Οδηγός για Singles

1

Λίγες έξυπνες ατάκες και μια φασαριόζα Ρέμπελ Γουίλσον δεν μπορούν να κάνουν υποφερτή μια εντελώς προκάτ, κατινίστικη και κρυόπλαστη κομεντί (ερωτικών) σχέσεων.

Οδηγός για Singles

Κάνοντας διάλειμμα από τη μόνιμη ερωτική της σχέση και πιάνοντας καινούργια δουλειά, η Άλις γνωρίζει τη Ρόμπιν, μια εξωστρεφή και αστεία συνάδελφο η οποία είναι αποφασισμένη να της μάθει το σωστό τρόπο να είναι single. Λίγες έξυπνες ατάκες και μια φασαριόζα Ρέμπελ Γουίλσον δεν μπορούν να κάνουν υποφερτή μια εντελώς προκάτ, κατινίστικη και κρυόπλαστη κομεντί (ερωτικών) σχέσεων.

Οδηγός για Singles - εικόνα 1

Σταρ της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, η Ντακότα Τζόνσον «διασκέδασε» τους περσινούς ερωτευμένους με τις αστεία kinky «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι», έχοντας ετοιμάσει για φέτος κάτι εσκεμμένα πιο κωμικό. Οι ελεύθερες κοπέλες λοιπόν, αλλά και όσες πολύ θα ήθελαν να ξαναγίνουν, ας ετοιμαστούν για μερικά βγαλμένα από τη χολιγουντιανή ζωή μαθήματα ανεξαρτησίας. Θα τα πάρουν παρέα με την Άλις, μια όμορφη 25άρα η οποία, ενώ κάνει διάλειμμα από τη μόνιμη ερωτική της σχέση, γίνεται φίλη με τη Ρόμπιν, μια εξωστρεφή και αστεία συνάδελφό της. Εκείνη θα της μάθει το σωστό τρόπο να είναι single, ρίχνοντάς τη σε μια σειρά από αλά «Sex and the City» (όλα ξεκινούν από μυθιστόρημα μιας περιστασιακής σεναριογράφου της σειράς) νεοϋρκέζικες ρομαντικές περιπέτειες, χωρίς όμως τα trendy outfits.

Μαζί της ένας γοητευτικός, φανατικά εργένης μπάρμαν, η μεγαλύτερη αδελφή της που θέλει να μείνει έγκυος από δωρητή σπέρματος και μια blogger που αναζητά τον κύριο Τέλειο. Η ρομαντική κομεντί του Γερμανού Κρίστιαν Ντίτερ («Με Αγάπη, Ρόζι») προσπαθεί με τον πιο άτσαλο τρόπο να κολακέψει και συγχρόνως να παρωδήσει τα κλισέ του είδους, φιλοδοξώντας να είναι ταυτόχρονα συναισθηματική, κυνική, τολμηρή και αστεία. Λίγες έξυπνες ατάκες και μια φασαριόζα Ρέμπελ Γουίλσον («Φιλενάδες», «Οι Εργένισσες»), όμως, δεν μπορούν να κάνουν υποφερτή μια εντελώς προκάτ, κατινίστικη και κρυόπλαστη εκδοχή ψευτομοντέρνου σινε-Άρλεκιν.

ΗΠΑ. 2016. Διάρκεια: 110΄. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Οδηγός για Singles

How to Be Single
1
  • Κομεντί
  • 2016
  • Διάρκεια: 110 '
  • Κρίστιαν Ντίτερ

Κάνοντας διάλειμμα από τη μόνιμη ερωτική της σχέση και πιάνοντας καινούρια δουλειά, η Άλις γνωρίζει τη Ρόμπιν, μια εξωστρεφή και αστεία συνάδελφο η οποία είναι αποφασισμένη να της μάθει το σωστό τρόπο να είναι single.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Λοράν Καντέ ήταν ένας λαϊκός σκηνοθέτης

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους δημιουργούς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
26/04/2024

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.