Τρελό Θηριοτροφείο: Η Νέα Γενιά

0,5

Μια πλήρως αποτυχημένη αναβίωση της κωμικής σειράς ταινιών που υπέγραψε το χιουμοριστικό περιοδικό «National Lampoon» τη δεκαετία του ’80.

Τρελό Θηριοτροφείο: Η Νέα Γενιά

Η επιρρεπής στην γκάφα οικογένεια Γκρίσγουολντ ξεκινά ένα οδικό ταξίδι προς το πάρκο αναψυχής Walley World, διασχίζοντας την Αμερική, σε μια πλήρως αποτυχημένη αναβίωση της κωμικής σειράς ταινιών που υπέγραψε το χιουμοριστικό περιοδικό «National Lampoon» τη δεκαετία του ’80.

Τρελό Θηριοτροφείο: Η Νέα Γενιά - εικόνα 1

Είναι απορίας άξιον πώς πήγαν όλα τόσο στραβά­ στην κινηματογραφική­ αναβίωση της κωμικής σειράς ταινιών που υπέγραψε το χιουμοριστικό περιοδικό «National Lampoon» στα ’80s. Η επιστροφή των επιρρεπών στην γκάφα Γκρίσ­γουολντ στην οθόνη κάθε άλλο παρά πανηγυρική είναι. Το ταξίδι της τετραμελούς οικογένειας προς το πάρκο αναψυχής Walley World εξελίσσεται σε μια παράθεση κακόγουστων, δήθεν πολιτικά ανορθόδοξων χωρατών και αληθινά κακο-σκηνοθετημένων γκαγκ: από τον ανώμαλο νταλικιέ­ρη και την επίσκεψη στο κολέγιο­ της Ντέπι και στο ράντζο όπου μένει η αδερφή του Ράστι, η κωμωδία χάνει όλο και περισσότερο την όποια επαφή της με το χιούμορ. Άσε που η σύγκριση μεταξύ του τωρινού πρωταγωνιστή Εντ Χελμς με τον Τσέβι Τσέις μόνο θλίψη προκαλεί.

ΗΠΑ. 2015. Διάρκεια: 99΄. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Τρελό Θηριοτροφείο: Η Νέα Γενιά

Vacation
0,5
  • Κωμωδία
  • 2015
  • Διάρκεια: 99 '
  • Τζόναθαν Γκόλντσταϊν

Η επιρρεπής στην γκάφα τετραμελής οικογένεια Γκρίσγουολντ ξεκινά ένα οδικό ταξίδι προς το πάρκο αναψυχής Walley World, διασχίζοντας την Αμερική και αντιμετωπίζοντας μια σειρά από ανέλπιστα εμπόδια.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

"Ας περιμένουν οι γυναίκες" (και) με live μουσική απόψε στην Τεχνόπολη

Το καλτ φιλμ του Σταύρου Τσιώλη θα προβληθεί με όλα τα τραγούδια του ερμηνευμένα επί σκηνής από την Babis Batmanidis Co(m)pany.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
07/09/2025

Ο Τζιμ Τζάρμους έκανε ανατροπή και απέσπασε το Χρυσό Λιοντάρι στη Βενετία

Σχεδόν από το πουθενά ο Αμερικανός σκηνοθέτης θριάμβευσε στη Μόστρα με το "Father Mother Sister Brother".

Ταινίες με κλοπές που βλέπουμε στα σινεμά αυτήν την εβδομάδα

Ληστείες, προδοσίες και ακραίες παρεξηγήσεις που παίζουν στις μαρκίζες των κινηματογράφων αυτές τις μέρες.

Φεστιβάλ Βενετίας: Φαβορί και αουτσάιντερ

Οι προβλέψεις της τελευταίας στιγμής για τα βραβεία λένε πως "Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ" δεν έχει αντίπαλο, το "No Other Choice" του Παρκ Τσαν-γουκ κοιτάζει ψηλά και ο Λάνθιμος δύσκολα θα φύγει από το Λίντο με άδεια χέρια.

Οι 51 μικρού μήκους που διαγωνίζονται στις 31ες Νύχτες Πρεμιέρας

Ανακοινώθηκαν οι τίτλοι που διεκδικούν τα βραβεία του τμήματος "Ελληνικές Μικρές Ιστορίες".

Τζένιφερ Λόρενς & Ρόμπερτ Πάτινσον ερωτευμένοι μέχρι θανάτου στο "Die My Love"

Οι πρωτοκλασάτοι ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία της κορυφαίας σκηνοθέτριας Λιν Ράμσεϊ ("Πρέπει να Μιλήσουμε για τον Κέβιν").

Η ελληνική "Αρκουδότρυπα" βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας

Το ντεμπούτο των Χρυσιάννα Παπαδάκη και Στέργιου Ντινόπουλου απέσπασε το σημαντικό βραβείο Europa Cinemas Label χάρη στο οποίο η ταινία θα μπορέσει να διανεμηθεί σε σινεμά της Γηραιάς Ηπείρου.