Κινηματογραφικές γιορτές στα Options Cinemas

Οι μοντέρνοι πολυκινηματογράφοι σας περιμένουν προσφέροντας υψηλής ποιότητας παροχές και ένα πλούσιο πρόγραμμα προβολών.

Options Cinemas 1

Κατά τη διάρκεια των γιορτών η αποκαλούμενη 7η τέχνη αποτελεί μια επιλογή ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους. Τα Options Cinemas δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να διασκεδάσουν και να μεταλαμπαδεύσουν τη μαγεία του κινηματογράφου μέσα σε ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον, προσφέροντας υψηλής ποιότητας παροχές, έχοντας την άνεση του θεατή ως προτεραιότητα και ένα πλούσιο πρόγραμμα προβολών, με ταινίες που βιώνονται έντονα μόνο στη σκοτεινή αίθουσα.

options_cinemas_ilion1

Τα Options Cinemas @ Γλυφάδα (Ζησιμοπούλου 7) βρίσκονται σε κεντρικό σημείο της περιοχής και αποτελούν το μοναδικό multiplex στα Νότια Προάστια. Διαθέτουν τέσσερις αίθουσες εξοπλισμένες με τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα ψηφιακής προβολής, υψηλής ανάλυσης και συστήματα ήχου surround 7.1, προσφέροντας καθηλωτική εικόνα και ήχο, άνεση και άριστη εξυπηρέτηση. Με τη σειρά τους, τα Options Cinemas @ Ίλιον (Λεωφ. Δημοκρατίας 67Α), φιλοξενούνται φιλοξενούνται στο εμπορικό κέντρο Escape Center, όπου οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τα εορταστικά ψώνια τους ή πατινάζ στο υπέροχο παγοδρόμιο, αφήνοντας τη μυρωδιά του φρέσκου ποπ κορν να τους οδηγήσει σε μία από τις επτά κινηματογραφικές αίθουσες για να απολαύσουν την αγαπημένη ταινία τους.

kourabiedes apo xioni
"Κουραμπιέδες από Χιόνι"

Όσοι αναζητούν χριστουγεννιάτικες επιλογές, μπορούν ανεπιφύλακτα να κλείσουν μια θέση στην ελληνική ταινία "Κουραμπιέδες από Χιόνι". Σε σκηνοθεσία Γιάννη Τσιμιτσέλη και σενάριο των κορυφαίων Μιχάλη Ρέππα - Θανάση Παπαθανασίου, η υπόθεση διαδραματίζεται σε ένα ορεινό ηπειρώτικο χωριό, όπου ο καλοκάγαθος ζαχαροπλάστης κύριος Παναγιώτης αναγκάζεται να κρύψει από όλους στο σπίτι του τη μικρή Φανή, η οποία μετά το θάνατο της μητέρας της κινδυνεύει να καταλήξει σε ορφανοτροφείο. Τα δύο εγγόνια του και ένας φίλος τους, όμως, την ανακαλύπτουν και έτσι σχηματίζεται η "συμμορία των πέντε", η οποία πρέπει να διαφυλάξει πάση θυσία το μυστικό.

Wonka
"Γουόνκα"

Εναλλακτικά, το θεαματικό χολιγουντιανό μιούζικαλ "Γουόνκα" με πρωταγωνιστή τον Τιμοτέ Σαλαμέ αποτελεί αξιόπιστη εναλλακτική. Η ταινία που βασίζεται το δημοφιλές βιβλίο του "Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας", θέλει τον γεμάτο όνειρα Γουίλι Γουόνκα να φτάνει στο κέντρο του κόσμου της σοκολατοποιίας, όπου καταλήγει να δουλεύει κάτω από άθλιες συνθήκες για την κυρία Σκράμπιτ. Με τη βοήθεια μερικών φίλων, όμως, θα δραπετεύσει και θα τα βάλει με το αδίστακτο καρτέλ της σοκολάτας που ελέγχει ολόκληρη την πόλη, ξεκινώντας έτσι μια μαγευτική οδύσσεια.

O kariothrafstis kai h magiki flogera
"Ο Καρυοθραύστης και τη Μαγική Φλογέρα"

Οι λάτρεις του animation σημειώνουν τον "Καρυοθραύστη και τη Μαγική Φλογέρα", στο οποίο εξαιτίας μιας… αποτυχημένης χριστουγεννιάτικης ευχής, η νεαρή Μαρί συρρικνώνεται σε μέγεθος κούκλας, ενώ ταυτόχρονα όλα της τα παιχνίδια ζωντανεύουν. Τότε ξεκινάει μια απίστευτη περιπέτεια που θα τη φέρει στη μαγική Χώρα των Λουλουδιών, όπου πρέπει να σώσει τον κόσμο των ανθρώπων από τους αρουραίους.

