Πράκτορες 355

1,5

Κατασκοπική περιπέτεια της σειράς, η οποία αναβαθμίζεται ως (κοσμοπολίτικη) παραγωγή λόγω του θηλυκού all-star cast της.

355

Ταινία-κόνσεπτ, το "Πράκτορες 355" δεν είναι παρά μια κατασκοπική περιπέτεια της σειράς, η οποία αναβαθμίζεται ως (κοσμοπολίτικη) παραγωγή λόγω του θηλυκού all-star cast της. Όλα τα άλλα, από την πλοκή μέχρι την επιλογή των action set pieces και τις γραφικές τοποθεσίες (Παρίσι, Μαρόκο, Σαγκάη), λειτουργούν συμπληρωματικά, προσπαθώντας να σπρώξουν όσο πιο κοντά στην αληθοφάνεια μπορούν μια χιλιοτετριμμένη ιδέα: Όταν ένα προηγμένο κυβερνοόπλο κινδυνεύει να πέσει στα χέρια αδίστακτων διεθνών εγκληματιών, τρεις πράκτορες διαφορετικών μυστικών υπηρεσιών και μία ψυχολόγος ενώνουν τις δυνάμεις τους για να το εντοπίσουν και να το ανακτήσουν.

Οι έμπειρες σταρ κάνουν ό,τι μπορούν για να πείσουν ως σωτήρες του πλανήτη με τακούνια, το ξεκίνημα έχει το (προβλέψιμο) ενδιαφέρον του και μερικές αυτόνομες σκηνές δράσης είναι χορταστικές. Τα πάντα όμως –από τους χαρακτήρες μέχρι τις ανατροπές– τα έχεις δει και ξαναδεί αμέτρητες φορές, με μοναδική εξαίρεση την ήπια φεμινιστική ατζέντα, στα μηνύματα της οποίας παραπέμπει και ο τίτλος της ταινίας.

ΗΠΑ, Κίνα. 2022. Διάρκεια: 122΄. Διανομή: ΣΠΕΝΤΖΟΣ FILM

Περισσότερες πληροφορίες

Πράκτορες 355

The 355
1,5
  • Περιπέτεια
  • 2022
  • Διάρκεια: 124 '
  • Σάιμον Κίνμπεργκ

Όταν ένα προηγμένο κυβερνοόπλο κινδυνεύει να πέσει στα χέρια μιας ομάδας διεθνών εγκληματιών, τρεις μυστικές πράκτορες και μία ψυχολόγος ενώνουν τις δυνάμεις τους για να το εντοπίσουν και να το ανακτήσουν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Στο νεότερο θερινό σινεμά της Αθήνας, για προβολές κάτω από τον πλάτανο

Μια κυψέλη πολιτισμού που δε σταματά να ονειρεύεται και να μοιράζεται ιδέες και εμπειρίες. Φέτος, μετατρέπει μια όμορφη αυλή σε θερινό σινεμά, προσκαλώντας μας σε βραδιές ποιοτικού ανεξάρτητου κινηματογράφου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/07/2025

Τι νέο θα δούμε αυτό το ΠΣΚ στα θερινά σινεμά

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας σε open air και μη κινηματογράφους καθώς και ό,τι άλλο παίζει στις αίθουσες.

Το Stellar Gastro Cinema επιστρέφει ανανεωμένο και Almodóvarικά

Η επιστροφή του θερινού γαστρο-κινηματογραφικού κόνσεπτ γίνεται με την πολυβραβευμένη ταινία "Όλα για τη Μητέρα μου".

Η Νοεμί Μερλάν βγαίνει "στο μπαλκόνι" για τα γυναικεία δικαιώματα

Η διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στις "Μπαλκονάτες", μια εκκεντρική και ανατρεπτική μαύρη κωμωδία πάνω στο αντρικό βλέμμα και τη σύγχρονη γυναικεία εικόνα.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα τα σινεμά (10-16/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

10 ταινίες που μυρίζουν καλοκαίρι

Οι ταινίες που θα μας κρατήσουν συντροφιά τις μέρες που η Αθήνα θα "βράζει".

To "The birthday party" με τον Γουίλεμ Νταφόε θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Λοκάρνο

Από τον σκηνοθέτη του "Παράθυρο στη Θάλασσα", Μιγκέλ Άνχελ Χιμένεθ, η νέα παραγωγή που γυρίστηκε στην Ελλάδα κι έχει ελληνική παρουσία σε σενάριο και καστ κάνει ποδαρικό στο φεστιβάλ της Ελβετίας.