Πες το Δυνατά

1,5

Φεμινιστική κωμωδία χοντροκομμένων καταστάσεων και ναΐφ σάτιρας για μια Ιταλίδα Μαίρη Παναγιωταρά που με new age τρικ βρίσκει τον εαυτό της.

Πες το Δυνατά

Η 40χρονη Τζούλια είναι μια Ιταλίδα Μαίρη Παναγιωταρά. Συζεί με έναν τεμπέλη ζωγράφο και τον έφηβο γιο του (ο οποίος πουλάει ναρκωτικά), δουλεύει χρόνια στο μάρκετινγκ μιας πετυχημένης εταιρείας η οποία προσλαμβάνει μια νεαρή influencer για προϊστάμενή της, η αδελφή της την αναγκάζει να φροντίζει το γάτο της όσο εκείνη θα λείπει, ο γείτονάς της οργανώνει ολονύχτια πάρτι, και η φίλη της στο γυμναστήριο μιλάει μόνο για τα δικά της προβλήματα. Ζώντας μια αφόρητα καταπιεστική, στρεσογόνο καθημερινότητα, η Τζούλια αποφασίζει να συμβουλευτεί έναν εναλλακτικό θεραπευτή και ξαφνικά δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή και τις απόψεις της, επιτιθέμενη δυναμικά σε ό,τι και όποιον την ενοχλεί.

Ριμέικ μιας χιλιανής επιτυχίας του 2018, η ταινία θα μπορούσε να ήταν μια διασκεδαστική φεμινιστική κωμωδία, αν δεν βασιζόταν σε τόσο χοντροκομμένες καταστάσεις, απίστευτα γραφικούς χαρακτήρες και μια εντελώς ναΐφ σατιρική προσέγγισή τους. Κι επιπλέον, αν δεν έπαιρνε όλα αυτά τα new age τρικ αυτοβελτίωσης τόσο στα σοβαρά.

Ιταλία. 2020. Διάρκεια: 90΄. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Πες το Δυνατά

Cambio Tutto / Say it Loud
1,5
  • Κωμωδία
  • 2020
  • Διάρκεια: 90 '
  • Γκουίντο Κιέζα

Η Τζούλια, εργαζόμενη στο μάρκετινγκ μιας πετυχημένης εταιρείας, ζει μια καταπιεστική εργασιακή, φιλική και οικογενειακή καθημερινότητα. Αποφασίζει να συμβουλευτεί έναν εναλλακτικό θεραπευτή και ξαφνικά δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή και τις απόψεις της, επιτιθέμενη δυναμικά σε ό,τι και όποιον την ενοχλεί.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Μάιο

Ο καινούριος Λάνθιμος, η "Furiosa" Άνια Τέιλορ-Τζόι και η κινηματογραφική εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Καγιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
04/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".