Aquaman: Το Χαμένο Βασίλειο κριτική
"Aquaman: Το Χαμένο Βασίλειο"

Έπειτα, το υπερηρωικό μπλοκμπάστερ της DC με τίτλο "Aquaman: Το Χαμένο Βασίλειο" έχει πρωταγωνιστή τον Τζέισον Μομόα στο ρόλο του αμφίβιου superhero, τον οποίο βρίσκουμε να προσπαθεί ανεπιτυχώς να ισορροπήσει μεταξύ των βασιλικών, οικογενειακών και υπερηρωικών υποχρεώσεών του, όταν ένας μοχθηρός εχθρός ανακαλύπτει την τοποθεσία της Ατλαντίδας και απειλεί να την αφανίσει.

Options Cinemas 2

Τέλος, τα Options Cinemas παρουσιάζουν δύο ταινίες Ελλήνων σκηνοθετών οι οποίοι εμπνέονται από εμβληματικά βιβλία. Από τη μία, ο Κώστας Χαραλάμπους στον "Καπετάν Μιχάλη" εμπνέεται από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη. Στην τουρκοκρατούμενη Κρήτη του 1889, που βρίσκεται σε επαναστατικό αναβρασμό, ο αγωνιστής καπετάν Μιχάλης είναι αποφασισμένος να πολεμήσει με κάθε κόστος μέχρι την απελευθέρωση του νησιού. Ξαφνικά, όμως, βιώνει μια πρωτόγνωρη εσωτερική πάλη, όταν αποκτά συναισθήματα για τη γυναίκα του αδελφοποιητού του από την Τουρκία.

Poor Things κριτική 1
"Poor Things"

Από την άλλη, ο Γιώργος Λάνθιμος μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το "Poor Things" του Άλισντερ Γκρέι και διεκδικεί επτά Χρυσές Σφαίρες, ενώ έχει ήδη βραβευτεί με Χρυσό Λέοντα στη Βενετία. Όλα αυτά με μια ιστορία που τοποθετείται στη Γλασκώβη της βικτωριανής περιόδου, όπου μια γυναίκα (Έμα Στόουν) αυτοκτονεί μονάχα για να βρει τον εαυτό της ξανά ζωντανό, χάρη σε έναν ιδιότροπο γιατρό, ο οποίος την επαναφέρει. Ωστόσο πλέον δεν θυμάται το παραμικρό, έτσι ο επιστήμονας τη θέτει υπό την προστασία του, αγνοώντας πως εμπόδιο στα σχέδιά του πρόκειται να μπουν ο νεαρός βοηθός του, ένας ερωτύλος δικηγόρος, αλλά και η βούληση της ίδιας της Μπέλα.

Options Cinemas 3

Διαλέξτε την ταινία που θέλετε να παρακολουθήσετε στα Options Cinemas και κλείστε τις θέσεις σας γρήγορα και εύκολα στο options-cinemas.gr.

Περισσότερες πληροφορίες

Options Cinemas@ Ilion

Λεωφ. Δημοκρατίας 67Α, Ίλιον

Options Cinemas@Glyfada

Ζησιμοπούλου 7 & Α. Μεταξά, Γλυφάδα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
02/05/2024

Επιτέλους όλοι πια μιλάνε για τον Νίκο Παπατάκη

Το Cinobo παρουσιάζει τη φιλμογραφία του ασύγκριτου σκηνοθέτη στην πλατφόρμα του δίνοντας πρόσβαση σε ένα πολύτιμο και εν πολλοίς υποτιμημένο έργο.

Οι 16 Ίριδες που διεκδικεί η "Φόνισσα" ήρθαν νομοτελειακά

Στις υποψηφιότητες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου αποτυπώνεται η επιτυχία της ποιοτικής διασκευής της Εύας Νάθενα.

Η σχέση του συγγραφέα Πολ Όστερ με τον κινηματογράφο

Θυμόμαστε τα βιβλία του εμβληματικού συγγραφέα που έγιναν ταινίες αλλά και τα φιλμ που ο ίδιος σκηνοθέτησε.

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στα θερινά το καλοκαίρι

Χαρτογραφούμε το τοπίο των κυκλοφοριών που πρόκειται να μας συντροφεύσουν τους επόμενους μήνες.

Χωρίς "Αντιπάλους" - 5 καυτά ερωτικά τρίγωνα του σινεμά

Μια λίστα ταινιών που πρέπει να δείτε αν ακόμα δεν μπορείτε να ξεπεράσετε το throuple των Ζεντάγια - Μάικ Φάιστ - Τζος Ο’Κόνορ.

Αθηναϊκή πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ "Εμπρός: ένα ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο"

Ένα ντοκιμαντέρ της Άλκηστις Καφετζή για την αυτοδιαχείριση, τη πολυφωνία και την αντίσταση.