Uncharted

1,5

Το δημοφιλές βιντεογκέιμ μεταφέρεται στην οθόνη σαν ένα εκβιαστικά χαβαλεδιάρικο κι ετοιματζίδικο πάτσγουερκ των περιπετειών ενός μοντέρνου Ιντιάνα Τζόουνς, συνταγή που έχει εκτελέσει πολύ καλύτερα το «Στα Ίχνη του Χαμένου Θησαυρού» με τον Νίκολας Κέιτζ.

uncharted3

Από τα πλέον δημοφιλή βιντεογκέιμ, το Uncharted έχει γνωρίσει απανωτές επιτυχημένες εκδόσεις και δοκιμάζει τώρα την κινηματογραφική του τύχη, αγκαζάροντας τον hot Σπάιντερμαν Τομ Χόλαντ ως Νέιθαν Ντρέικ. Έναν καπάτσο μικροαπατεώνα ο οποίος στρατολογείται από έναν έμπειρο τυχοδιώκτη για την ανεύρεση του χαμένου θησαυρού του θαλασσοπόρου Φερδινάνδου Μαγγελάνου. Έτσι, η κοσμοπολίτικη γύρα τους ανά τον κόσμο ξεκινά, ενώ στο κατόπι τους βρίσκεται ο αδίστακτος Σαντιάγο Μοντάδα, ο οποίος θεωρεί πως αυτός είναι ο νόμιμος κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας.


Τα ψηφιακά εφέ και τα καρτποσταλικά τοπία της Ισπανίας κάνουν όλη τη δουλειά σ’ αυτό το εκβιαστικά χαβαλεδιάρικο κι ετοιματζίδικο πάτσγουερκ των περιπετειών ενός μοντέρνου Ιντιάνα Τζόουνς, συνταγή που έχει εκτελέσει πολύ καλύτερα το "Στα Ίχνη του Χαμένου Θησαυρού" με τον Νίκολας Κέιτζ. Ίχνη έμπνευσης υπάρχουν μόνο στην τελευταία σεκάνς των ιπτάμενων καραβιών, αλλά για να φτάσει κανείς ως εκεί πρέπει να αντέξει μια ατέλειωτη σειρά από εξυπνακίστικους διαλόγους, χιλιοϊδωμένους γρίφους, βαρετές κλοτσοπατινάδες και τις γκριμάτσες καμουφλαρισμένης κακίας του Αντόνιο Μπαντέρας.

ΗΠΑ. 2022. Διάρκεια: 116΄. Διανομή: FEELGOOD

Περισσότερες πληροφορίες

Uncharted

1,5
  • Περιπέτεια
  • 2022
  • Διάρκεια: 116 '
  • Ρούμπεν Φλέισερ

Ο καπάτσος μικροαπατεώνας Νέιθαν Ντρέικ στρατολογείται από έναν έμπειρο τυχοδιώκτη για την ανεύρεση του χαμένου θησαυρού του θαλασσοπόρου Φερδινάνδου Μαγγελάνου. Στο κατόπι τους όμως βρίσκεται ο αδίστακτος Σαντιάγο Μοντάδα, ο οποίος θεωρεί πως είναι ο νόμιμος κληρονόμος του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η Νικολέτα Παράσχη ακολούθησε την Ιερά Οδό, στην κυριολεξία

Σε ύφος roadmovie, το ντοκιμαντέρ της σκηνοθέτιδας με τίτλο "Ιερά Οδός, 21 χλμ" μόλις κυκλοφόρησε στις αίθουσες κι εμείς κάναμε μία χορταστική συζήτηση μαζί της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΑΦΑΕΛΛΑ ΡΑΛΛΗ
17/05/2026

Οι νέες ταινίες που θα δούμε στα σινεμά από την Πέμπτη 21/05

Star Wars, Αλ Πατσίνο, η Αρκουδότρυπα κι όλα όσα θα δούμε την επόμενη εβδομάδα (21-27/05)

Η Ταινιοθήκη γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων με δωρεάν ξεναγήσεις

Η συλλογή του Μουσείου Κινηματογράφου περιλαμβάνει προ-κινηματογραφικές συσκευές και βοηθητικό υλικό που σχετίζεται με την παραγωγή και προβολή ταινιών.

Road movies που βλέπουμε στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα

Διαβάστε για όλα τα road movies που αξίζει να δείτε στα σινεμά αυτή την εβδομάδα.

79ο Φεστιβάλ Καννών: Σεξ και βία στην Κρουαζέτ

Με την πρώτη, το φεστιβάλ βρήκε την ταινία που άναψε τα αίματα: το "Teenage Sex and Death at Camp Miasma", πρεμιέρα του τμήματος "Ένα Κάποιο Βλέμμα".

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλοσοφικού Κινηματογράφου στο Ηράκλειο Κρήτης

4.000 επισκέπτες, 8 μέρες, ξεχωριστοί καλεσμένοι, 41 ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, 8 εκπαιδευτικά εργαστήρια & παράλληλες δράσεις για όλους

Οι νέες ταινίες που βλέπουμε το ΠΣΚ στις αίθουσες

Όλες οι νέες ταινίες που παίζονται στους κινηματογράφους από τις 14 Μαΐου.