Οδηγός Cinema

Όλα θα Πάνε Στραβά

Χαζοχαρούμενη, υπερβολική κι ελάχιστα αστεία συνέχεια μιας γαλλικής κωμωδίας με μεγάλη εμπορική επιτυχία στη χώρα της.

Όλα θα Πάνε Στραβά

Χαζοχαρούμενη, υπερβολική κι ελάχιστα αστεία συνέχεια μιας γαλλικής κωμωδίας με μεγάλη εμπορική επιτυχία στη χώρα της.

Όλα θα Πάνε Στραβά - εικόνα 1

Υποδυόμενος τον αφελή Φρανκ, ο οποίος αναλάμβανε να νταντέψει για ένα βράδυ τον άτακτο γιο του αφεντικού του, ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος και πρωταγωνιστής του προπέρσινου «Babysitting» Φιλίπ Λασό έγινε ξαφνικά το πρόσωπο της ημέρας για τα γαλλικά κινηματογραφικά ταμεία. Δύο εκατομμύρια τριακόσιες εξήντα χιλιάδες θεατές έσπρωξαν άμεσα τον ήρωά του σε μια καινούργια περιπέτεια, αυτήν τη φορά στην εξωτική Βραζιλία, σε ένα ειδυλλιακό θέρετρο της οποίας καταφθάνουν για τις διακοπές τους ο Φρανκ και η παρέα του. Εκείνος σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, στον πατέρα της οποίας ανήκει το ξενοδοχείο, αλλά απανωτές παρεξηγήσεις και μια διασκεδαστική εκδρομή που εξελίσσεται σε ριψοκίνδυνη περιπέτεια του χαλάνε τα σχέδια.

Γυρισμένη στη μεγαλύτερη διάρκειά της ως found footage, όπως ακριβώς και η πρώτη ταινία, το «Όλα θα Πάνε Στραβά» αναπαράγει όλα τα αστεία μιας πενθήμερης σχολικής εκδρομής, τραβώντας τα στα άκρα. Οι ίδιες χοντρές πλάκες (μια δηλητηριώδης αράχνη μπαίνει στο σώβρακο του Φρανκ, μια γιαγιά που δεν μπορεί να περπατήσει κάνει ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο…), οι ίδιες μοντέλες με μαγιό, οι ίδιες χαζοχαρούμενες γκάφες, αλλά 3.200.000 καινούργιοι Γάλλοι θεατές. Όλα θα ξαναπάνε σίγουρα στραβά…

Περισσότερες πληροφορίες

Όλα θα Πάνε Στραβά

Babysitting 2
1
  • Κωμωδία
  • 2015
  • Διάρκεια: 93 '

Ο Φρανκ, η Σόνια και η παρέα τους φτάνουν σε ένα ειδυλλιακό θέρετρο της Βραζιλίας και ξεκινούν τις διακοπές τους, οι οποίες θα εξελιχτούν σε μια απρόβλεπτη περιπέτεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Πράκτορες 355

Κατασκοπική περιπέτεια της σειράς, η οποία αναβαθμίζεται ως (κοσμοπολίτικη) παραγωγή λόγω του θηλυκού all-star cast της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
13/01/2022

Για Πάντα Κοντά σου

Η κοινωνική, οικογενειακή και ψυχολογική καθημερινότητα της βρετανικής εργατικής τάξης αποκαλύπτεται μέσα από μια ζυγισμένη συναισθηματικά ιστορία ενηλικίωσης και αποχαιρετισμού.

Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ

Αδέξια προσπάθεια αποτύπωσης των ιδιαιτεροτήτων μιας καλλιτεχνικής περσόνας με τους δικούς της όρους (με "φασμπιντερικό" δηλαδή τρόπο).

Τι Βλέπουμε Όταν Κοιτάμε τον Ουρανό;

Οι λεπτομέρειες της καθημερινότητας γίνονται ποιητικοί πρωταγωνιστές σε ένα σύγχρονο ρομαντικό παραμύθι.

Σχέδιο Διάσωσης

Μια πολλά υποσχόμενη ιδέα αναπτύσσεται με φρεσκάδα, χάνει όμως σταδιακά τη δυναμική και το χιούμορ της, για να καταλήξει σε μια προκάτ διδακτική περιπέτεια για το προεφηβικό κοινό.

Ο "Spider-man" συνεχίζει να καταρρίπτει τα εισπρακτικά ρεκόρ

Αδέξιο ξεκίνημα για τις "Πράκτορες 355" στα αμερικανικά σινεμά, την ώρα που ο "Spider-man" σπάει τα κοντέρ.

Εισιτήρια του τετραημέρου των Φώτων: Το "Σμύρνη μου Αγαπημένη" αντεπιτίθεται

Για πρώτη φορά από την πρεμιέρα τους, η ελληνική υπερπαραγωγή έβαλε περισσότερους θεατές στις αίθουσες από το υπερηρωικό "Spider-man: No Way Home".