Ξαναγύρισε ο Μπαμπάς

1

Η φόρμουλα της «αστείας», αταίριαστης συνύπαρξης επαναλαμβάνεται με τον ίδιο, προβλέψιμο, άνοστο και φαρσικό τρόπο της πρώτης ταινίας.

Ξαναγύρισε ο Μπαμπάς

Η φόρμουλα της «αστείας», αταίριαστης συνύπαρξης επαναλαμβάνεται με τον ίδιο, προβλέψιμο, άνοστο και φαρσικό τρόπο της πρώτης ταινίας.

Ξαναγύρισε ο Μπαμπάς - εικόνα 1

Μετά τους ξεκαρδιστικούς «Μπάτσους Από τον Πάγκο», οι Γουίλ Φέρελ και Μαρκ Γουόλμπεργκ συνεργάστηκαν ξανά πρόπερσι στο εντελώς φαρσικό και βαρετά προβλέψιμο αυτήν τη φορά, αλλά εξίσου επιτυχημένο εμπορικά «Γύρισε ο Μπαμπάς». Τώρα, στο καινούργιο τους ραντεβού ως Μπραντ και Ντάστι, έχουν αποφασίσει να συνυπάρξουν αρμονικά ως «από κοινού μπαμπάδες» – μέχρι που δέχονται την απρόσμενη χριστουγεννιάτικη επίσκεψη των... δικών τους πατεράδων. Η φόρμουλα ο ένας τρυφερός και μυγιάγγιχτος, ο άλλος μάτσο και πολιτικά μη ορθός επαναλαμβάνεται, με τους Λίθγκοου και Γκίμπσον να βοηθούν στο στήσιμο μερικών (μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού) έξυπνων κωμικών στιγμών. Στην υπόλοιπη ταινία ο Γουίλ Φέρελ αγωνίζεται απελπισμένα να φανεί αστείος, χαμένος σε ένα αμήχανο συνονθύλευμα μελούρας και άνοστου χιούμορ, το οποίο κορυφώνεται σε ένα φινάλε-αποθέωση της κιτς αμερικανιάς.

ΗΠΑ. 2017. Διάρκεια: 100΄. Διανομή: UIP.

Περισσότερες πληροφορίες

Ξαναγύρισε ο Μπαμπάς

Daddy's Home 2
1
  • Κωμωδία
  • 2017
  • Διάρκεια: 100 '
  • Σον Άντερς

Έχοντας αποφασίσει τελικά να συνυπάρξουν αρμονικά ως «από κοινού μπαμπάδες», οι Μπραντ και Ντάστι δέχονται την απρόσμενη χριστουγεννιάτικη επίσκεψη των… δικών τους πατεράδων.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Όσα προέβλεψε (σωστά) για το 2025 ο Στίβεν Κινγκ με το 'Ο Άτρωτος'

Το μυθιστόρημα The Running Man του Stephen King μοιάζει σήμερα επίκαιρο, με προβλέψεις για την πολιτική, τα media και την κοινωνική πραγματικότητα του 2025.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/11/2025

Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα για το καστ του 'Avengers: Doomsday'

Το επόμενο φιλόδοξο εγχείρημα του MCU αναμένεται στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2026.

Φινάλε για το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας 2025 powered by ΔΕΗ

Πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως τις 16 Νοεμβρίου, φιλοξενώντας μεταξύ άλλων ένα πλούσιο πρόγραμμα ταινιών απ’ όλο τον κόσμο.

Πρώτες εικόνες για την επική 'Οδύσσεια' του Christopher Nolan

Με τις πρώτες εικόνες από την Οδύσσεια, ο Κρίστοφερ Νόλαν ανοίγει ένα παράθυρο στο νέο του κολοσσιαίο project, ένα φιλμ που αναμετριέται με τον Όμηρο μέσα από την προσωπική, ρεαλιστική και πάντα εντυπωσιακή κινηματογραφική του γλώσσα.

Ελληνικό box office: Η "Βουγονία" ψάχνει αντίπαλο

Εξαιρουμένης της "Γιορτής του Σινεμά", η προσέλευση του τετραημέρου κινείται σε σταθερά νούμερα εισιτηρίων τον τελευταίο καιρό, με την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου να αποτελεί για δεύτερη εβδομάδα την πρώτη επιλογή των θεατών.

Οι σταρ του Χόλιγουντ που βλέπουμε στα σινεμά αυτό το μήνα

Πλήθος διάσημων ηθοποιών στις ταινίες που κυκλοφορούν ήδη ή προσεχώς τους οποίους μπορείτε να δείτε στη μεγάλη οθόνη χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Multiple Stops του Uber Taxi.

Τι νέο θα δούμε στους κινηματογράφους από αυτή την Πέμπτη

Χρυσή Άρκτος, ένα θεαματικό χολιγουντιανό μιούζικαλ και ένα υποσχόμενο animation προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.