Όλα θα Πάνε Στραβά

1

Χαζοχαρούμενη, υπερβολική κι ελάχιστα αστεία συνέχεια μιας γαλλικής κωμωδίας με μεγάλη εμπορική επιτυχία στη χώρα της.

Όλα θα Πάνε Στραβά

Χαζοχαρούμενη, υπερβολική κι ελάχιστα αστεία συνέχεια μιας γαλλικής κωμωδίας με μεγάλη εμπορική επιτυχία στη χώρα της.

Όλα θα Πάνε Στραβά - εικόνα 1

Υποδυόμενος τον αφελή Φρανκ, ο οποίος αναλάμβανε να νταντέψει για ένα βράδυ τον άτακτο γιο του αφεντικού του, ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος και πρωταγωνιστής του προπέρσινου «Babysitting» Φιλίπ Λασό έγινε ξαφνικά το πρόσωπο της ημέρας για τα γαλλικά κινηματογραφικά ταμεία. Δύο εκατομμύρια τριακόσιες εξήντα χιλιάδες θεατές έσπρωξαν άμεσα τον ήρωά του σε μια καινούργια περιπέτεια, αυτήν τη φορά στην εξωτική Βραζιλία, σε ένα ειδυλλιακό θέρετρο της οποίας καταφθάνουν για τις διακοπές τους ο Φρανκ και η παρέα του. Εκείνος σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, στον πατέρα της οποίας ανήκει το ξενοδοχείο, αλλά απανωτές παρεξηγήσεις και μια διασκεδαστική εκδρομή που εξελίσσεται σε ριψοκίνδυνη περιπέτεια του χαλάνε τα σχέδια.

Γυρισμένη στη μεγαλύτερη διάρκειά της ως found footage, όπως ακριβώς και η πρώτη ταινία, το «Όλα θα Πάνε Στραβά» αναπαράγει όλα τα αστεία μιας πενθήμερης σχολικής εκδρομής, τραβώντας τα στα άκρα. Οι ίδιες χοντρές πλάκες (μια δηλητηριώδης αράχνη μπαίνει στο σώβρακο του Φρανκ, μια γιαγιά που δεν μπορεί να περπατήσει κάνει ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο…), οι ίδιες μοντέλες με μαγιό, οι ίδιες χαζοχαρούμενες γκάφες, αλλά 3.200.000 καινούργιοι Γάλλοι θεατές. Όλα θα ξαναπάνε σίγουρα στραβά…

Περισσότερες πληροφορίες

Όλα θα Πάνε Στραβά

Babysitting 2
1
  • Κωμωδία
  • 2015
  • Διάρκεια: 93 '
  • Νικολά Μπεναμού

Ο Φρανκ, η Σόνια και η παρέα τους φτάνουν σε ένα ειδυλλιακό θέρετρο της Βραζιλίας και ξεκινούν τις διακοπές τους, οι οποίες θα εξελιχτούν σε μια απρόβλεπτη περιπέτεια.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ένα φεμινιστικό ντοκιμαντέρ και το "Άκουσέ με" στο ΚΠΙΣΝ

Το νέο φιλμ της Μαρίας Ντούζα αλλά και μια επίκαιρη ταινία τεκμηρίωσης του HBO προβάλλονται στο πλαίσιο του φεστιβάλ WOW - Women of the World Festival.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
23/03/2023

Ο σκηνοθέτης Θάνος Αναστόπουλος αποκαλύπτει τα "Φαντάσματα της Επανάστασης"

Συζητάμε με το δημιουργό για το νέο υβριδικό φιλμ του, στο οποίο μύθος, πραγματικότητα και αληθινές προσωπικότητες της Ιστορίας εμφανίζονται μαγικά στη σύγχρονη Τεργέστη.

Η Ταινιοθήκη μεταμορφώνεται σε μια "Dreamland"

Ένα πλούσιο πρόγραμμα avant-garde, πειραματικών και ποιητικών ταινιών έρχεται στη μικρή αίθουσα του σινεμά της Ιεράς Οδού.

John Wick: Κεφάλαιο 4

Το πολύ σκληρό για να πεθάνει franchise επιστρέφει με σημάδια κόπωσης, πλην όμως προσφέρει ξανά απαράμιλλης γοητείας δράση με τη μορφή ενός σεβάσμιου ρέκβιεμ για τον πλέον δημοφιλή σύγχρονο action hero.

Η Λέιλα και τα Αδέρφια της

Βραβείο κριτικών στις Κάννες για ένα σφιχτοδεμένο, αν και μεγάλης διάρκειας, δράμα χαρακτήρων το οποίο ανατέμνει σε βάθος τις εύθραυστες ισορροπίες, τις εμμονές και τις πολλαπλές αγκυλώσεις της ιρανικής (και όχι μόνον) κοινωνίας.

Utama, το Σπίτι μας

Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στο φεστιβάλ του Σάντανς για μια ντοκιμαντερίστικη, οπτικά μαγευτική ελεγεία πάνω σ’ έναν "παρελθόντα" τρόπο ζωής. Γήινο, αθόρυβο και περήφανο.

Ο Άντρας των Ονείρων μου

Βραβείο γυναικείας ερμηνείας στο Βερολίνο για μια συνολικά προβλέψιμη, αλλά διακριτικά καυστική και συναισθηματικά ώριμη κομεντί πάνω στην ανθρώπινη επικοινωνία, τη μάχη των δύο φύλων και την τεχνητή νοημοσύνη.