Πελαργοί

Συνταγογραφημένο στο χιούμορ, τη δράση και το συναίσθημά του καρτούν, από τον υπερβολικά συγκρατημένο εδώ δημιουργό του «Ανυπόφοροι Γείτονες».

Πελαργοί

Ο Τζούνιορ, κορυφαίος πελαργός-πωλητής που πρόκειται να πάρει προαγωγή, θέτει κατά λάθος σε λειτουργία την εγκαταλελειμμένη Μηχανή Παραγωγής Μωρών, η οποία «γεννά» ένα μη εγκεκριμένο βρέφος. Ασυγχώρητο λάθος, γιατί χρόνια τώρα οι πελαργοί έχουν σταματήσει να φέρνουν τα μωρά στους ανθρώπους και παραδίδουν μόνο… πακέτα. Συνταγογραφημένο στο χιούμορ, τη δράση και το συναίσθημά του καρτούν, από τον υπερβολικά συγκρατημένο εδώ δημιουργό του «Ανυπόφοροι Γείτονες».

Πελαργοί - εικόνα 1

Οι έννοιες της διαφορετικότητας, της αλληλεγγύ­ης και της κοινωνικής προσφοράς έξω από τη λογική του κέρδους, μα κυρίως της οικογένειας ως θεμελιώδους ανθρώπινης ανάγκης κυριαρχούν στην ιστορία του Τζούνιορ, κορυφαίου πελαργού-πωλητή που πρόκειται να πάρει προαγωγή. Θέλοντας όμως να προστατεύσει την άτσαλη και γκαφατζού Τούλιπ, θέτει κατά λάθος σε λειτουργία την εγκαταλελειμμένη Μηχανή Παραγωγής Μωρών, η οποία «γεννά» ένα μη εγκεκριμένο βρέφος. Ένα ασυγχώρητο λάθος, καθώς χρόνια τώρα οι πελαργοί έχουν σταματήσει να φέρνουν τα μωρά στους ανθρώπους και παραδίδουν μόνο… πακέτα. Πρόκειται για ένα συνταγογραφημένο στο χιούμορ, στη δράση και στο συναίσθημά του καρτούν από τον υπερβολικά συγκρατημένο εδώ δημιουργό κωμωδιών, όπως τα «Όταν με Παράτησε η Σάρα», «Sex Tape» και «Ανυπόφοροι Γείτονες», Νίκολας Στόλερ. Προβάλλεται σε 2D και 3D, αγγλό­φωνη και μεταγλωττισμένη.

ΗΠΑ. 2016. Διάρκεια: 87΄. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Πελαργοί

Storks
2,5
  • Animation
  • 2016
  • Διάρκεια: 87 '
  • Νίκολας Στόλερ

Ο Τζούνιορ, κορυφαίος πελαργός-πωλητής που πρόκειται να πάρει προαγωγή, θέτει κατά λάθος σε λειτουργία την εγκαταλελειμμένη Μηχανή Παραγωγής Μωρών, η οποία «γεννά» ένα μη εγκεκριμένο βρέφος. Ασυγχώρητο λάθος, γιατί χρόνια τώρα οι πελαργοί έχουν σταματήσει να φέρνουν τα μωρά στους ανθρώπους και παραδίδουν μόνο… πακέτα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Αυτές είναι οι υποψηφιότητες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Νεανικού Κοινού 2022

Η Ευρωπαϊκή και η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου προσκαλεί ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν στην κριτική επιτροπή που θα επιλέξει την τιμωμένη ταινία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/10/2022

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 6/10

Τα κλασικά "Σαγόνια του Καρχαρία" και επτά ακόμα ταινίες προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Planet G(reece) #5: Ο κόσμος του ήχου στον κινηματογράφο

Η Χριστίνα Πιτούλη και ο Γιάννης Αντύπας εξερευνούν στο εργαστήριο του Exile Room πώς ο ήχος μπορεί να βοηθήσει στην αφήγηση μιας ιστορίας.

Οι νικητές και τα βραβεία του 2ου New Generation Film Festival

H ανταπόκριση του νεανικού - σινεφίλ κοινού της Αθήνας, για τις 32 ταινίες μικρού μήκους, που προβλήθηκαν στον κινηματογράφο " Μικρόκοσμος", στο πλαίσιο του 2ου New Generation Film Festival, ήταν μεγάλη.

Το 47ο Φεστιβάλ του Τορόντο ρίχνει τα φώτα στο "Airhostess-737" του Θανάση Νεοφώτιστου

Σημαντική διάκριση για την ταινία μικρού μήκους από την επιτροπή του καναδέζικου φεστιβάλ.

"And": Έμα Στόουν, Γουίλεμ Νταφόε και Τζέσι Πλέμονς στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Το επόμενο πρότζεκτ του διακεκριμένου σκηνοθέτη συγκεντρώνει ένα πρωτοκλασάτο καστ και ένα σενάριο που συνυπογράφει ο Ευθύμης Φιλίππου.

Δείτε τις πριν τις κατεβάσουν: Οι ταινίες που "χάνονται" από τις 28ες Νύχτες Πρεμιέρας

Ανακαλύψτε τα φιλμ που προβάλλονται μόνο στο φεστιβάλ και ποτέ ξανά!