Αρχηγός Από Κούνια

3

Μια έξυπνη σεναριακή ιδέα κι ένας πρωτότυπος χαρακτήρας κάνουν διασκεδαστική μια προβλέψιμη ανήλικη περιπέτεια.

Αρχηγός Από Κούνια

Μια έξυπνη σεναριακή ιδέα κι ένας πρωτότυπος χαρακτήρας κάνουν διασκεδαστική μια προβλέψιμη ανήλικη περιπέτεια.

Αρχηγός Από Κούνια - εικόνα 1

Η DreamWorks Animation («Μαδαγασκάρη», «Σρεκ», «Kung Fu Panda») μπορεί να μη διαθέτει τη δημιουργική φαντασία της Pixar, ξέρει όμως να παράγει θεαματικά και διασκεδαστικότατα καρτούν, με τον «Αρχηγό Από Κούνια» να βάζει γερή υποψηφιότητα για το καινούργιο της animated franchise. Τα εύσημα της επιτυχίας πηγαίνουν πρώτα στην έξυπνη σεναριακή ιδέα (από βιβλίο της Μάρλα Φραζί) και κατόπιν στον πρωτότυπο πρωταγωνιστικό χαρακτήρα, που κάνουν χαριτωμένη και –κατά στιγμές– αστεία μια προβλέψιμη ανήλικη περιπέτεια: ο επτάχρονος Τιμ ζει μια υπέροχη οικογενειακή­ ζωή, μέχρι που αποκτά ένα νέο αδερφάκι, το οποίο φτάνει στο σπίτι με ταξί, ντυμένο με κοστούμι και κρατώντας χαρτοφύλακα!

Αρχίζει να αποσπά όλη την προσοχή των γονιών του, αλλά τα πάντα μπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν ο Τιμ διαπιστώνει πως στην πραγματικότητα έχει να κάνει με πράκτορα σε μυστική αποστολή. Από τη μια έχουμε λοιπόν ένα baby buddy movie, όπου δύο αταίριαστοι χαρακτήρες αναγκάζονται να συνεργαστούν, και από την άλλη μια κατασκοπική περιπέτεια... τσέπης. Ο Τομ ΜακΓκραθ της τριλογίας της «Μαδαγασκάρης» είναι εδώ για να τις συνδυάσει με mainstream σιγουριά. Προβάλλεται σε 2D και 3D, μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

ΗΠΑ. 2017. Διάρκεια: 98΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Αρχηγός Από Κούνια

The Boss Baby
3
  • Animation
  • 2017
  • Διάρκεια: 97 '
  • Τομ ΜακΓκραθ

Ο επτάχρονος Τιμ ζει μια υπέροχη οικογενειακή ζωή, μέχρι που αποκτά ένα καινούργιο αδερφάκι, το οποίο φτάνει στο σπίτι με ταξί, ντυμένο με κοστούμι και κρατώντας χαρτοφύλακα. Και όλα μπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν διαπιστώνει πως στην πραγματικότητα πρόκειται για πράκτορα σε μυστική αποστολή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (25-31/12)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
26/12/2025

Γιάννης Σμαραγδής για τον "Καποδίστρια": "Δεν επιλέγουμε εμείς τα πρόσωπα, αλλά αυτά εμάς"

Με αφορμή την πρεμιέρα της ιστορικής βιογραφίας "Καποδίστριας", το "α" συναντήθηκε με τον σκηνοθέτη στο ανακαινισμένο Athinaion Experience για μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης.

"Ο Έρωτας Γράφεται": Ο Βασίλης Μυριανθόπουλος μας μιλάει για τη νέα ρομαντική κομεντί

Φωτογραφίες από τα παρασκήνια και ένα ημερολόγιο γυρισμάτων μας δίνουν μία γεύση από την ταινία, η οποία κυκλοφορεί στους κινηματογράφους σήμερα.

Όλες οι κριτικές των νέων ταινιών της εβδομάδας

Η άποψη του "α" για τις πρεμιέρες που παίζονται στους κινηματογράφους από τις 25 Δεκεμβρίου.

Είναι το 'Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει' η κορυφαία χριστουγεννιάτικη ταινία;

Όλα όσα κάνουν το "Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει" το πιο απολαυστικό φιλμ των ημερών.

Father Mother Sister Brother

Χρυσό Λιοντάρι στο Φεστιβάλ Βενετίας για ένα μινιμαλιστικό σινε-κομψοτέχνημα και μια ειρωνική, γλυκόπικρη ματιά στα μυστικά και ψέματα που συντηρούν το εύθραυστο σύγχρονο οικογενειακό οικοδόμημα. | Powered by Uber.

Καποδίστριας

Ο Σμαραγδής, η Wikipedia και ακόμα ένα αγιογραφικό πορτρέτο μιας επιφανούς προσωπικότητας της ελληνικής ιστορίας, χρωματισμένο με έντονη θρησκευτικότητα, ξέχειλο πατριωτισμό και μελοδραματικό μανιχαϊσμό. | Powered by Uber.