Ξενοδοχείο για Τέρατα 2

2

Λίγα τα αστεία και ακόμα λιγότερα τα ευρήματα ενός σίκουελ που μοιάζει να γυρίστηκε με τον αυτόματο πιλότο.

Ξενοδοχείο για Τέρατα 2

Λίγα τα αστεία και ακόμα λιγότερα τα ευρήματα ενός σίκουελ που μοιάζει να γυρίστηκε με τον αυτόματο πιλότο.

Ξενοδοχείο για Τέρατα 2 - εικόνα 1

Από τότε που έχουμε να επισκεφτούμε το «Ξενοδοχείο για Τέρατα», η πελατειακή πολιτική στο πολυτελές θέρετρο του κόμη Δράκουλα έχει αλλάξει αρκετά. Ο Πρίγκιπας του Σκότους έχει ανοίξει το ξενοδοχείο του στους ανθρώπους και νιώθει περήφανος ως παππούς του μικρού Ντενίσεβιτς. Ανησυχεί όμως για το αξιολάτρευτο εγγονάκι του, το οποίο δεν δείχνει ιδιαίτερα σημάδια βαμπιροσύνης. Έτσι, ενώ η κόρη του εξετάζει το ενδεχόμενο μιας πιο φυσιολογικής ανατροφής του γιου της στον κόσμο των ανθρώπων, ο Δρακουλοπαππούς αποφασίζει να του κάνει, με τη βοήθεια του Φρανκενστάιν, του Αόρατου Ανθρώπου, της Μούμιας και του Λυκανθρώπου, εντατικά μαθήματα τερατοσύνης.

Ξενοδοχείο για Τέρατα 2 - εικόνα 2

Χωρίς να πρωτοτυπεί ή να ρισκάρει, η προ τριετίας ταινία του Γκέντι Ταρτακόφσκι ξεχώρισε για την έξυπνη ιδέα, το πετυχημένο μαύρο χιούμορ και τους εύστοχα αντισυμβατικούς πρωταγωνιστές της. Το σίκουέλ της μοιάζει να ακολουθεί τη δοκιμασμένη συνταγή επιτυχίας με αυτόματο πιλότο, επιστρατεύοντας μετρημένα αστεία κι ακόμα λιγότερα εύστοχα ευρήματα. Έτσι, ο Δράκουλας του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου (αντικαθιστώντας τον συν-σεναριογράφο Άνταμ Σάντλερ της αγγλόφωνης βερσιόν) παραμένει ακόμα το διασκεδαστικό highlight του βαμπιρο-franchise, ενισχυμένος εδώ από τον πατέρα του Βλαντ, με την απολαυστική φωνή του Κωνσταντίνου Τζούμα (Μελ Μπρουκς).

ΗΠΑ. 2015. Διάρκεια: 89΄. Διανομή: FEELGOOD ENT.

Περισσότερες πληροφορίες

Ξενοδοχείο για Τέρατα 2

Hotel Transylvania 2
2
  • Animation
  • 2015
  • Διάρκεια: 89 '
  • Γκέντι Ταρτακόφσκι

Ο Δράκουλας ανησυχεί για το αξιολάτρευτο εγγονάκι του, τον Ντενίσεβιτς, που δεν δείχνει ιδιαίτερα σημάδια βαμπιροσύνης. Έτσι, ενώ η Μέιβις αποφασίζει να εξετάσει το ενδεχόμενο μιας πιο φυσιολογικής ανατροφής του γιου της στον κόσμο των ανθρώπων, ο Δρακουλοπαππούς αποφασίζει να του ξυπνήσει το τερατάκι μέσα του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Πλήθος σινεφίλ αφιερωμάτων στο 38ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου

Οι πρώτες ανακοινώσεις του φεστιβάλ περιλαμβάνουν μια σειρά must προβολών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
23/10/2025

Όλες οι κριτικές των νέων ταινιών της εβδομάδας

Η άποψη του "α" για τις πρεμιέρες που παίζονται στους κινηματογράφους από τις 23 Οκτωβρίου.

Η επανέκδοση που κάνει πρεμιέρα στα σινεμά

Μια αριστοτεχνική μεταφορά ενός σπουδαίου βιβλίου επιστρέφει στις μαρκίζες.

Αχινός

Φρέσκια ματιά στη βρετανική παράδοση του κοινωνικού ρεαλισμού μέσα από ένα διαβρωτικό μείγμα τρυφερότητας και απόγνωσης, χιούμορ και βαθιάς θλίψης. Από τον πρωταγωνιστή του "Τριγώνου της Θλίψης" Χάρις Ντίκινσον. | Powered by Uber.

Springsteen: Deliver Me from Nowhere

Το χρονικό της δημιουργίας του εμβληματικού LP "Nebraska" γίνεται ένα μελαγχολικό, ταιριαστό στο ύφος του άλμπουμ biopic, το οποίο θα χρειαζόταν ένα δραματικά βαθύτερο υπόβαθρο. | Powered by Uber.

Το Φιλί της Γυναίκας Αράχνης

Μεταφορά ενός μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, βασισμένο σε οσκαρική ταινία. Άνευρο, ελάχιστα πειστικό και αδέξιο στην εναλλαγή πραγματικότητας - φαντασίας, με ερμηνευτική έκπληξη τον ταλαντούχο Τόνατιου. | Powered by Uber.

Η Κατάρα του Σέλμπι Όουκς

Found footages, home videos και κλασική αφήγηση συνδυάζονται σε μια "υβριδική" ταινία τρόμου, η οποία χτίζει ατμόσφαιρα, αλλά δεν έχει στέρεο στόρι για να την υποστηρίξει. | Powered by Uber.