Μπάντι, ο Ροκ Σταρ 2

1,5

Χαριτωμένοι χαρακτήρες, απλοϊκά μπλεξίματα και διδακτικά μηνύματα σ’ ένα ανώδυνα διεκπεραιωτικό κι ελάχιστα ροκ εντ ρολ σίκουελ.

Bady_o_rock_star_2

Στο προ πενταετίας μουσικό animation "Μπάντι, ο Ροκ Σταρ", βασισμένο σε grapic novel του Κινέζου… ροκ σταρ Τζουν Ζενγκ, ένας καλόκαρδος και αποφασισμένος θιβετιανός σκύλος είχε αμφισβητήσει τις κοινωνικές παραδόσεις και είχε κυνηγήσει το όνειρό του, κατορθώνοντας να γίνει τελικά πετυχημένος ρόκερ. Τώρα ο Μπάντι και η μπάντα του, οι True Blue, είναι πλέον μεγάλες διασημότητες στο ορεινό χωριό τους. Όταν όμως τους δίνεται η ευκαιρία να κάνουν περιοδεία με την ποπ σούπερ σταρ Λιτλ Φόξι θα μεγαλοπιαστούν και θα ανακαλύψουν ότι η φήμη έχει το τίμημα της, το οποίο θα δοκιμάσει την ειλικρινή φιλία τους.
Χαριτωμένοι χαρακτήρες, απλοϊκά μπλεξίματα και διδακτικά μηνύματα ανακατώνονται με τα riff ενός ανώδυνα διεκπεραιωτικού κι ελάχιστα ροκ εντ ρολ σίκουελ. Η σκοτεινή πλευρά και οι παγίδες της ιλιγγιώδους επιτυχίας επισημαίνονται εύστοχα, μα από εκεί και πέρα όλα είναι διάφανα και τεμπέλικα, εντελώς προβλέψιμα για οποιονδήποτε έχει κλείσει τα δώδεκά του χρόνια.
Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

ΗΠΑ, Κίνα. 2021. Διάρκεια: 90΄. Διανομή: TANWEER

Περισσότερες πληροφορίες

Μπάντι ο Ροκ Σταρ 2

Rock Dog 2
1,5
  • Animation
  • 2021
  • Διάρκεια: 90 '
  • Μαρκ Μπάλντο

Ο θιβετιανός σκύλος Μπάντι και η μπάντα του, οι True Blue, είναι πλέον μεγάλες διασημότητες στο χωριό τους. Όταν τους δίνεται η ευκαιρία να κάνουν περιοδεία με την ποπ σούπερ σταρ Λιτλ Φόξι, θα ανακαλύψουν ότι η φήμη έχει το τίμημά της, το οποίο θα δοκιμάσει την ειλικρινή φιλία τους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
03/05/2024

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".

Το Χρώμα του Ροδιού

Ένα από τα διαχρονικά αριστουργήματα του ποιητικού σινεμά, το οποίο δημιουργεί ένα μεθυστικών αισθήσεων και συναρπαστικών συναισθημάτων κόσμο (ο αρμένικος πολιτισμός) χάρη στη δύναμη της καθαρής εικόνας.