Μαμά ή Γιαγιά

1,5

Η Μπινός κάνει επίδειξη τσαχπινιάς σε μια ελάχιστα αστεία και παντελώς προβλέψιμη κωμωδία-αποθέωση της οικογενειακής ευτυχίας.

Μαμά ή Γιαγιά

Η 30χρονη Αβρίλ, η οποία φιλοξενεί μόνιμα στο σπίτι της την επιπόλαιη μητέρα της, περιμένει παιδί. Προσπαθώντας να οργανώσει τη ζωή της, θα αποσυντονιστεί εντελώς όταν μάθει πως και η μητέρα της έχει μείνει έγκυος. Η Μπινός κάνει επίδειξη τσαχπινιάς σε μια ελάχιστα αστεία και παντελώς προβλέψιμη κωμωδία-αποθέωση της οικογενειακής ευτυχίας.

Μαμά ή Γιαγιά - εικόνα 1

Η δεύτερη ταινία της Νοεμί Σαλιό λειτουργεί ουσιαστικά ως όχημα για την ακούραστη Ζιλιέτ Μπινός, η οποία επιβεβαιώνει το κωμικό­ της ταλέντο σε μια ελάχιστα αστεία κωμωδία. Με την τηλεοπτική Καμίγ Κοτέν να της δίνει πάσες ως Αβρίλ, μια οργανωμένη 30άρα που περιμένει παιδί και φιλοξενεί μόνιμα στο σπίτι της την επιπόλαιη μητέρα της, η Μπινός κάνει επίδειξη τσαχπινιάς στον ρόλο της τελευταίας. Της έξω καρδιά Μαντό, η οποία σε μια παρόρμηση της στιγμής ξανασυναντά τον πρώην άντρα της, περνάει μαζί του μια νύχτα πάθους και μένει... έγκυος. Από εκεί και πέρα, η κομεντί ξεπέφτει στη φάρσα, όλες οι ατυχείς συμπτώσεις φωνάζουν «παρών», οι υστερικές αντιδράσεις δίνουν και παίρνουν, ώσπου το κοινό ζητούμενο, η οικογενειακή ευτυχία, ολοκληρώνει το αναπόφευκτο χάπι εντ.

Γαλλία. 2017. Διάρκεια: 94΄. Διανομή: ΣΠΕΝΤΖΟΣ FILM.

Περισσότερες πληροφορίες

Μαμά ή Γιαγιά;

Telle Mere, Telle Fille
1,5
  • Κωμωδία
  • 2017
  • Διάρκεια: 94 '
  • Νοεμί Σαλιό

Η 30χρονη Αβρίλ, η οποία φιλοξενεί μόνιμα στο σπίτι της την επιπόλαιη μητέρα της, περιμένει παιδί. Προσπαθώντας να οργανώσει τη ζωή της, θα αποσυντονιστεί εντελώς όταν μάθει πως και η μητέρα της έχει μείνει έγκυος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η σκηνοθέτρια Ιρίς Καλτενμπάκ γύρισε μία από τις εκπλήξεις της χρονιάς

Στην "Αρπαγή" η πρωτοεμφανιζόμενη δημιουργός υπογράφει ένα ψυχογράφημα που μένει αξέχαστο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
19/04/2024

Οι ταινίες "Χάρι Πότερ" επιστρέφουν στους κινηματογράφους

Τα "Epic Movie Nights" φέρνουν ξανά στη μεγάλη οθόνη το franchise που λατρεύουν οι millennials.

"Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο": Η νέα ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα

Ο σκηνοθέτης της "Νορβηγίας" ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα στη σημαντική νεοϋορκέζικη διοργάνωση.

Οι Άλεξ Γκάρλαντ & Κίρστεν Ντανστ μιλούν στο "α" για τον "Εμφύλιο Πόλεμο"

Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της πολιτικά φορτισμένης δυστοπικής περιπέτειας απαντούν στις ερωτήσεις του "α" γύρω από τη δημιουργία μιας αγωνιώδους ταινίας, η οποία απεικονίζει έναν ανησυχητικό μελλοντικό κόσμο.

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.