Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2

2,5

Τρεις ιστορίες συγκολλούνται προσχηματικά σε ένα animation-συρραφή από αστεία γκαγκ, επαναλαμβάνοντας την εμπορικά επιτυχημένη συνταγή της πρώτης και σεναριακά ευρηματικότερης ταινίας.

Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2

Η συνέχεια της πρώτης γνωριμίας μας με τον Μαξ, τον τυπολατρικά πιστό σκύλο της Κέιτι, φέρνει στην παρέα των Νεοϋορκέζων τετράποδων φίλων του έναν απρόσμενο επισκέπτη. Μετά το γάμο της η αφεντικίνα του Μαξ αποκτά ένα σκανταλιάρικο μωρό κι εκείνος εξελίσσεται άμεσα στον νευρωτικό προστάτη του. Τα όρια της ψυχραιμίας και της υπομονής του όμως δοκιμάζονται σε μια περιπετειώδη εκδρομή της οικογένειας στην εξοχή, με το σίκουελ της μεγάλης επιτυχίας του 2016 να ενώνει προσχηματικά τρεις ιστορίες σε ένα animation-συρραφή από αστεία γκαγκ.

Η πρώτη αφορά την «ενηλικίωση» του Μαξ στο επικίνδυνο φυσικό περιβάλλον, η άλλη την προσπάθεια της σκυλίτσας Κλόι να ανακτήσει ένα παιχνίδι από μια αγέλη «δαιμονικών» γατών και τέλος τη θαρραλέα απόπειρα του κούνελου Χιονόμπαλα να απελευθερώσει από τα δεσμά της μια καλοκάγαθη τίγρη. Το χιούμορ κάνει γκελ στο ανήλικο κοινό, οι χαρακτήρες είναι ξεκαρδιστικοί και όλα λειτουργούν ως επανάληψη της εμπορικά επιτυχημένης συνταγής της πρώτης και σεναριακά ευρηματικότερης ταινίας.

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

ΗΠΑ. 2019. Διάρκεια: 86΄. Διανομή: TULIP ENT.

Περισσότερες πληροφορίες

Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2

The Secret Life of Pets 2
2,5
  • Animation
  • 2019
  • Διάρκεια: 86 '
  • Κρις Ρενό

Η ζωή του Μαξ αλλάζει όταν η Κέιτι παντρεύεται και αποκτά μωρό. Εξελίσσεται στον νευρωτικό προστάτη του μικρού, με μια περιπετειώδη εκδρομή στην εξοχή να δοκιμάζει την ψυχραιμία και την υπομονή του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

To PLEASURE & DISOBEDIENCE επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο CYPHER

Art films, exploitation films, ντοκιμαντέρ, εργαστήρια πειραματικού βίντεο και άλλα καινοτόμα φορμά έρχονται σε πρώτο πλάνο στη φετινή διοργάνωση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
13/12/2025

Ταινίες με σασπένς που βλέπουμε στους κινηματογράφους (11-17/12)

Απαγωγές, απρόβλεπτες καταστάσεις και τραγικές εξελίξεις θα βρείτε στις προτάσεις μας για αυτή την εβδομάδα.

Νεφέλη Γκαμπάντ, ποια είναι τα highlights του 14ου Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου;

Η επιμελήτρια και προγραμματίστρια του φεστιβάλ μας προτείνει τις προβολές και τις δράσεις που δεν πρέπει να χάσουμε λίγο πριν το φινάλε.

Οι μεταφεστιβαλικές εκδηλώσεις του 38ου Πανοράματος Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου

Τρία διαφορετικά masterclasses από τον κριτικό κινηματογράφου Δημήτρη Καλιοδήμο και τον σκηνοθέτη και διευθυντή φωτογραφίας Μενέλαο Κυρλίδη και ξεχωριστές προβολές στο πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Ο Ράντου Ζούντε δεν πιστεύει πως οι ταινίες του θα αλλάξουν τον κόσμο, αλλά θα σας κάνουν να σκεφτείτε το πώς

Συναντήσαμε τον κορυφαίο Ρουμάνο σκηνοθέτη λίγο πριν έρθει στην Αθήνα για να παρουσιάσει τη νέα ταινία του "Kontinental ‘25" στο 14ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αναπλιού επιστρέφει για δεύτερη χρονιά

Η εκδήλωση φιλοδοξεί να αναδείξει την πολυμορφία και την πλούσια πολιτιστική κληρονομία της περιοχής του Ναυπλίου, συνδυάζοντας καλλιτεχνική ποιότητα και εκπαιδευτική στόχευση.

Τσίε Χαγιακάουα: Από τον Χιροκάζου Κόρε-έντα στον Θόδωρο Αγγελόπουλο

Μετά το φουτουριστικό "Πλάνο 75", η Γιαπωνέζα σκηνοθέτρια του "Ρενουάρ" αλλάζει ύφος και μιλάει για την τρυφερή, ονειρική και ιμπρεσιονιστική ιστορία ενηλικίωσης, η οποία την οδήγησε ως το διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Καννών.