Μια Πάπια Μα Ποια Πάπια

1

Χαριτωμένη, αυστηρά οικογενειακού ενδιαφέροντος ταινία, η οποία εξαντλεί πολύ γρήγορα τα θέματά της και ξοδεύει τις ευκαιρίες για χιούμορ σε χιλιοειπωμένα, ανώριμα αστεία.

Μια Πάπια Μα Ποια Πάπια

Χαριτωμένη, αυστηρά οικογενειακού ενδιαφέροντος ταινία, η οποία εξαντλεί πολύ γρήγορα τα θέματά της και ξοδεύει τις ευκαιρίες για χιούμορ σε χιλιοειπωμένα, ανώριμα αστεία.

Μια Πάπια Μα Ποια Πάπια - εικόνα 1

Ο Κρίστοφερ Τζένκινς, αφού πέρασε αρκετά χρόνια δουλεύοντας σε ταινίες της Disney όπως η «Πεντάμορφη και το Τέρας», ο «Βασιλιάς των Λιονταριών» και η «Ποκαχόντας», αποφάσισε πως έχει έρθει η στιγμή να κάνει το πέρασμα στη σκηνοθεσία. Σκαρφίζεται λοιπόν ένα σενάριο με ήρωα τον Πενγκ, μια αρσενική χήνα που αδυνατεί να συμμορφωθεί στους κανόνες του σμήνους και προτιμάει να πετά ριψοκίνδυνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να παρασύρει μαζί του και δύο ορφανά παπάκια. Μια ανέμπνευστη απόπειρα ανάδειξης εννοιών όπως η πατρότητα, το άγχος του αποχωρισμού και η εμπιστοσύνη, η οποία εξασθενεί πολύ γρήγορα ξοδεύοντας τις ευκαιρίες για χιούμορ σε χιλιοειπωμένα, ανώριμα αστεία και καταλήγει να μην απογειωθεί ποτέ...

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Κίνα, ΗΠΑ. 2018. Διάρκεια: 91΄. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Μια Πάπια Μα Ποια Πάπια

Duck Duck Goose
1
  • Animation
  • 2018
  • Διάρκεια: 91 '
  • Κρίστοφερ Τζένκινς

Μια αρσενική χήνα που πετά ριψοκίνδυνα χωρίζει κατά λάθος από το σμήνος δύο ορφανά παπάκια, τα οποία υποχρεώνεται να προστατεύσει και να τα επιστρέψει σε αυτό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
03/05/2024

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".

Το Χρώμα του Ροδιού

Ένα από τα διαχρονικά αριστουργήματα του ποιητικού σινεμά, το οποίο δημιουργεί ένα μεθυστικών αισθήσεων και συναρπαστικών συναισθημάτων κόσμο (ο αρμένικος πολιτισμός) χάρη στη δύναμη της καθαρής εικόνας.