Ant-Man και Wasp: Κβαντομανία

1

Καταιγισμός οπτικών εφέ, ένδεια ιδεών και αποτυχημένο χιούμορ απορρυθμίζουν εντελώς την ήδη κουρασμένη Marvel Cinematic Universe συνταγή, καταλήγοντας σε ένα υπερηρωικό χάος στα όρια της παρωδίας.

Ant-Man kai Wasp Quantumania

Από τους υπερήρωες οι οποίοι προστέθηκαν τελευταίοι στην κινηματογραφική παρέα των "Εκδικητών", ο Ant-Man επισκέφτηκε δυο φορές τη μεγάλη οθόνη για να μας εξιστορήσει τις αυτόνομες περιπέτειές του, ακολουθώντας πιστά το σινε-manual της Marvel. Ο κωμικής προϊστορίας Πέιτον Ριντ ("Τα Χαλάσαμε", "Ναι σε Όλα") τόνισε τις χιουμοριστικές διαστάσεις των… αυξομειούμενων μπελάδων του Σκοτ Λανγκ, οι οποίοι τώρα γίνονται απειλητικότεροι μιας και ένα πείραμα της κόρης του Κέισι παίρνει απρόβλεπτη τροπή και παρασέρνει στον Κβαντικό Κόσμο όλη την οικογένεια του Σκοτ και της Χόουπ. Τώρα, τα μέλη της πρέπει να προσανατολιστούν σ’ έναν άγνωστο, εχθρικό τόπο και να βρουν τρόπο να επιστρέψουν σπίτι.

Καταιγισμός οπτικών εφέ, ένδεια ιδεών και αποτυχημένο χιούμορ απορρυθμίζουν εντελώς την ήδη κουρασμένη Marvel Cinematic Universe συνταγή, καταλήγοντας σε ένα υπερηρωικό χάος στα όρια της παρωδίας. Δεν ξέρω λοιπόν πόσο θα δυσκολευτεί κάποιος να απαντήσει στο "ποια είναι η καλύτερη ταινία του MCU;", γνωρίζω όμως στα σίγουρα πλέον τη γνώμη όλων για το ποια είναι η χειρότερη.

ΗΠΑ. 2023. Διάρκεια: 125΄. Διανομή: FEELGOOD

Περισσότερες πληροφορίες

Ant-Man και Wasp: Κβαντομανία

Ant-Man and the Wasp: Quantumania
1
  • Περιπέτεια
  • 2023
  • Διάρκεια: 125 '
  • Πέιτον Ριντ

Ένα πείραμα της Κέισι Λανγκ σε σχέση με τον Κβαντικό Κόσμο παίρνει απρόβλεπτη τροπή και παρασέρνει εκεί όλη την οικογένεια του Σκοτ και της Χόουπ. Τώρα, τα μέλη της πρέπει να προσανατολιστούν σ’ ένα άγνωστο, απειλητικό σύμπαν και να βρουν τρόπο να επιστρέψουν σπίτι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Έρχονται κλασικά ιαπωνικά αριστουργήματα στα θερινά σινεμά

Ακίρα Κουροσάβα, Μίκιο Ναρούσε, Σοσέι Ιμαμούρα, Κένζι Μιζογκούτσι, Γιασουχίρο Όζου, Κον Ιτσικάουα, Κιγιόσι Κουροσάουα, Τακάσι Μίικε, Τεϊνοσουκε Κινουγκάσα, Χιρόσι Τετσιγκαχάρα & Μασάκι Κομπαγιάσι, σε ένα αφιέρωμα στους Ιαπωνικούς κινηματογραφικούς θησαυρούς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (15-22/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Στο φεστιβάλ Αγών το σινεμά συναντά την αρχαιολογία

Ανακαλύψτε το πρόγραμμα της διοργάνωσης όπου η ιστορία εμπνέει τον κινηματογράφο.

77ο Φεστιβάλ Καννών: Το Megalo (χαμένο) στοίχημα του Φράνσις Κόπολα

Διπλά βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα, ο σκηνοθέτης του "Νονού" παρουσιάσε στις Κάννες το κινηματογραφικό σχέδιο στο οποίο επένδυσε σαράντα χρόνια από τη ζωή του. Το "Megalopolis", όμως, αποδείχτηκε δυστυχώς μια εκκωφαντική αποτυχία.

Το "Λώξη" δεν είναι μόνο ένα ντοκιμαντέρ για την πρώτη ηθοποιό με σύνδρομο Down

Οι σκηνοθέτες της ταινίας για την Λωξάνδρα Λούκας που έγραψε ιστορία παίζοντας στο Εθνικό Θέατρο, μιλούν στο "α" για το πολύτιμο φιλμ τους.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης για τα "Φτηνά Τσιγάρα"

"Έκλαιγα μόνος μου έξω από τις αίθουσες, εγκατέλειψα τα σχέδια μου" σχολίασε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός.

Η Βίκυ Καγιά και η Σοφία Κόκκαλη είναι μητέρα και κόρη στο "Πολύδροσο" του The Boy

Οι συμπρωταγωνίστριες της νέας ταινίας του Αλέξανδρου Βούλγαρη μιλούν στο "α" για τη συμμετοχή τους στο ατμοσφαιρικό δράμα που ψηλαφεί τις έννοιες της μητρότητας και της απώλειας.