Ant-Man και Wasp: Κβαντομανία

1

Καταιγισμός οπτικών εφέ, ένδεια ιδεών και αποτυχημένο χιούμορ απορρυθμίζουν εντελώς την ήδη κουρασμένη Marvel Cinematic Universe συνταγή, καταλήγοντας σε ένα υπερηρωικό χάος στα όρια της παρωδίας.

Ant-Man kai Wasp Quantumania

Από τους υπερήρωες οι οποίοι προστέθηκαν τελευταίοι στην κινηματογραφική παρέα των "Εκδικητών", ο Ant-Man επισκέφτηκε δυο φορές τη μεγάλη οθόνη για να μας εξιστορήσει τις αυτόνομες περιπέτειές του, ακολουθώντας πιστά το σινε-manual της Marvel. Ο κωμικής προϊστορίας Πέιτον Ριντ ("Τα Χαλάσαμε", "Ναι σε Όλα") τόνισε τις χιουμοριστικές διαστάσεις των… αυξομειούμενων μπελάδων του Σκοτ Λανγκ, οι οποίοι τώρα γίνονται απειλητικότεροι μιας και ένα πείραμα της κόρης του Κέισι παίρνει απρόβλεπτη τροπή και παρασέρνει στον Κβαντικό Κόσμο όλη την οικογένεια του Σκοτ και της Χόουπ. Τώρα, τα μέλη της πρέπει να προσανατολιστούν σ’ έναν άγνωστο, εχθρικό τόπο και να βρουν τρόπο να επιστρέψουν σπίτι.

Καταιγισμός οπτικών εφέ, ένδεια ιδεών και αποτυχημένο χιούμορ απορρυθμίζουν εντελώς την ήδη κουρασμένη Marvel Cinematic Universe συνταγή, καταλήγοντας σε ένα υπερηρωικό χάος στα όρια της παρωδίας. Δεν ξέρω λοιπόν πόσο θα δυσκολευτεί κάποιος να απαντήσει στο "ποια είναι η καλύτερη ταινία του MCU;", γνωρίζω όμως στα σίγουρα πλέον τη γνώμη όλων για το ποια είναι η χειρότερη.

ΗΠΑ. 2023. Διάρκεια: 125΄. Διανομή: FEELGOOD

Περισσότερες πληροφορίες

Ant-Man και Wasp: Κβαντομανία

Ant-Man and the Wasp: Quantumania
1
  • Περιπέτεια
  • 2023
  • Διάρκεια: 125 '
  • Πέιτον Ριντ

Ένα πείραμα της Κέισι Λανγκ σε σχέση με τον Κβαντικό Κόσμο παίρνει απρόβλεπτη τροπή και παρασέρνει εκεί όλη την οικογένεια του Σκοτ και της Χόουπ. Τώρα, τα μέλη της πρέπει να προσανατολιστούν σ’ ένα άγνωστο, απειλητικό σύμπαν και να βρουν τρόπο να επιστρέψουν σπίτι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

John Wick: Κεφάλαιο 4

Το πολύ σκληρό για να πεθάνει franchise επιστρέφει με σημάδια κόπωσης, πλην όμως προσφέρει ξανά απαράμιλλης γοητείας δράση με τη μορφή ενός σεβάσμιου ρέκβιεμ για τον πλέον δημοφιλή σύγχρονο action hero.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
23/03/2023

Η Λέιλα και τα Αδέρφια της

Βραβείο κριτικών στις Κάννες για ένα σφιχτοδεμένο, αν και μεγάλης διάρκειας, δράμα χαρακτήρων το οποίο ανατέμνει σε βάθος τις εύθραυστες ισορροπίες, τις εμμονές και τις πολλαπλές αγκυλώσεις της ιρανικής (και όχι μόνον) κοινωνίας.

Utama, το Σπίτι μας

Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στο φεστιβάλ του Σάντανς για μια ντοκιμαντερίστικη, οπτικά μαγευτική ελεγεία πάνω σ’ έναν "παρελθόντα" τρόπο ζωής. Γήινο, αθόρυβο και περήφανο.

Ο Άντρας των Ονείρων μου

Βραβείο γυναικείας ερμηνείας στο Βερολίνο για μια συνολικά προβλέψιμη, αλλά διακριτικά καυστική και συναισθηματικά ώριμη κομεντί πάνω στην ανθρώπινη επικοινωνία, τη μάχη των δύο φύλων και την τεχνητή νοημοσύνη.

Φαντάσματα της Επανάστασης

Ιστορικά γεγονότα, σινεφίλ φαντασία, ταινία εποχής και σύγχρονη κωμωδία συνδυάζονται γεμάτα ιδέες, αλλά χωρίς ισορροπία, σε ένα παιχνιδιάρικο στοχασμό πάνω στην ελληνική ταυτότητα και την ευρωπαϊκή κληρονομιά.

Μια Απροσδόκητη Σχέση

Δράμα χαρακτήρων και ερμηνειών, το οποίο προδίδεται από ένα ζαχαρωμένα μελοδραματικό σενάριο που εξαφανίζει σταδιακά κάθε υπόσχεση δραματικού ρεαλισμού και συναισθηματικής ειλικρίνειας.

Στο Τέλος Ξυρίζουν το Γαμπρό

Ο δημιουργός τού "I Love Karditsa" ξαναχτυπά με μια αφόρητα κακόγουστη και απίστευτα κακοφτιαγμένη "κωμωδία" παρεξηγήσεων μετά… φόνων (καλλιτεχνικών και μη).