Dragon Ball Super: Super Hero

2

Ένα αδύναμο σίκουελ το οποίο αναλώνεται σε σεναριακές επεξηγήσεις και φλύαρες χορογραφίες δράσης.

dragon_ball_super_super_hero

Ένα από τα μακροβιότερα και πιο εμβληματικά anime franchise, το "Dragon Ball", από την εμφάνισή του αρχικά ως manga τη δεκαετία του ’80 έως σήμερα, εμπλουτίζει συνεχώς το εντυπωσιακό σύμπαν του έχοντας πάντα στο επίκεντρο τις περιπέτειες του μαχητή Σον Γκόκου. Ενός δεξιοτέχνη των πολεμικών τεχνών με καταγωγή από την εξωγήινη φυλή Σαγιάν, ο οποίος υπερασπίζεται τη Γη από εχθρικές δυνάμεις. Ανάμεσά τους, εκείνες του Στρατού της Κόκκινης Κορδέλας, ο οποίος στην 21η ταινία του franchise αναβιώνει υπό τις οδηγίες του μοχθηρού Διοικητή Ματζέντα και, εξοπλισμένος με νέα ισχυρά ανδροειδή, συγκρούεται με τον ανυποψίαστο Γκόκου.

Τα διαχρονικά ατού του "Dragon Ball", η εντυπωσιακή εικονογραφία και οι ρηξικέλευθες σεκάνς μάχης, εδώ περνούν σε δεύτερη μοίρα για χάρη μιας άνευρης προσθήκης στο σύμπαν του anime. Η αφήγηση αναλώνεται σε διαρκείς επεξηγήσεις του σεναρίου, όπου έτσι κι αλλιώς δεν αναπτύσσονται πειστικά διακυβεύματα για να στηριχθεί η περιπέτεια. Ένα κάποιο ενδιαφέρον προσφέρει η ανάπτυξη του χαρακτήρα του Πίκολο, η οποία ωστόσο μοιάζει ανεπαρκής σε μια ταινία που συνολικά πασχίζει να θυμίσει περασμένα μεγαλεία.

Ιαπωνία. 2021. Διάρκεια: 100΄. Διανομή: Feelgood Entertainment.

Περισσότερες πληροφορίες

Dragon Ball Super: Super Hero

Doragon Bôru Sûpâ: Sûpâ Hîrô
2
  • Animation
  • 2022
  • Διάρκεια: 100 '
  • Τετσούρο Κοντάμα

Ο Στρατός της Κόκκινης Κορδέλας αναβιώνει και επιστρέφει εξοπλισμένος με νέα ισχυρά ανδροειδή, επιδιώκοντας μια ολομέτωπη σύγκρουση με τον πανίσχυρο Γκόκου και τους πιστούς συντρόφους του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ταινίες των 80s και 90s που βλέπουμε στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα

Ντέιβιντ Λιντς, Γκλεν Κλόουζ, Ιζαμπέλα Ροσελίνι και άλλοι stars σε επιλογές από τις αγαπημένες μας δεκαετίες βλέπουμε στους κινηματογράφους από 15-22/1.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
17/01/2026

Οι νέες ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά το ΠΣΚ

Τζος Σάφντι, Ράντου Ζούντε και όλες οι καινούριες κυκλοφορίες που παίζουν στις αίθουσες από Πέμπτη 15/1.

Η "Uchronia" του Φιλ Ιερόπουλου κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην Berlinale

Πρόκειται για τη μόνη ελληνική ταινία που συμμετέχει φέτος στον θεσμό, ενώ αντλεί την έμπνευση από το βιβλίο του Αρθούρου Ρεμπώ "Μια εποχή στην κόλαση".

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (15-21/01)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Όλα όσα έγιναν στην VIP Avant Premiere του '28 Χρόνια Μετά: Ο Ναός των Οστών'

Το Esquire Greece και η Feelgood Entertainment διοργάνωσαν την VIP Avant Premiere του '28 Χρόνια Μετά: Ο Ναός των Οστών' στις πολυτελείς αίθουσες Velvet & Sunset lounge του Athinaion Experience.

"Marty Supreme": Τελικά, ποιος αδερφός Σάφντι είναι καλύτερος;

Με αφορμή την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης αθλητικής κωμωδίας, αναρωτιόμαστε για την επιλογή σόλο καριέρας του δημιουργού της Τζος Σάφντι, τη φιλόδοξη πορεία του πρωταγωνιστή Τιμοτέ Σαλαμέ και το αντισυμβατικό μάρκετινγκ της εταιρείας παραγωγής Α24.

Όλες οι φορές που είδαμε τον Αριστοτέλη Ωνάση στη μεγάλη οθόνη

Μια ζωή με πάθη, έρωτες, δόξα, αλλά και παρανομίες γεννήθηκε σαν σήμερα και ο κινηματογραφικός κόσμος έγραψε πολλές φορές γι' αυτήν τα σενάριά του.