Ant-Man και Wasp: Κβαντομανία

1

Καταιγισμός οπτικών εφέ, ένδεια ιδεών και αποτυχημένο χιούμορ απορρυθμίζουν εντελώς την ήδη κουρασμένη Marvel Cinematic Universe συνταγή, καταλήγοντας σε ένα υπερηρωικό χάος στα όρια της παρωδίας.

Ant-Man kai Wasp Quantumania

Από τους υπερήρωες οι οποίοι προστέθηκαν τελευταίοι στην κινηματογραφική παρέα των "Εκδικητών", ο Ant-Man επισκέφτηκε δυο φορές τη μεγάλη οθόνη για να μας εξιστορήσει τις αυτόνομες περιπέτειές του, ακολουθώντας πιστά το σινε-manual της Marvel. Ο κωμικής προϊστορίας Πέιτον Ριντ ("Τα Χαλάσαμε", "Ναι σε Όλα") τόνισε τις χιουμοριστικές διαστάσεις των… αυξομειούμενων μπελάδων του Σκοτ Λανγκ, οι οποίοι τώρα γίνονται απειλητικότεροι μιας και ένα πείραμα της κόρης του Κέισι παίρνει απρόβλεπτη τροπή και παρασέρνει στον Κβαντικό Κόσμο όλη την οικογένεια του Σκοτ και της Χόουπ. Τώρα, τα μέλη της πρέπει να προσανατολιστούν σ’ έναν άγνωστο, εχθρικό τόπο και να βρουν τρόπο να επιστρέψουν σπίτι.

Καταιγισμός οπτικών εφέ, ένδεια ιδεών και αποτυχημένο χιούμορ απορρυθμίζουν εντελώς την ήδη κουρασμένη Marvel Cinematic Universe συνταγή, καταλήγοντας σε ένα υπερηρωικό χάος στα όρια της παρωδίας. Δεν ξέρω λοιπόν πόσο θα δυσκολευτεί κάποιος να απαντήσει στο "ποια είναι η καλύτερη ταινία του MCU;", γνωρίζω όμως στα σίγουρα πλέον τη γνώμη όλων για το ποια είναι η χειρότερη.

ΗΠΑ. 2023. Διάρκεια: 125΄. Διανομή: FEELGOOD

Περισσότερες πληροφορίες

Ant-Man και Wasp: Κβαντομανία

Ant-Man and the Wasp: Quantumania
1
  • Περιπέτεια
  • 2023
  • Διάρκεια: 125 '
  • Πέιτον Ριντ

Ένα πείραμα της Κέισι Λανγκ σε σχέση με τον Κβαντικό Κόσμο παίρνει απρόβλεπτη τροπή και παρασέρνει εκεί όλη την οικογένεια του Σκοτ και της Χόουπ. Τώρα, τα μέλη της πρέπει να προσανατολιστούν σ’ ένα άγνωστο, απειλητικό σύμπαν και να βρουν τρόπο να επιστρέψουν σπίτι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

"Αγόρια στο ντους": μια προβολή στο κατάμεστο "Ρομάντσο" ανοίγει μια συζήτηση για τη συμπερίληψη στα σχολεία στις σωστές βάσεις

Η βραβευμένη ταινία "Αγόρια στο ντους" είναι καλό να αποτελέσει case study για το πώς εντάσσονται στο σχολείο συζητήσεις σχετικές με θέματα έμφυλης ισότητας και συμπερίληψης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
08/06/2023

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο Evia Film Project

Δείτε όλες τις μουσικές εκδηλώσεις του οικολογικού event που διοργανώνει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

"Αγόρια στο Ντους": Δειτε την ταινία στο Cinobo και μείνετε ήσυχοι

Η μικρού μήκους που προκάλεσε ανυπόστατο ηθικό πανικό δεν πρόκειται να βλάψει κανέναν.

Προβολή του επίκαιρου ντοκιμαντέρ "Αστυνομική Βία και Ψυχικό τραύμα"

Ο κινηματογράφος Μικρόκοσμος φιλοξενεί την παρουσίαση μιας σημαντικής ταινίας γύρω από τις συνέπειες της καταστολής.

Ο Σπύρος Ιακωβίδης ρίχνει κωμικό "Black Stone" στο ελληνικό σινεμά

Μια κωμωδία-έκπληξη γύρω από μια εξαφάνιση, μια Ελληνίδα μάνα και έναν Αφροέλληνα ταξιτζή είναι αφορμή για τη συζήτησή μας με τον ταλαντούχο πρωτοεμφανιζόμενο σκηνοθέτη.

Black Stone

Εύστοχη, καλογραμμένη και αστεία σάτιρα της νεοελληνικής πραγματικότητας, με μια ανεπανάληπτη ερμηνεία από την Ελένη Κοκκίδου. Βραβείο νεότητας και κοινού στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, εφτά υποψηφιότητες για τα βραβεία της Ακαδημίας.

Ένα Όμορφο Πρωινό

Βραβευμένο στις Κάννες δράμα, ελαφρύ, τρυφερό και ανεπιτήδευτο. Χωρίς να υψώσει φωνή, αναρωτιέται συγκινητικά πάνω στην απώλεια, την αγάπη, τη δέσμευση και το πέρασμα του χρόνου.