοίνωσε η διοργάνωση του φεστιβάλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/01/2026

Αν σου άρεσε το 'Marty Supreme', τσέκαρε κι αυτές τις 12 ταινίες

Ήρωες που καλούνται να επιβιώσουν σε έναν αφιλόξενο κόσμο, ακολουθώντας τη δύσκολη πορεία προς το American Dream, που τους γεμίζει ηθικά διλήμματα. Ακριβώς όπως και ο χαρακτήρας του Τιμοτέ Σαλαμέ.

"Οι Δικοί μου Άνθρωποι": Πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ-ύμνο στην αγάπη και το θάρρος

Στις 22 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους από την The Film Group το ντοκιμαντέρ της Άννας Ρεζάν που φωτίζει τη λησμονημένη ιστορία των Ελλήνων Εβραίων.

Οι 10 καλύτερες σκηνές του Ντέιβιντ Λιντς

Βλέπουμε ξανά τα στιγμιότυπα της φιλμογραφίας του σκηνοθέτη που μας έμειναν αξέχαστα, με αφορμή τη σημερινή επέτειο της γέννησής του.

Ελληνικό box office: Ποιος θα σταματήσει τον "Καποδίστρια";

Η σινε-βιογραφία του πρώτου Έλληνα κυβερνήτη έχει κατεβάσει ταχύτητα, αλλά συνεχίζει να μην έχει εμπορικό αντίπαλο, φιλοδοξώντας να φτάσει τελικά τα 860.000 εισιτήρια του "Υπάρχω".

"Το Βλέμμα Του Οδυσσέα": Μια βραδιά για τον Θόδωρο Αγγελόπουλο στο Cinobo Όπερα

Την ειδική τελετή θα θα προλογίσουν η οικογένεια και οι συνεργάτες του σπουδαίου Έλληνα σκηνοθέτη, τιμώντας το έργο του αλλά και τη συμβολή του στο παγκόσμιο σινεμά.

"Συναισθηματική Αξία" και "Sirat" σάρωσαν στα 38α Βραβεία Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου

Το "α" ταξίδεψε στο Βερολίνο και παρακολούθησε από κοντά την γιορτή του ευρωπαϊκού σινεμά.