Rage

1

Ο Νίκολας Κέιτζ, με ανεκδιήγητο κούρεμα και μόνιμα συνοφρυωμένο βλέμμα, θα βγάλει με ιδρώτα το κινηματογραφικό του μεροκάματο, σε μια περιπέτεια από την οποία κρατάς μόνο το αιφνιδιαστικό τέλος της.

Rage

Άγνωστοι απάγουν τη μοναχοκόρη του πρώην εγκληματία Πολ Μαγκουάιρ και τον αναγκάζουν να βγάλει το κουστούμι και να ριχτεί μαζί με τα φιλαράκια του στο βούρκο του υποκόσμου για να βρει τους ενόχους. Ο Νίκολας Κέιτζ, με ανεκδιήγητο κούρεμα και μόνιμα συνοφρυωμένο βλέμμα, θα βγάλει με ιδρώτα το κινηματογραφικό του μεροκάματο, σε μια περιπέτεια από την οποία κρατάς μόνο το αιφνιδιαστικό τέλος της.

Rage - εικόνα 1

Με ζουμερούς διαλόγους τύπου «Πολ, δεν μάθαμε τίποτα, παρότι σπάγαμε σαγόνια όλο το βράδυ», βία που τσακίζει κόκαλα και μπόλικο μολύβι, ο Νίκολας Κέιτζ πρωταγωνιστεί σε μια ακόμη αμφιλεγόμενη κινηματογραφική παραγωγή. Ο πενηντάχρονος σταρ ερμηνεύει τον Πολ Μαγκουάιρ, ο οποίος έχει αφήσει πλέον πίσω του την αμαρτωλή ζωή. Σε ανύποπτη στιγμή όμως εμφανίζονται φαντάσματα από τον πρότερο εγκληματικό του βίο. Άγνωστοι απάγουν τη μοναχοκόρη του, αναγκάζοντάς τον να βγάλει το κοστούμι και να ριχτεί μαζί με τα φιλαράκια του στο βούρκο του υποκόσμου για να βρει τους ενόχους.
Ο άσημος Ισπανός σκηνοθέτης Πάκο Καμπέθας θα σερβίρει μια ετοιματζίδικη action ταινία που δεν επιφυλάσσει καμία έκπληξη: γραφική βία χωρίς νόημα και ουσία, σεναριακές ευκολίες με τη σέσουλα, μια κηδεία μαθήτριας με είκοσι… ενήλικους, σκηνές δράσης γυρισμένες με μίνιμουμ έξοδα και μια δακρύβρεχτη εξομολόγηση υπό βροχή. Ο Νίκολας Κέιτζ, με ανεκδιήγητο κούρεμα και μόνιμα συνοφρυωμένο βλέμμα, θα βγάλει με ιδρώτα το κινηματογραφικό του μεροκάματο, σε μια περιπέτεια από την οποία κρατάς μόνο το αιφνιδιαστικά ιδιαίτερο τέλος της.

ΗΠΑ. 2014. Διάρκεια: 98΄. Διανομή: VILLAGE FILMS.

Περισσότερες πληροφορίες

Rage

1
  • Περιπέτεια
  • 2014
  • Διάρκεια: 98 '
  • Πάκο Καμπέθας

Ο Πολ Μαγκουάιρ έχει αφήσει, πλέον, πίσω του την αμαρτωλή ζωή. Σε ανύποπτη στιγμή, όμως, εμφανίζονται φαντάσματα από τον πρότερο… εγκληματικό του βίο. Άγνωστοι απάγουν τη μοναχοκόρη του, αναγκάζοντάς τον να βγάλει το κουστούμι και να ριχτεί μαζί με τα φιλαράκια του στο βούρκο του υποκόσμου για να βρει τους ενόχους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Αθηναϊκή πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ "Εμπρός: ένα ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο"

Ένα ντοκιμαντέρ της Άλκηστις Καφετζή για την αυτοδιαχείριση, τη πολυφωνία και την αντίσταση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

Τα ευρωπαϊκά βραβεία animation Emile Awards στο Animasyros 2024

Η μεγάλη γιορτή των ευρωπαϊκών βραβείων κινουμένων σχεδίων έρχεται ξανά για να βραβεύσει τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς.

Το ντοκιμαντέρ "Εκείνη τη μέρα" των Στρατή Βογιατζή και Δημήτρη Κούρτη στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Ένα φιλμικό δοκίμιο πάνω στη σχέση ανθρώπινου και μη ανθρώπινου κόσμου με αφορμή την καταστροφική πυρκαγιά στη Βόρεια Εύβοια τον Αύγουστο του 2021.

Ελληνικό box office: Οι θεατές "άνοιξαν την πόρτα"

Το θρίλερ των Unboxholics "Μην Ανοίγεις την Πόρτα" γέμισε τις αίθουσες και έκανε ρεκόρ ανοίγματος τετραημέρου, ξεπερνώντας κι αυτό της "Φόνισσας", με 81.666 θεατές.

Florian Fernandez, ο νέος επικεφαλής του "Short Film Hub"

Το φεστιβάλ φιλοδοξεί να συνδέσει ταλαντούχους σκηνοθέτες, σεναριογράφους και παραγωγούς με την διεθνή και την εγχώρια κινηματογραφική βιομηχανία.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες τη Μεγάλη Πέμπτη 2/5

Μια "Barbenheimer" περιπέτεια, ένας πορτοκαλί γάτος και τρόμος από τη Γαλλία προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Ουρές στις αίθουσες για το "Μην Ανοίγεις την Πόρτα"

Εντυπωσιακότατη πρεμιέρα για το θρίλερ των Unboxholics, το οποίο έκοψε 27.000 εισιτήρια την πρώτη μέρα προβολής του, ενώ έχει σημειώσει ρεκόρ προπωλήσεων.