Έντιμος Κλέφτης

1,5

Μια μονοδιάστατη αστυνομική περιπέτεια βάζει ευκολάκια στον αειθαλή action hero Λίαμ Νίσον.

Έντιμος Κλέφτης

Λίαμ, πάρε τ’ όπλο σου», «Τι έγινε πάλι;», «Υποδύεσαι έναν ερωτευμένο ληστή τραπεζών, ο οποίος θέλει να ζήσει πια μια τίμια ζωή. Αποφασίζει λοιπόν να παραδοθεί και να επιστρέψει τα κλοπιμαία με αντάλλαγμα μικρότερη ποινή. Πέφτει, όμως, στην παγίδα δύο διεφθαρμένων πρακτόρων του FBI…», «Μου αρκεί. Είμαι μέσα».

Τα υπόλοιπα μπαίνουν απλώς στον αυτόματο πιλότο από τον Μαρκ Γουίλιαμς, δημιουργό της τηλεοπτικής σειράς «Όζαρκ» και σκηνοθέτη του περιπετειώδους θρίλερ «Ο Σύμβουλος» (2017) με τον Τζέραρντ Μπάτλερ. Δεν του χρειάζονται ποιος, πού, πότε και γιατί, απλώς δύο-τρεις κακοί που κάνουν το μοιραίο λάθος να μπουν στο δρόμο του αειθαλή action hero Λίαμ Νίσον. Στην αρχή, βέβαια, αυτός την πατάει, αλλά με μαγκιόρικα κόλπα που έχει εμπεδώσει από τόσες και τόσες copy pasted περιπέτειες, ο 69χρονος σταρ μοιάζει ικανός να γλιτώσει από τη θανάσιμη παγίδα των άπληστων ομοσπονδιακών, να προστατέψει το κορίτσι που αγαπάει και ταυτόχρονα να αποδείξει την αθωότητά του. Εγώ πάντως από την αρχή στοιχημάτιζα υπέρ του…

Σκηνοθεσία: Μαρκ Γουίλιαμς. Πρωταγωνιστούν: Λίαμ Νίσον, Κέιτ Γουόλς, Τζάι Κόρτνεϊ, Τζέφρι Ντόνοβαν. ΗΠΑ. 2020. Διάρκεια: 99΄. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Έντιμος Κλέφτης

Honest Thief
1,5
  • Περιπέτεια
  • 2020
  • Διάρκεια: 99 '
  • Μαρκ Γουίλιαμς

Ένας ασύλληπτος κι ερωτευμένος ληστής τραπεζών αποφασίζει να παραδοθεί και να επιστρέψει τα κλοπιμαία με αντάλλαγμα μικρότερη ποινή. Πέφτει, όμως, στην παγίδα δύο διεφθαρμένων πρακτόρων του FBI.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Λάνθιμος, ο Κόπολα και όσα ανυπομονούμε να δούμε στο 77ο Φεστιβάλ Καννών

Ανακαλύψτε τις δέκα ταινίες που δε βλέπουμε την ώρα να ανακαλύψουμε στην Κρουαζέτ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
15/05/2024

Tο πολύτιμο έργο του Γιώργου Τασιούλα στο Comicdom CON Athens 2024

Μέρος του πολυποίκιλου και εντυπωσιακού έργου του αναδεικνύεται στην έκθεση "Το Σύμπαν του Tass" που συνοδεύεται από τη δίγλωσση (ελληνικά/αγγλικά) έκδοση "The Tass Book | The Art of Storyboard".

Άνοιξαν τα θερινά σινεμά της Αθήνας! Δείτε την αναλυτική λίστα

Ξεκινά επισήμως η καλοκαιρινή περίοδος για τους υπαίθριους κινηματογράφους της πόλης που ανάβουν αυτήν την εβδομάδα τους προβολείς τους.

Ρότζερ Κόρμαν (1926-2024): Ξαναβλέποντας τη "Μάσκα του Κόκκινου Θανάτου"

Ο βασιλιάς των b-movies αποχαιρέτησε τα εγκόσμια στα 98 του, άφησε, όμως, πολλά να θυμόμαστε. Μεταξύ τους και μια παθιασμένη ματιά στο θρυλικό διήγημα του Έντγκαρ Άλλαν Πόε, που έδωσε μια ταινία υπέροχη μες τις ατέλειές της, η οποία γιορτάζει φέτος τα δικά της 60 χρόνια.

Το τρέιλερ του "Megalopolis" υπόσχεται μια οπτική φαντασμαγορία

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα μας συστήνει στον πληθωρικό και αισθητικά καθηλωτικό κόσμο της νέας ταινίας του.

Ελληνικό box office: Γκάρφιλντ, πίθηκοι και Γιουροβίζιον

Η Μαρίνα και το "Ζάρι" της κράτησαν τους ενήλικες στους καναπέδες τους, με την πιτσιρικαρία να επιλέγει "Γκάρφιλντ" και να τον ανεβάζει στην κορυφή του εβδομαδιαίου top-10.

Piraeus Port Film Festival: Ο Πειραιάς γίνεται λιμάνι της 7ης Τέχνης

Κατά τη διάρκεια του PPFF, θα προβληθούν σημαντικές μεγάλου μήκους ταινίες του ελληνικού και ξένου κινηματογράφου, μικρού μήκους ταινίες Ελλήνων δημιουργών, όλες με άξονα τη θεματική του φεστιβάλ "θάλασσα, ναυτικοί, λιμάνια".