Τα πρόσωπα-κλειδιά του «Στα Μαχαίρια»

Η ταινία μυστηρίου του Ράιαν Τζόνσον μπλέκει πρωτοκλασάτους ηθοποιούς σε μια παράξενη υπόθεση φόνου. Άραγε ποιος θα τη βγάλει καθαρή;

Τα πρόσωπα-κλειδιά του «Στα Μαχαίρια»

Η ταινία μυστηρίου του Ράιαν Τζόνσον μπλέκει πρωτοκλασάτους ηθοποιούς σε μια παράξενη υπόθεση φόνου. Άραγε ποιος θα τη βγάλει καθαρή;

Ντάνιελ Κρεγκ

Τα πρόσωπα-κλειδιά του «Στα Μαχαίρια» - εικόνα 1

Σε αποστολή τελείως διαφορετική από εκείνες του πράκτορα 007, ο ηθοποιός ενσαρκώνει έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ που συνδυάζει την κλάση του Ηρακλή Πουαρό με την ευφυΐα του Σέρλοκ Χολμς. Ως Μπενουά Μπλαν, ο στιλάτος επιθεωρητής με τη βαριά προφορά, αναλαμβάνει να βρει τον ένοχο που κρύβεται σε κοινή θέα.

Άνα ντε Άρμας

Τα πρόσωπα-κλειδιά του «Στα Μαχαίρια» - εικόνα 2

Η ανερχόμενη ηθοποιός κρατά τον πιο κομβικό ρόλο στην υπόθεση, καθώς ήταν η τελευταία που είδε ζωντανό τον Θρόμπλεϊ, μια κι εκτελεί χρέη νοσοκόμας του. Είναι αγαπητή σε όλους και πρόδηλα ευγενής, είναι όμως έτσι τα πράγματα ή το γοητευτικό προσωπείο της ξεγελά;

Τζέιμι Λι Κέρτις

Τα πρόσωπα-κλειδιά του «Στα Μαχαίρια» - εικόνα 3

Το καμάρι της οικογένειας, η κόρη του Θρόμπλεϊ, είναι όλα όσα ήθελε ο πατέρας της από εκείνη: ανεξάρτητη, αυτοδημιούργητη, επιτυχημένη... Είναι αρκετά αυτά για την αγάπη και την αποδοχή; Τα κίνητρα της Κέρτις είναι δυσδιά­κριτα και αρκετά για να τη βάλουν στη λίστα των υπόπτων.

Κρις Έβανς

Τα πρόσωπα-κλειδιά του «Στα Μαχαίρια» - εικόνα 4

Άξεστος, αντιπαθητικός και φιλοχρήματος, ο Έβανς υποδύεται τον Ράνσομ Ντράισντεϊλ, τον εγγονό του πλούσιου συγγραφέα Χάρλαν Θρόμπλεϊ (Κρίστοφερ Πλάμερ), ο οποίος βρίσκεται νεκρός στην έπαυλή του υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Οι δυο τους είχαν νωρίτερα έναν έντονο καβγά, που ίσως οδήγησε τον Ράνσομ σε βίαιο ξέσπασμα.

Τόνι Κολέτ

Τα πρόσωπα-κλειδιά του «Στα Μαχαίρια» - εικόνα 5

Πρώην νύφη του Θρόμπλεϊ, νυν γκουρού ευεξίας και life coach με δική της εταιρεία, η οποία συντηρείται αποκλειστικά από τα χρήματα του πρώην πεθερού της. Γι’ αυτό και είναι ικανή να φτάσει στα άκρα ώστε να διαφυλάξει τη σταθερή ροή αυτού του κεφαλαίου.

Μάικλ Σάνον

Τα πρόσωπα-κλειδιά του «Στα Μαχαίρια» - εικόνα 6

Και να η απογοήτευση της φαμίλιας, ο γιος που δεν έφτιαξε τίποτε δικό του κι έχει αναλάβει απλώς τη διαχείριση των εκδόσεων του Θρόμπλεϊ. Η επιθυμία του για κινηματογραφική εκμετάλλευση των βιβλίων θα τον φέρει απέναντι στον πατέρα του. Η διαφωνία τους θα φτάσει στα άκρα, ίσως και στο φόνο...

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Περισσότερες πληροφορίες

Στα Μαχαίρια

Knives Out
3,5
  • Μυστηρίου
  • 2019
  • Διάρκεια: 130 '
  • Ράιαν Τζόνσον

Ένας ιδιόρρυθμος ντετέκτιβ βοηθά την αστυνομία στη διαλεύκανση των συνθηκών θανάτου ενός διάσημου και πάμπλουτου συγγραφέα, πατριάρχη μιας εκκεντρικής οικογένειας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
26/04/2024

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.