Γύρισε ο Μπαμπάς

1

Το χαρισματικό ντουέτο του «Μπάτσοι Από τον Πάγκο» δεν μπορεί να διασώσει μια προχειρογραμμένη κωμωδία (αμήχανων) καταστάσεων.

Γύρισε ο Μπαμπάς

Το χαρισματικό ντουέτο του «Μπάτσοι Από τον Πάγκο» δεν μπορεί να διασώσει μια προχειρογραμμένη κωμωδία (αμήχανων) καταστάσεων.

Γύρισε ο Μπαμπάς - εικόνα 1

Πέντε χρόνια μετά την εξαιρετική συνεργασία τους στο απολαυστικό «Μπάτσοι Από τον Πάγκο», ο Γουίλ Φέρελ και ο Μαρκ Γουόλμπεργκ επανασυνδέονται για μια λιγότερο περιπετειώδη, αλλά και πολύ λιγότερο πετυχημένη, κωμωδία. Κι αυτό γιατί εκείνη έφερε την υπογραφή του ικανότατου Άνταμ ΜακΚέι (του «Μεγάλου Σορταρίσματος»), ο οποίος εδώ κρατά μόνον το ρόλο του παραγωγού, παραχωρώντας αυτούς των σεναριογράφου και σκηνοθέτη στον Σον Άντερς. Δημιουργός χοντροκομμένων κωμωδιών (σενάρια στο «Ένα Τρελό Τρελό Τζακούζι» και «Οικογένεια Μίλερ», σενάριο και σκηνοθεσία στο «Αφεντικά για Σκότωμα 2»), ο τελευταίος πασάρει στους έμπειρους πρωταγωνιστές του μια προχειρογραμμένη φάρσα (αμήχανων) καταστάσεων, προσευχόμενος να κάνουν το θαύμα τους: Ο φιλότιμος κι ευαίσθητος Μπραντ προσπαθεί απεγνωσμένα να γίνει ο ιδανικός μπαμπάς για τα δυο μικρά παιδιά της γυναίκας του από προηγούμενο γάμο. Κι ενώ πιστεύει πως έχει πια αρχίσει να κερδίζει την εμπιστοσύνη τους, ο βιολογικός τους πατέρας, ένας cool τύπος που όλοι λατρεύουν, επιστρέφει. Το χαρισματικό ντουέτο κάνει ό,τι μπορεί, εκβιάζει τρεις τέσσερις αστείες στιγμές, αλλά το συνολικό αποτέλεσμα παραμένει βαρετά προβλέψιμο.

ΗΠΑ. 2015. Διάρκεια: 101΄. Διανομή: UIP.

Περισσότερες πληροφορίες

Γύρισε ο Μπαμπάς

Daddy's Home
1
  • Κωμωδία
  • 2015
  • Διάρκεια: 96 '
  • Σον Άντερς

Ο φιλότιμος Μπραντ προσπαθεί απεγνωσμένα να γίνει ο ιδανικός μπαμπάς για τα δυο μικρά παιδιά της γυναίκας του από προηγούμενο γάμο. Κι ενώ πιστεύει πως έχει πια αρχίσει να κερδίζει την εμπιστοσύνη τους, ο βιολογικός τους πατέρας, ένας cool τύπος που όλοι λατρεύουν, επιστρέφει.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

To PLEASURE & DISOBEDIENCE επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο CYPHER

Art films, exploitation films, ντοκιμαντέρ, εργαστήρια πειραματικού βίντεο και άλλα καινοτόμα φορμά έρχονται σε πρώτο πλάνο στη φετινή διοργάνωση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
13/12/2025

Ταινίες με σασπένς που βλέπουμε στους κινηματογράφους (11-17/12)

Απαγωγές, απρόβλεπτες καταστάσεις και τραγικές εξελίξεις θα βρείτε στις προτάσεις μας για αυτή την εβδομάδα.

Νεφέλη Γκαμπάντ, ποια είναι τα highlights του 14ου Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου;

Η επιμελήτρια και προγραμματίστρια του φεστιβάλ μας προτείνει τις προβολές και τις δράσεις που δεν πρέπει να χάσουμε λίγο πριν το φινάλε.

Οι μεταφεστιβαλικές εκδηλώσεις του 38ου Πανοράματος Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου

Τρία διαφορετικά masterclasses από τον κριτικό κινηματογράφου Δημήτρη Καλιοδήμο και τον σκηνοθέτη και διευθυντή φωτογραφίας Μενέλαο Κυρλίδη και ξεχωριστές προβολές στο πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Ο Ράντου Ζούντε δεν πιστεύει πως οι ταινίες του θα αλλάξουν τον κόσμο, αλλά θα σας κάνουν να σκεφτείτε το πώς

Συναντήσαμε τον κορυφαίο Ρουμάνο σκηνοθέτη λίγο πριν έρθει στην Αθήνα για να παρουσιάσει τη νέα ταινία του "Kontinental ‘25" στο 14ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αναπλιού επιστρέφει για δεύτερη χρονιά

Η εκδήλωση φιλοδοξεί να αναδείξει την πολυμορφία και την πλούσια πολιτιστική κληρονομία της περιοχής του Ναυπλίου, συνδυάζοντας καλλιτεχνική ποιότητα και εκπαιδευτική στόχευση.

Τσίε Χαγιακάουα: Από τον Χιροκάζου Κόρε-έντα στον Θόδωρο Αγγελόπουλο

Μετά το φουτουριστικό "Πλάνο 75", η Γιαπωνέζα σκηνοθέτρια του "Ρενουάρ" αλλάζει ύφος και μιλάει για την τρυφερή, ονειρική και ιμπρεσιονιστική ιστορία ενηλικίωσης, η οποία την οδήγησε ως το διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Καννών.