Η 9η Ζωή του Λούι Ντραξ

1

Μπερδεμένη σε ιδέες και στιλ μεταφορά ενός μπεστ σέλερ μυστηρίου, όπου χάνει η μάνα το παιδί (κυριολεκτικά) και τo παιδί τον Χίτσκοκ.

Η 9η Ζωή του Λούι Ντραξ

Μπερδεμένη σε ιδέες και στιλ μεταφορά ενός μπεστ σέλερ μυστηρίου, στο οποίο χάνει η μάνα το παιδί (κυριολεκτικά) και τo παιδί τον Χίτσκοκ.

Η 9η Ζωή του Λούι Ντραξ - εικόνα 1

Μετά την πτώση του από ένα βράχο ο εννιάχρονος Λούι Ντραξ βρίσκεται σε κώμα. Ένας νευρολόγος προσπαθεί να επικοινωνήσει με το υποσυνείδητό του, ενώ η αστυνομία αναζητά τον βίαιο πατέρα του. Εν τω μεταξύ, ο γιατρός ερωτεύεται τη μητέρα του κι εμείς ακούμε διαρκώς τις σκέψεις του κατάκοιτου Λούι, σε μια ιστορία που αν το μπεστ σέλερ μυστηρίου της Λιζ Τζένσεν έχει καταφέρει να τη βάλει σε σειρά, το σενάριο του ηθοποιού Μαξ Μινγκέλα αποτυγχάνει πανηγυρικά. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο αδέξιος τρομοχαβαλετζής Αλεξάντρ Αζά («Πιράνχας 3D», «Μεταμόρφωση») μπερδεύει ακόμη περισσότερο ιδέες και στιλ, σε ένα b-thriller στο οποίο χάνει η μάνα το παιδί (κυριολεκτικά) και τo παιδί τον Χίτσκοκ.

Μ. Βρετανία, Καναδάς. 2016. Διάρκεια: 108΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Η 9η Ζωή του Λούι Ντραξ

The 9th Life of Louis Drax
1
  • Θρίλερ
  • 2016
  • Διάρκεια: 108 '
  • Αλεξάντερ Αζά

Μετά την πτώση του από ένα ψηλό βράχο ο εννιάχρονος Λούι Ντραξ βρίσκεται σε κώμα. Ένας νευρολόγος καταφεύγει σε ανορθόδοξες μεθόδους για να επικοινωνήσει με το υποσυνείδητό του, ενώ η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος και αναζητά τον βίαιο πατέρα του αγοριού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Τα "Σαγόνια του Καρχαρία" (ξε)σκίζουν ακόμα

Σχεδόν 50 χρόνια μετά την πρεμιέρα του το κλασικό θρίλερ του Στίβεν Σπίλμπεργκ βρίσκει ξανά το δρόμο του προς τις αίθουσες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
06/10/2022

Στην Αυλή του Σχολείου

Βραβείο κριτικών στις Κάνες για ένα αποκαλυπτικό ψυχογράφημα και μια διεισδυτική ματιά πάνω στην κοινωνική ένταξη στην καλύτερη παράδοση των αδελφών Νταρντέν.

Η Κυρία Χάρις Πάει στο Παρίσι

Ένα πνευματώδες σενάριο και μια εξαιρετική Λέσλι Μάνβιλ ζωηρεύουν μια τυποποιημένη κομεντί της παλιάς σχολής.

Τα Σαγόνια του Καρχαρία

Υποδειγματικό θρίλερ, σκηνοθετημένο με δεξιοτεχνία που κόβει την ανάσα. Πρωτοφανής εμπορική επιτυχία, η οποία άλλαξε τα δεδομένα του χολιγουντιανού σινεμά.

Η Πρόσκληση

Κωμικά γραφικοί και ελάχιστα τρομακτικοί βρικόλακες προσπαθούν αδέξια να κρυφτούν πίσω από ένα love story βγαλμένο από Βίπερ Νόρα.

Ο Κοτολαγός και το Χάμστερ του Σκότους

Το πιο αγαπημένο θέμα των σύγχρονων animations είναι η κινητήριος δύναμη μιας καλοστημένης και διασκεδαστικής εξωτικής περιπέτειας αλά Ιντιάνα Τζόουνς… τζούνιορ.

Πνεύμα Από Σπίτι

Πολύ φασαρία για το τίποτα άνω των δέκα ετών, σε ένα ρώσικο animation ανεκμετάλλευτων ιδεών και χιλιοχρησιμοποιημένων τρικ.