Playmobil: Η Ταινία

1,5

Τα διάσημα κουκλάκια προσφέρουν μια σειρά από κόσμους και χαρακτήρες που μένουν εν πολλοίς ανεκμετάλλευτοι από μια ξεθυμασμένου χιούμορ και ρουτινιάρικης δράσης ανήλικη περιπέτεια με στοιχεία… μιούζικαλ.

Playmobil: Η Ταινία

Αφού τα κατάφεραν τα τουβλάκια LEGO, γιατί να μην κάνουν το ίδιο και τα κουκλάκια Playmobil; Τα δημοφιλή παιχνίδια, τα οποία ξεκίνησαν πριν από 45 χρόνια από τη Γερμανία για να κατακτήσουν τον κόσμο, δοκιμάζουν και αυτά λοιπόν, με τη σειρά τους, την τύχη τους στη μεγάλη οθόνη, αλλά δυστυχώς χωρίς τα ανάλογα αποτελέσματα (οι επιδόσεις τους στο αμερικανικό box office ήταν μια εμπορική πανωλεθρία). Και αυτό γιατί ελάχιστα πράγματα δουλεύουν αποτελεσματικά στην εκτέλεση της συνταγής «κωμική περιπέτεια φαντασίας για μικρά παιδιά».

Αυτή ξεκινά όταν η (live action) τολμηρή Μάρλα και ο μικρός αδερφός της Τσάρλι χάνονται εντελώς ξαφνικά, ως κουκλάκια, μέσα στη γεμάτη συναρπαστικές προκλήσεις χώρα των Playmobil. Κακοί τους απάγουν, παράξενοι ταξιδιώτες τους βοηθούν και θανάσιμες παγίδες παραμονεύουν διαρκώς, καθώς οι διάσημες μινιατούρες προσφέρουν στον έμπειρο animator και πρωτάρη σκηνοθέτη Λίνο ΝτιΣάλβο μια σειρά από κόσμους και χαρακτήρες (Βίκινγκ, καουμπόηδες, κατάσκοποι, Ρωμαίοι, πριγκίπισσες) που μένουν εν πολλοίς ανεκμετάλλευτοι από ένα ξεθυμασμένου χιούμορ και ρουτινιάρικης δράσης μοντέρνο παραμύθι για ανήλικους με στοιχεία… μιούζικαλ.

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

ΗΠΑ, Γαλλία. 2019. Διάρκεια: 99΄. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Playmobil: Η Ταινία

Playmobil: The Movie
1,5
  • Animation
  • 2019
  • Διάρκεια: 99 '
  • Λίνο ΝτιΣάλβο

Η τολμηρή Μάρλα και ο μικρός αδελφός της Τσάρλι ξεκινούν ένα απρόοπτο και γεμάτο συναρπαστικές προκλήσεις ταξίδι στη χώρα των Playmobil.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Λοράν Καντέ ήταν ένας λαϊκός σκηνοθέτης

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους δημιουργούς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
26/04/2024

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.