Jumanji: Η Επόμενη Πίστα

1,5

Το σινεμά ως διασκεδαστικό βιντεογκέιμ: η οποία μπορεί να προχωρά αιωνίως από πίστα σε πίστα, ανακυκλώνοντας θεαματικές περιπέτειες και χολιγουντιανό χαβαλέ για όλη την οικογένεια.

Jumanji: Η Επόμενη Πίστα

Το σινεμά ως διασκεδαστικό βιντεογκέιμ. Να μια εμπορικά επιτυχημένη ιδέα, η οποία μπορεί να προχωράει αιωνίως από πίστα σε πίστα, ανακυκλώνοντας θεαματικές περιπέτειες, αγωνιώδεις απειλές, αστεία, κυνηγητά και χολιγουντιανό χαβαλέ για όλη την οικογένεια. Η συνταγή του «Jumanji» δεν έχει ακόμη εξαντληθεί, με το επιτελείο της πρώτης ταινίας να επανασυνδέεται για άλλον ένα γύρο με την πιο προσχηματική αφορμή: νοσταλγώντας το πόσο ωραία πέρασε την προηγούμενη φορά στο Τζουμάντζι (όπου παρά τρίχα να σκοτωθεί μαζί με όλη την παρέα του), ο Σπένσερ επιστρέφει στον κόσμο του και αναγκάζει τους τρεις πρώην συμπαίκτες του να ξαναμπούν στο παιχνίδι για να τον σώσουν. Εκείνο όμως έχει χαλάσει και οι εκπλήξεις που τους περιμένουν είναι απανωτές, ξεκινώντας από τους συμμετέχοντες.

Νέοι παίκτες, μπερδεμένα άβαταρ, καινούργιο εναλλασσόμενο ντεκόρ (από ερήμους μέχρι χιονισμένα βουνά) και ακόμη μεγαλύτερες προκλήσεις για χαρακτήρες που σκοτώνονται, ξαναζούν (μέχρι τρεις φορές) και δέρνουν μετά μουσικής, φιλοσοφώντας στο ενδιάμεσο περί θνητότητας και αξιών ζωής. Με εισπράξεις 350 εκατ. δολαρίων σε δύο εβδομάδες είναι πανέτοιμοι να το ξανακάνουν.

ΗΠΑ. 2019. Διάρκεια: 123΄. Διανομή: FEELGOOD ENT.

Περισσότερες πληροφορίες

Jumanji: Η Επόμενη Πίστα

Jumanji: The Next Level
1,5
  • Περιπέτεια
  • 2019
  • Διάρκεια: 123 '
  • Τζέικ Κάσνταν

Όταν ο Σπένσερ επιστρέφει στον κόσμο του Τζουμάντζι, οι τρεις φίλοι και πρώην συμπαίκτες του ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι για να τον σώσουν. Εκείνο όμως έχει χαλάσει και οι εκπλήξεις που τους περιμένουν είναι απανωτές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Επιστροφή στην Εποχή των Δεινοσαύρων

Ανήλικη σε όλα της περιπέτεια φαντασίας, στην οποία κανείς θεατής άνω των οκτώ χρονών δεν γελά, δεν αγωνιά και δεν εντυπωσιάζεται.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
09/05/2024

Detective Conan: Το Μαύρο Υποβρύχιο

Γνωριμία με ένα εξαιρετικά πετυχημένο στην Ιαπωνία franchise anime, το οποίο έχει αισίως φτάσει στην 27η ταινία του και έχει πλέον βάλει μπροστά τον αυτόματο πιλότο.

Sobibor

Μια συναρπαστική αληθινή ιστορία, η οποία αποτυπώνεται στην οθόνη με σκηνοθετική αρτιότητα, αλλά και παλιομοδίτικη μελοδραματική υπερβολή.

The Big Father

Απίστευτα αδέξια και σκανδαλωδώς αφελής κοινωνική σάτιρα, στην οποία είναι σχεδόν αδύνατον να ξεχωρίσεις τα ηθελημένα από τα ακούσια αστεία.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 9/5

Η επιστροφή ενός επικού franchise και ένα διχαστικό arthouse φιλμ προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Οι αξέχαστοι ρόλοι της Άννας Παναγιωτοπούλου στο σινεμά

Αποχαιρετούμε μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Μάιο

Ο καινούριος Λάνθιμος, η "Furiosa" Άνια Τέιλορ-Τζόι και η κινηματογραφική εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Καγιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.