Σ’ Αγαπώ Ισπανικά

1,5

Ο νεαρός σκηνοθέτης/ηθοποιός Πάκο Λεόν προσπαθεί να εμπλουτίσει ανεπιτυχώς μια έξυπνη κινηματογραφική ιδέα, που έχει να κάνει με τις πολλαπλές όψεις της ερωτικής επιθυμίας, με τη μεσογειακή υπερβολή και την αλμοδοβαρική εξτραβαγκάντζα.

Σ’ Αγαπώ Ισπανικά

Πέντε ζευγάρια, εν μέσω ενός καυτού καλοκαιριού στη Μαδρίτη, έρχονται αντιμέτωπα με τις σεξουαλικές τους ιδιαιτερότητες στην ισπανική διασκευή της αυστραλιανής κωμικής έκπληξης της περσινής χρονιάς «Μαζί σου κι ας Πεθάνω». Ο νεαρός σκηνοθέτης/ηθοποιός Πάκο Λεόν προσπαθεί να εμπλουτίσει ανεπιτυχώς μια έξυπνη κινηματογραφική ιδέα, που έχει να κάνει με τις πολλαπλές όψεις της ερωτικής επιθυμίας, με τη μεσογειακή υπερβολή και την αλμοδοβαρική εξτραβαγκάντζα.

Σ’ Αγαπώ Ισπανικά - εικόνα 1

Είπαμε ότι ο σεξουαλικός παράγοντας είναι η κύρια αιτία των ανθρώπινων νευρώσεων, σύμφωνα με τις φροϊδικές θεωρίες, αλλά εδώ ο Ισπανός Πάκο Λεόν το παρατραβάει... Η διασκευή του στην αυστραλιανή κωμική έκπληξη της περσινής χρονιάς «Μαζί σου κι ας Πεθάνω» προσπαθεί να εμπλουτίσει ανεπιτυχώς μια έξυπνη κινηματογραφική ιδέα, η οποία αφορά τις πολλαπλές όψεις της ερωτικής επιθυμίας, με τη μεσογειακή υπερβολή και την αλμοδοβαρική εξτραβαγκάντζα. Μπορεί οι ιστορίες πέντε ζευγαριών Ισπανών που έρχονται αντιμέτωποι με τις σεξουαλικές ιδιαιτερότητές τους να βγάζουν γέλιο σε κάποιες στιγμές, αλλά από ένα σημείο και μετά η επανάληψη και η αναγκαστική διόγκωση κάθε λογής παρεξηγήσεων μοιάζουν αναπόφευκτες. Οι kinky Μαδριλένοι μένουν γρήγορα γυμνοί από γνησιότητα και μασκαρεύουν τη σεναριακή ένδεια με ανεκδοτολογικά ψιμύθια.

Ισπανία. 2016. Διάρκεια: 96΄. Διανομή: ΣΠΕΝΤΖΟΣ FILM.

Περισσότερες πληροφορίες

Σ’ Αγαπώ Ισπανικά

Kiki, el Amor se Hace
1,5
  • Κωμωδία
  • 2016
  • Διάρκεια: 102 '
  • Πάκο Λεόν

Πέντε ζευγάρια, εν μέσω ενός καυτού καλοκαιριού στη Μαδρίτη, έρχονται αντιμέτωπα με τις σεξουαλικές τους ιδιαιτερότητες στην ισπανική διασκευή της αυστραλιανής κωμικής έκπληξης της περσινής χρονιάς «Μαζί σου κι ας Πεθάνω».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
02/05/2024

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".

Το Χρώμα του Ροδιού

Ένα από τα διαχρονικά αριστουργήματα του ποιητικού σινεμά, το οποίο δημιουργεί ένα μεθυστικών αισθήσεων και συναρπαστικών συναισθημάτων κόσμο (ο αρμένικος πολιτισμός) χάρη στη δύναμη της καθαρής εικόνας.

Επιτέλους όλοι πια μιλάνε για τον Νίκο Παπατάκη

Το Cinobo παρουσιάζει τη φιλμογραφία του ασύγκριτου σκηνοθέτη στην πλατφόρμα του δίνοντας πρόσβαση σε ένα πολύτιμο και εν πολλοίς υποτιμημένο έργο.

Οι 16 Ίριδες που διεκδικεί η "Φόνισσα" ήρθαν νομοτελειακά

Στις υποψηφιότητες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου αποτυπώνεται η επιτυχία της ποιοτικής διασκευής της Εύας Νάθενα.

Η σχέση του συγγραφέα Πολ Όστερ με τον κινηματογράφο

Θυμόμαστε τα βιβλία του εμβληματικού συγγραφέα που έγιναν ταινίες αλλά και τα φιλμ που ο ίδιος σκηνοθέτησε.