Ενας νέος θερινός κινηματογράφος έφτασε στην Αθήνα και μας χαρίζει μια ξεχωριστή κινηματογραφική εμπειρία

Την έλευση μιας νέας κινηματογραφικής εμπειρίας σήμανε η Grouper Cinemas με τα εγκαίνια του ριζικά ανακαινισμένου θερινού κινηματογράφου "Options Open Air Cinema" στο Ίλιον, ο απόλυτος talk of the town προορισμός διασκέδασης.

Option Cinemas

Στις 13 Ιουλίου 2023 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ριζικά ανακαινισμένου θερινού κινηματογράφου "Options Open Air Cinema” χωρητικότητας 145 θέσεων το οποίο βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Escape Center στο Ιλιον. Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από τον επιχειρηματικό κλάδο, τον αθλητισμό, στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι του διαφημιστικού κλάδου και της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και πλήθος επωνύμων με κοινό παρονομαστή την αγάπη τους για την 7η τέχνη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο brand ambassador των Options Cinemas κος Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος απηύθυνε θερμό χαιρετισμό στους καλεσμένους, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για την έλευση της νέας κινηματογραφικής εμπειρίας στο χώρο του κινηματογράφου. Η ταινία που "άνοιξε" το νέο θερινό σινεμά που στεγάζει το Ίλιον ήταν η "Επικίνδυνη αποστολή: θανάσιμη εκδίκηση μέρος πρώτο", που προβλήθηκε σε special screening και με την οποία διαπιστώθηκε η απαράμιλλη ποιότητα ήχου και εικόνας που προσφέρει η Grouper Cinemas

Option Cinemas

Γιατί όμως αξίζει να επισκεφθείτε το "Options Open Air Cinema";

Ο θερινός κινηματογράφος προβάλλει πλούσιο πρόγραμμα ταινιών, ενώ ταυτόχρονα δίνει επιλογές με διαφορετικού τύπου καθίσματα, όπως διθέσιοι αναπαυτικοί καναπέδες για όσους επιθυμούν μεγαλύτερη άνεση, καρέκλες σκηνοθέτη αλλά και πουφ chaise longue. Όλα τα καθίσματα έχουν μοναδικές ονομασίες εμπνευσμένες από καταξιωμένους σκηνοθέτες, ηθοποιούς και super heroes. To bar προσφέρει μεγάλη γκάμα γευστικών επιλογών, με ολοκληρωμένο μενού φαγητού, snacks, ποτά, κρασιά, καλύπτοντας ακόμη και τα πιο απαιτητικά γούστα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών και στο φαγητό, υπάρχει η δυνατότητα online παραγγελίας, σκανάροντας το QR code με το σύνολο των προϊόντων του bar και απευθείας service στη θέση του πελάτη για εκείνους που θα επιλέξουν κάθισμα καναπέ.

Grouper Cinemas, ψυχαγωγία με επίκεντρο τον επισκέπτη

Η Grouper Cinemas μπήκε δυναμικά στον τομέα της ψυχαγωγίας τον Αυγουστο του 2022, εστιάζοντας με πάθος και αφοσίωση σε ό,τι σχετίζεται με τον κινηματογράφο, ως αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής.  Το εμπορικό όνομα με το οποίο δραστηριοποιείται η εταιρία, σήμερα, είναι το "Options Cinemas". Δίνει έμφαση στη δύναμη των διαφορετικών επιλογών, ενώ παράλληλα αντικατοπτρίζει την επιθυμία τους να δημιουργήσουν στιγμές χαράς και ενθουσιασμού στους επισκέπτες όλων των ηλικιών μέσα από μια υψηλού επιπέδου εμπειρία ψυχαγωγίας και εξυπηρέτησης. Η Grouper Cinemas έχει στο επίκεντρο τον επισκέπτη, γι’αυτό και δίνει έμφαση στην ποιότητα, στην υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, στο πλούσιο πρόγραμμα ταινιών για όλες τις ηλικίες, με απώτερο στόχο την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης. Στον Όμιλο ανήκουν τα αποκλειστικά δικαιώματα εκπροσώπησης της παγκοσμίου φήμης IMAX για την Αττική, προκειμένου να προσφέρει στο μέλλον την πιο καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία στους επισκέπτες της.

Option Cinemas

Volta Cinema, ένας θερινός παιδικός κινηματογράφος

Με γνώμονα το ευρύτερο όραμα της εταιρείας που αποβλέπει στην ποιοτική παιδική και οικογενειακή ψυχαγωγία, στις 15 Ιουνίου 2023 άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό, ο θερινός παιδικός κινηματογράφος "Volta Cinema” σε συνεργασία με τα "Options Cinemas”, που φιλοξενείται εντός του παιδοτόπου "Volta Fun Park” στο εμπορικό κέντρο Avenue Mall στο Μαρούσι. Με ένα πλούσιο κατάλογο ποιοτικών παιδικών ταινιών όπως Disney, Pixar κ.α., οι οικογένειες μπορούν να συνδυάσουν το παιχνίδι με τον κινηματογράφο, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με καθημερινές προβολές, πολύχρωμα και αναπαυτικά καθίσματα, με υπέροχες λιχουδιές για τους μικρούς επισκέπτες.

Ο θερινός κινηματογράφος εντός του εμπορικού κέντρου Smart Park στα Σπάτα χωρητικότητας 150 θέσεων ήρθε πρόσφατα στην κατοχή της Grouper Cinemas η οποία έχει στόχο να ξεκινήσει σύντομα τη λειτουργία του, ενώ το 2024 θα επανασυστηθεί με μια μορφή έκπληξη που θα ενθουσιάσει το κοινό.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες τη Μεγάλη Πέμπτη 2/5

Μια "Barbenheimer" περιπέτεια, ένας πορτοκαλί γάτος και τρόμος από τη Γαλλία προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
28/04/2024

Ουρές στις αίθουσες για το "Μην Ανοίγεις την Πόρτα"

Εντυπωσιακότατη πρεμιέρα για το θρίλερ των Unboxholics, το οποίο έκοψε 27.000 εισιτήρια την πρώτη μέρα προβολής του, ενώ έχει σημειώσει ρεκόρ προπωλήσεων.

Τι έμεινε από την τελετή απονομής του βραβείου κοινού LUX, πέρα από την υποχρέωση ψήφου στις επικείμενες Ευρωεκλογές;

Μια χούφτα αξιόλογες ταινίες με κοινωνικό πρόσημο, μια ψαλμωδία στα Εσθονικά και μια σημαία με τα αστεράκια της ΕΕ.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (25/4-1/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Ο Λοράν Καντέ ήταν ένας λαϊκός σκηνοθέτης

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους δημιουργούς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών.

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.