Ο Γαμπρούλης μας

2

Συγκροτημένη κινηματογραφικά, αν και κοινότοπη κωμωδία καταστάσεων και παρεξηγήσεων, με μπουλβάρ άρωμα, στην οποία την παράσταση κλέβουν με άνεση οι «πεθεροί» Μπαλασκό – Μπουρντόν.

Ο Γαμπρούλης μας

Κωμωδία καταστάσεων και παρεξηγήσεων με μπουλβάρ άρωμα, ο «Γαμπρούλης μας» διασκεδάζει με το διαχρονικά πικάντικο θέμα της συζυγικής απιστίας παίρνοντας το μέρος… των πεθερικών. Και συγκεκριμένα των Αντρέ και Κολίν, οι οποίοι, όταν η κόρη τους νομίζει πως πιάνει τον άντρα της να ξενοκοιμάται, δεν ξέρουν ποιανού το δίκιο να υποστηρίξουν. Συνεχίζοντας να βλέπουν τον αγαπημένο τους γαμπρό κρυφά από την κόρη τους, παγιδεύονται σε μια περιπετειώδη διπλή ζωή.

Διπλό είναι και το σεναριακό ταμπλό στο οποίο παίζει η συμπαθητικά κοινότοπη ταινία τού σκηνοθέτη Έκτορ Καμπέγιο Ρέγιες («Μαμά, Γύρισα!») και του πρωταγωνιστή-συνσεναριογράφου (Μπρουνό) Μπεναμπάρ, γνωστού Γάλλου τραγουδοποιού. Το χιουμοριστικό μπαλάκι πηγαινοέρχεται από το νιόπαντρο στο μεσήλικο ζευγάρι, χωρίς το θέαμα να είναι επιπέδου… Ρολάν Γκαρός, τα μπερδέματα όλο είναι έτοιμα να λυθούν και όλο γίνονται ακόμη χειρότερα, τα περί απιστίας κοινωνικά στερεότυπα παραμένουν ίδια από την εποχή του Φεϊντό και την παράσταση κλέβουν με άνεση οι πεθεροί Μπαλασκό - Μπουρντόν, έμπειροι σε κωμικό στήσιμο και τάιμινγκ.

Γαλλία. 2019. Διάρκεια: 83΄. Διανομή: WEIRD WAVE.

Περισσότερες πληροφορίες

Ο Γαμπρούλης Μας

Beaux-Parents
2
  • Κωμωδία
  • 2019
  • Διάρκεια: 83 '
  • Ετόρ Καμπέγιο Ρέγιες

Όταν η κόρη τους νομίζει πως πιάνει τον άντρα της να την απατά, οι Αντρέ και Κολίν δεν ξέρουν ποιανού το δίκιο να υποστηρίξουν. Συνεχίζοντας να βλέπουν τον αγαπημένο τους γαμπρό κρυφά από την κόρη τους, παγιδεύονται σε μια… περιπετειώδη διπλή ζωή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Πλήθος σινεφίλ αφιερωμάτων στο 38ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου

Οι πρώτες ανακοινώσεις του φεστιβάλ περιλαμβάνουν μια σειρά must προβολών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
23/10/2025

Όλες οι κριτικές των νέων ταινιών της εβδομάδας

Η άποψη του "α" για τις πρεμιέρες που παίζονται στους κινηματογράφους από τις 23 Οκτωβρίου.

Η επανέκδοση που κάνει πρεμιέρα στα σινεμά

Μια αριστοτεχνική μεταφορά ενός σπουδαίου βιβλίου επιστρέφει στις μαρκίζες.

Αχινός

Φρέσκια ματιά στη βρετανική παράδοση του κοινωνικού ρεαλισμού μέσα από ένα διαβρωτικό μείγμα τρυφερότητας και απόγνωσης, χιούμορ και βαθιάς θλίψης. Από τον πρωταγωνιστή του "Τριγώνου της Θλίψης" Χάρις Ντίκινσον. | Powered by Uber.

Springsteen: Deliver Me from Nowhere

Το χρονικό της δημιουργίας του εμβληματικού LP "Nebraska" γίνεται ένα μελαγχολικό, ταιριαστό στο ύφος του άλμπουμ biopic, το οποίο θα χρειαζόταν ένα δραματικά βαθύτερο υπόβαθρο. | Powered by Uber.

Το Φιλί της Γυναίκας Αράχνης

Μεταφορά ενός μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, βασισμένο σε οσκαρική ταινία. Άνευρο, ελάχιστα πειστικό και αδέξιο στην εναλλαγή πραγματικότητας - φαντασίας, με ερμηνευτική έκπληξη τον ταλαντούχο Τόνατιου. | Powered by Uber.

Η Κατάρα του Σέλμπι Όουκς

Found footages, home videos και κλασική αφήγηση συνδυάζονται σε μια "υβριδική" ταινία τρόμου, η οποία χτίζει ατμόσφαιρα, αλλά δεν έχει στέρεο στόρι για να την υποστηρίξει. | Powered by Uber.