Εγώ, ο Απαισιότατος 3

2,5

Η τρίτη ταινία της σειράς είναι μια διασκεδαστική προσθήκη στις περιπέτειες του Γκρου, δείχνει όμως κάποια σημάδια κόπωσης.

Εγώ, ο Απαισιότατος 3

Ο Γκρου ανακαλύπτει πως έχει έναν δίδυμο αδερφό και μαζί θα συνεργαστούν πάνω σε άλλη μία ληστεία. Η τρίτη ταινία είναι μια διασκεδαστική προσθήκη στις περιπέτειες του Γκρου, δείχνει όμως κάποια σημάδια κόπωσης.

Εγώ, ο Απαισιότατος 3 - εικόνα 1

Η τεράστια επιτυχία τού «Εγώ, ο Απαισιότατος 2» και η φρενίτιδα των Μίνιονς που τη διαδέχτηκε οδήγησαν σχεδόν αυτόματα σε άλλο ένα σίκουελ. Πλέον ο Γκρου έχει περάσει στην πλευρά των «καλών» και ως πράκτορας καλείται να αντιμετωπίσει τον πρώην σταρ των ’80s και νυν κακοποιό Μπαλτάζαρ Μπρατ. Η νοσταλγία για την αισθητική εκείνης της περιόδου φαίνεται ότι έφτασε και στα blockbuster animations, καθώς τα όπλα του Μπρατ περιλαμβάνουν ένα walkman, έναν κύβο του Ρούμπικ και τις... θανατηφόρες χορευτικές κινήσεις του.

Ο Μπρατ γίνεται με ευκολία ο πιο επιτυχημένος νέος χαρακτήρας των ταινιών, καθώς πραγματοποιεί διαρρήξεις ακούγοντας Μάικλ Τζάκσον, ενώ προσφέρει μερικές από τις καλύτερες στιγμές του φιλμ. Ο Γκρου αδυνατεί να τον συλλάβει κι έτσι η υπηρεσία των απολύει. Άνεργος και απογοητευμένος, ανακαλύπτει από το πουθενά τον δίδυμο αδερφό του, ο οποίος θέλει να τον βοηθήσει. Η τρίτη ταινία της σειράς είναι μια διασκεδαστική κινηματογραφική προσθήκη στον κόσμο των Μίνιονς, δείχνει όμως κάποια σημάδια κόπωσης, ενώ η εμφάνιση του άγνωστου αδερφού χάνει γρήγορα το ενδιαφέρον της.

ΗΠΑ. 2017. Διάρκεια: 90΄. Διανομή: U.I.P.

Περισσότερες πληροφορίες

Εγώ, ο Απαισιότατος 3

Despicable Me 3
2,5
  • Animation
  • 2017
  • Διάρκεια: 90 '
  • Πιέρ Κοφέν

Ο Γκρου ανακαλύπτει πως έχει έναν δίδυμο αδερφό και μαζί θα συνεργαστούν πάνω σε άλλη μία ληστεία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Το '28 Χρόνια Μετά: Ο Ναός των Οστών' και 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για την ταινία

Πριν καθίσεις στην πολυθρόνα σου και αφεθείς στον τρόμο, υπάρχουν κάποια στοιχεία για τη νέα ταινία δια χειρός Νία ΝταΚόστα που θα κάνουν την εμπειρία ακόμη πιο ολοκληρωμένη. Τα συγκεντρώσαμε και τα βρίσκεις εντός.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/01/2026

"Μία Μάχη Μετά την Άλλη" και "Άμνετ" σάρωσαν στις Χρυσές Σφαίρες 2026

Οι νικητές της βραδιάς παίρνουν τα βραβεία τους και ετοιμάζονται για τον μεγάλο αγώνα των Όσκαρ.

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας που κάνουν πρεμιέρα αυτή την Πέμπτη στα σινεμά

Ο Τίμοθι Σαλαμέ γίνεται ένας θρύλος του πινγκ πονγκ, ένα μεγάλο ζόμπι-franchise συνεχίζεται και όλες οι κυκλοφορίες που έρχονται την Πέμπτη 15/01.

Το "Αυτοί οι Τρελοί Τρελοί Παραγωγοί" σε δωρεάν προβολή στο Κολωνάκι

Σήμερα βλέπουμε την κωμωδία του 1967, που θα προβληθεί στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, στο πλαίσιο των δράσεων της έκθεσης "Εγώ, ο Ανδρέας Βουτσινάς".

Οι "Μέρες & Νύχτες του Χρήστου στο Δαναό" γιορτάζουν τα 40 χρόνια του "Μπλε Βελούδο"

Ο αγαπημένος κύκλος προβολών υποδέχεται το 2026 με ένα αριστούργημα δια χειρός Ντέιβιντ Λιντς.

Οι ταινίες που έρχονται την Πέμπτη 15/01

Τίμοθι Σαλαμέ και Τζος Σάφντι σε ένα κυνήγι για δόξα, ένα τρομο-σίκουελ από τη Μεγάλη Βρετανία και όλες οι νέες κυκλοφορίες της επόμενης εβδομάδας.

Οι αστέρες που συναντάμε στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα

Ντέιβιντ Μπόουι, Έμα Στόουν, Τομ Γουέιτς, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και όλα τα είδωλα που θα δούμε στα σινεμά από 8-14/01.