Ant-Man και Wasp: Κβαντομανία

1

Καταιγισμός οπτικών εφέ, ένδεια ιδεών και αποτυχημένο χιούμορ απορρυθμίζουν εντελώς την ήδη κουρασμένη Marvel Cinematic Universe συνταγή, καταλήγοντας σε ένα υπερηρωικό χάος στα όρια της παρωδίας.

Ant-Man kai Wasp Quantumania

Από τους υπερήρωες οι οποίοι προστέθηκαν τελευταίοι στην κινηματογραφική παρέα των "Εκδικητών", ο Ant-Man επισκέφτηκε δυο φορές τη μεγάλη οθόνη για να μας εξιστορήσει τις αυτόνομες περιπέτειές του, ακολουθώντας πιστά το σινε-manual της Marvel. Ο κωμικής προϊστορίας Πέιτον Ριντ ("Τα Χαλάσαμε", "Ναι σε Όλα") τόνισε τις χιουμοριστικές διαστάσεις των… αυξομειούμενων μπελάδων του Σκοτ Λανγκ, οι οποίοι τώρα γίνονται απειλητικότεροι μιας και ένα πείραμα της κόρης του Κέισι παίρνει απρόβλεπτη τροπή και παρασέρνει στον Κβαντικό Κόσμο όλη την οικογένεια του Σκοτ και της Χόουπ. Τώρα, τα μέλη της πρέπει να προσανατολιστούν σ’ έναν άγνωστο, εχθρικό τόπο και να βρουν τρόπο να επιστρέψουν σπίτι.

Καταιγισμός οπτικών εφέ, ένδεια ιδεών και αποτυχημένο χιούμορ απορρυθμίζουν εντελώς την ήδη κουρασμένη Marvel Cinematic Universe συνταγή, καταλήγοντας σε ένα υπερηρωικό χάος στα όρια της παρωδίας. Δεν ξέρω λοιπόν πόσο θα δυσκολευτεί κάποιος να απαντήσει στο "ποια είναι η καλύτερη ταινία του MCU;", γνωρίζω όμως στα σίγουρα πλέον τη γνώμη όλων για το ποια είναι η χειρότερη.

ΗΠΑ. 2023. Διάρκεια: 125΄. Διανομή: FEELGOOD

Περισσότερες πληροφορίες

Ant-Man και Wasp: Κβαντομανία

Ant-Man and the Wasp: Quantumania
1
  • Περιπέτεια
  • 2023
  • Διάρκεια: 125 '
  • Πέιτον Ριντ

Ένα πείραμα της Κέισι Λανγκ σε σχέση με τον Κβαντικό Κόσμο παίρνει απρόβλεπτη τροπή και παρασέρνει εκεί όλη την οικογένεια του Σκοτ και της Χόουπ. Τώρα, τα μέλη της πρέπει να προσανατολιστούν σ’ ένα άγνωστο, απειλητικό σύμπαν και να βρουν τρόπο να επιστρέψουν σπίτι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η σκηνοθέτρια Ιρίς Καλτενμπάκ γύρισε μία από τις εκπλήξεις της χρονιάς

Στην "Αρπαγή" η πρωτοεμφανιζόμενη δημιουργός υπογράφει ένα ψυχογράφημα που μένει αξέχαστο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
19/04/2024

Οι ταινίες "Χάρι Πότερ" επιστρέφουν στους κινηματογράφους

Τα "Epic Movie Nights" φέρνουν ξανά στη μεγάλη οθόνη το franchise που λατρεύουν οι millennials.

"Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο": Η νέα ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα

Ο σκηνοθέτης της "Νορβηγίας" ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα στη σημαντική νεοϋορκέζικη διοργάνωση.

Οι Άλεξ Γκάρλαντ & Κίρστεν Ντανστ μιλούν στο "α" για τον "Εμφύλιο Πόλεμο"

Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της πολιτικά φορτισμένης δυστοπικής περιπέτειας απαντούν στις ερωτήσεις του "α" γύρω από τη δημιουργία μιας αγωνιώδους ταινίας, η οποία απεικονίζει έναν ανησυχητικό μελλοντικό κόσμο.

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.