Οδηγός Cinema

Όλα θα Πάνε Στραβά

Χαζοχαρούμενη, υπερβολική κι ελάχιστα αστεία συνέχεια μιας γαλλικής κωμωδίας με μεγάλη εμπορική επιτυχία στη χώρα της.

Όλα θα Πάνε Στραβά

Χαζοχαρούμενη, υπερβολική κι ελάχιστα αστεία συνέχεια μιας γαλλικής κωμωδίας με μεγάλη εμπορική επιτυχία στη χώρα της.

Όλα θα Πάνε Στραβά - εικόνα 1

Υποδυόμενος τον αφελή Φρανκ, ο οποίος αναλάμβανε να νταντέψει για ένα βράδυ τον άτακτο γιο του αφεντικού του, ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος και πρωταγωνιστής του προπέρσινου «Babysitting» Φιλίπ Λασό έγινε ξαφνικά το πρόσωπο της ημέρας για τα γαλλικά κινηματογραφικά ταμεία. Δύο εκατομμύρια τριακόσιες εξήντα χιλιάδες θεατές έσπρωξαν άμεσα τον ήρωά του σε μια καινούργια περιπέτεια, αυτήν τη φορά στην εξωτική Βραζιλία, σε ένα ειδυλλιακό θέρετρο της οποίας καταφθάνουν για τις διακοπές τους ο Φρανκ και η παρέα του. Εκείνος σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, στον πατέρα της οποίας ανήκει το ξενοδοχείο, αλλά απανωτές παρεξηγήσεις και μια διασκεδαστική εκδρομή που εξελίσσεται σε ριψοκίνδυνη περιπέτεια του χαλάνε τα σχέδια.

Γυρισμένη στη μεγαλύτερη διάρκειά της ως found footage, όπως ακριβώς και η πρώτη ταινία, το «Όλα θα Πάνε Στραβά» αναπαράγει όλα τα αστεία μιας πενθήμερης σχολικής εκδρομής, τραβώντας τα στα άκρα. Οι ίδιες χοντρές πλάκες (μια δηλητηριώδης αράχνη μπαίνει στο σώβρακο του Φρανκ, μια γιαγιά που δεν μπορεί να περπατήσει κάνει ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο…), οι ίδιες μοντέλες με μαγιό, οι ίδιες χαζοχαρούμενες γκάφες, αλλά 3.200.000 καινούργιοι Γάλλοι θεατές. Όλα θα ξαναπάνε σίγουρα στραβά…

Περισσότερες πληροφορίες

Όλα θα Πάνε Στραβά

Babysitting 2
1
  • Κωμωδία
  • 2015
  • Διάρκεια: 93 '
  • Νικολά Μπεναμού

Ο Φρανκ, η Σόνια και η παρέα τους φτάνουν σε ένα ειδυλλιακό θέρετρο της Βραζιλίας και ξεκινούν τις διακοπές τους, οι οποίες θα εξελιχτούν σε μια απρόβλεπτη περιπέτεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Νίτραμ

Βραβείο αντρικής ερμηνείας στις Κάνες για ένα ψυχολογικό θρίλερ υπόγειας έντασης και καλοσχεδιασμένου σασπένς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
19/05/2022

Τα Κορδόνια

Ανατομία των περίπλοκων, αντιφατικών οικογενειακών δεσμών και συμβιβασμών, η οποία δεν μπορεί να συντάξει σωστά τις ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις και ιδέες της.

Το Κοστούμι

Δραματικό θρίλερ δωματίου και διαδοχικών ανατροπών από τον οσκαρικό σεναριογράφο του "Παιχνιδιού της Μίμησης".

Νύχτα της Φωτιάς

Χρυσή Αθηνά στις Νύχτες Πρεμιέρας για μια λυρική και ταυτόχρονα σκληρά ρεαλιστική ιστορία ενηλικίωσης, η οποία χειρίζεται με ευαίσθητη ειλικρίνεια τις ηρωίδες, τα συναισθήματα και τα κοινωνικοπολιτικά της σχόλια.

Άνοιξη σε Μια Μικρή Πόλη

Χαμένο για χρόνια κινέζικο δράμα ημιτονίων και καταπιεσμένων παθών, από τις σημαντικότερες στιγμές του μεταπολεμικού ασιατικού σινεμά.

Κώδικας: Εκδίκηση

Ένας έμπειρος σκηνοθέτης ταινιών δράσης ("Επιχείρηση Χρυσά Μάτια", "Casino Royale") κάνει ό,τι μπορεί για να δώσει νεύρο σε μια άνιση περιπέτεια εκδίκησης, η οποία, όταν αρχίζει να συνδέει τα κομμάτια της πλοκής, δεν έχει πια την παραμικρή πρωτότυπη ιδέα.

Έναρξη του φεστιβάλ Κανών με ζόμπι και Ζελένσκι

Μετά από μια πλήρη ακύρωση και μια χρονιά διστακτικής επανεκκίνησης, η μεγαλύτερη σινε-γιορτή σήκωσε αυλαία με ρεκόρ προσέλευσης, χαλαρή σινεφίλ διάθεση και έναν απρόσμενο καλεσμένο.