Μάρμαντιουκ

1

Animation το οποίο στοχεύει αποκλειστικά στο ανήλικο κοινό, συσσωρεύοντας παιδικές φάρσες καταστροφής μέχρι το αφελές χάπι εντ του.

Marmaduke

Ήρωας comic strip του Μπραντ Άντερσον το οποίο συνεχίζει να δημοσιεύεται από το 1954, ο Μάρμαντιουκ είναι ένας καλόκαρδος, αλλά παρορμητικός και ζημιάρης σκύλος που αναστατώνει την καθημερινότητα της οικογένειας Γουίνσλοου. Αφού έκανε ένα σύντομο πέρασμα από το τηλεοπτικό καρτούν "Heathcliff", ντεμπούταρε στη μεγάλη οθόνη με τη φωνή του Όουεν Ουίλσον στην αποτυχημένη οικογενειακή κωμωδία "Μάρμαντιουκ" του 2010. Τώρα επιστρέφει ως animation το οποίο στοχεύει αποκλειστικά στο ανήλικο κοινό, καθώς δεν είναι μόνον το αφελές χάπι εντ, αλλά και η ως εκεί πορεία που σερβίρονται από τον Μαρκ Ντιπέ (μετρ των εφέ και σκηνοθέτη του ξεχασμένου υπερηρωικού κόμικς "Spawn") με ναΐφ χιούμορ και αφηγηματική τεμπελιά που δυσκολεύονται να εκπλήξουν πλέον ακόμα και δεκάχρονο. Δεν πρόκειται δηλαδή παρά για παιδικές φάρσες καταστροφής οι οποίες συσσωρεύονται γύρω από την απελπισία των Γουίνσλοου να τιθασεύσουν το αξιαγάπητο κατοικίδιό τους και μια φαεινή ιδέα ενός εκπαιδευτή σκύλων ο οποίος πιστεύει ότι μπορεί να μεταμορφώσει τον απειθάρχητο Μάρμαντιουκ στον πρώτο δανέζικο μολοσσό που θα κερδίσει το Παγκόσμιο σκυλο-Πρωτάθλημα.

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

ΗΠΑ. 2022. Διάρκεια: 88΄. Διανομή: ODEON

Περισσότερες πληροφορίες

Μάρμαντιουκ

Marmaduke
1
  • Animation
  • 2022
  • Διάρκεια: 88 '
  • Μαρκ Ντιπέ

Ένας θρυλικός εκπαιδευτής σκύλων πιστεύει ότι μπορεί να μεταμορφώσει τον απειθάρχητο, αλλά αξιαγάπητο Μάρμαντιουκ στον πρώτο δανέζικο μολοσσό που θα κερδίσει το Παγκόσμιο σκυλο-Πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.