Barbie & οι Αδελφούλες της σε Μια Απίθανη Κουταβοπεριπέτεια

1,5

Οι «Θησαυροί του Σολομώντος» γίνονται κωμική βιντεοπεριπέτεια για μικρά κοριτσάκια.

Barbie & οι Αδελφούλες της σε Μια Απίθανη Κουταβοπεριπέτεια

Ψάχνοντας στη σοφίτα της γιαγιάς τους, η Μπάρμπι και οι τρεις αδελφές της βρίσκουν το χάρτη ενός θρυλικού θησαυρού. Ξεκινούν την αναζήτησή του, έχοντας για βοηθούς μια ομάδα από ατρόμητα κουτάβια. Οι «Θησαυροί του Σολομώντος» γίνονται κωμική βιντεοπεριπέτεια για μικρά κοριτσάκια.

Barbie & οι Αδελφούλες της σε Μια Απίθανη Κουταβοπεριπέτεια - εικόνα 1

Τ ο καινούργιο, αποκλειστικά μεταγλωττισμένο κινηματογραφικό ραντεβού της διάσημης κούκλας με τις ανήλικες θαυμάστριές της αποδεικνύεται ιδιαίτερα βιντεοπεριπετειώδες, εμπνευσμένο σε μεγάλο βαθμό από τους «Θησαυρούς του Σολομώντος» ή τον «Ιντιάνα Τζόουνς» επί το κινηματογραφικότερο. Την αφορμή δίνει ο χάρτης ενός θρυλικού θησαυρού τον οποίο η Μπάρμπι και οι τρεις αδελφές της ανακαλύπτουν στη σοφίτα της γιαγιάς τους. Ξεκινούν λοιπόν την αναζήτηση, έχοντας μαζί τους μια ομάδα από ατρόμητα κουτάβια και μπροστά τους μια σειρά από δύσκολους γρίφους. Καλοπροαίρετη αφέλεια, αστεία και δράση σε παιδική συσκευασία και μια συνταγή που όσο «κερδίζει» δεν αλλάζει.

ΗΠΑ. 2015. Διάρκεια: 76΄. Διανομή: UIP.

Περισσότερες πληροφορίες

Barbie & οι Αδελφούλες της σε Μια Απίθανη Κουταβοπεριπέτεια

Barbie & Her Sisters in the Great Puppy Adventure
1,5
  • Animation
  • 2015
  • Διάρκεια: 76 '
  • Άντριου Τάου

Ψάχνοντας στη σοφίτα της γιαγιάς τους, η Μπάρμπι και οι τρεις αδελφές της βρίσκουν το χάρτη ενός θρυλικού θησαυρού. Ξεκινούν την αναζήτησή του, έχοντας για βοηθούς μια ομάδα από ατρόμητα κουτάβια.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Η πρώτη ταινία των Unboxholics είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με υποβλητική ατμόσφαιρα, αλλά ελάχιστο ψαχνό. Δραματικά ισχνό και σκηνοθετημένο μονότονα, κορυφώνεται χωρίς την παραμικρή έκπληξη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
25/04/2024

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.

Ο Τελευταίος Ήρωας

Κουστουριτσική, ξέφρενη και βιτριολική σάτιρα, η οποία βγαίνει απ’ τα νερά της όταν προσπαθεί, αδίκως, να σοβαρευτεί και να περάσει "μηνύματα".

Σούπερ Μάγκι

Σίκουελ ενός διεκπεραιωτικά στημένου αυστραλέζικου animation, το οποίο καταγγέλλει απλοϊκά τους κινδύνους της υπνωτιστικά γοητευτικής νέας εικονικής πραγματικότητας.

Ο Μύλος και ο Σταυρός

Με κάδρα που παραπέμπουν σε πίνακες της φλαμανδικής και της ολλανδικής σχολής, ο Μαγιέφσκι στήνει μια οπτικά μεγαλοπρεπή αλληγορία πάνω στην τέχνη, την αληθινή ζωή και την ανθρώπινη μισαλλοδοξία.

"Ίχνη αιωνιότητας: Θόδωρος Αγγελόπουλος": Μια ημερίδα για το έργο του σπουδαίου σκηνοθέτη

Στην ημερίδα θα παρουσιάσουν κεντρικές εισηγήσεις των Βρασίδα Καραλή και Sylvie Rollet που έχουν μελετήσει σε βάθος το καλλιτεχνικό έργο και τη γλώσσα του διεθνώς καταξιωμένου σκηνοθέτη.