Πράκτορες 355
1,5

Κατασκοπική περιπέτεια της σειράς, η οποία αναβαθμίζεται ως (κοσμοπολίτικη) παραγωγή λόγω του θηλυκού all-star cast της.

Ταινία-κόνσεπτ, το "Πράκτορες 355" δεν είναι παρά μια κατασκοπική περιπέτεια της σειράς, η οποία αναβαθμίζεται ως (κοσμοπολίτικη) παραγωγή λόγω του θηλυκού all-star cast της. Όλα τα άλλα, από την πλοκή μέχρι την επιλογή των action set pieces και τις γραφικές τοποθεσίες (Παρίσι, Μαρόκο, Σαγκάη), λειτουργούν συμπληρωματικά, προσπαθώντας να σπρώξουν όσο πιο κοντά στην αληθοφάνεια μπορούν μια χιλιοτετριμμένη ιδέα: Όταν ένα προηγμένο κυβερνοόπλο κινδυνεύει να πέσει στα χέρια αδίστακτων διεθνών εγκληματιών, τρεις πράκτορες διαφορετικών μυστικών υπηρεσιών και μία ψυχολόγος ενώνουν τις δυνάμεις τους για να το εντοπίσουν και να το ανακτήσουν.

Οι έμπειρες σταρ κάνουν ό,τι μπορούν για να πείσουν ως σωτήρες του πλανήτη με τακούνια, το ξεκίνημα έχει το (προβλέψιμο) ενδιαφέρον του και μερικές αυτόνομες σκηνές δράσης είναι χορταστικές. Τα πάντα όμως –από τους χαρακτήρες μέχρι τις ανατροπές– τα έχεις δει και ξαναδεί αμέτρητες φορές, με μοναδική εξαίρεση την ήπια φεμινιστική ατζέντα, στα μηνύματα της οποίας παραπέμπει και ο τίτλος της ταινίας.

ΗΠΑ, Κίνα. 2022. Διάρκεια: 122΄. Διανομή: ΣΠΕΝΤΖΟΣ FILM

Πράκτορες 355

The 355
1,5
  • Περιπέτεια
  • 2022
  • Διάρκεια: 124 '

Όταν ένα προηγμένο κυβερνοόπλο κινδυνεύει να πέσει στα χέρια μιας ομάδας διεθνών εγκληματιών, τρεις μυστικές πράκτορες και μία ψυχολόγος ενώνουν τις δυνάμεις τους για να το εντοπίσουν και να το ανακτήσουν.

Read Next

MORE FROM

Σινεμά