Τζέισον Στέιθαμ και Γκάι Ρίτσι ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους στο "Dogfight" του Netflix

Η έβδομη συνεργασία του εκρηκτικού διδύμου θα είναι ένα περιπετειώδες θρίλερ εκδίκησης στον υπόκοσμο του Λονδίνου.

Dogfight

Ο Τζέισον Στέιθαμ θα πρωταγωνιστήσει στο "Dogfight", μια νέα ταινία του Netflix την οποία γράφει, σκηνοθετεί και αναλαμβάνει την παραγωγή ο Γκάι Ρίτσι. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της πλατφόρμας streaming, η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2027 με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται εξολοκλήρου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η ταινία περιγράφεται ως ένα κομψό θρίλερ δράσης και εκδίκησης που διαδραματίζεται στον εγκληματικό υπόκοσμο του Λονδίνου, ένα περιβάλλον στο οποίο το δίδυμο έχει γράψει ιστορία στο παρελθόν.

Το "Dogfight" θα αποτελέσει την έβδομη κινηματογραφική συνεργασία ανάμεσα στον Ρίτσι και τον Στέιθαμ, οι οποίοι ξεκίνησαν μαζί την πορεία τους με τις εμβληματικές ταινίες "Δύο Καπνισμένες Κάννες" και "Η Αρπαχτή". Στην παραγωγή της νέας αυτής προσπάθειας, εκτός από τον Γκάι Ρίτσι, συμμετέχουν ο ίδιος ο Στέιθαμ, ο Ιβάν Άτκινσον και ο Τζον Φρίντμπεργκ, μέσω των εταιρειών Black Bear, Toff Guy Films και Punch Palace. Παράλληλα με το νέο αυτό πρότζεκτ, οι δυο τους προετοιμάζουν και την ταινία "Viva La Madness", η οποία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τζ. Τζ. Κόνολι. Στο εντυπωσιακό καστ αυτής της παραγωγής συμμετέχουν μεγάλα ονόματα όπως ο Βίνι Τζόουνς, ο Τζέισον Άιζακς, ο Μπεν Φόστερ, ο Τζόνι Λι Μίλερ και η Καμίλα Μέντες, ενώ το κινηματογραφικό του ντεμπούτο θα πραγματοποιήσει ο τραγουδιστής Ραούλ Αλεχάνδρο. Η Black Bear θα αναλάβει τη διανομή της συγκεκριμένης ταινίας στις ΗΠΑ, ενώ η Amazon MGM Studios θα την κυκλοφορήσει στις περισσότερες διεθνείς αγορές.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ξεκινά επίσημα η Σεζόν Ευρωπαϊκών Βραβείων 2027

Από τον Νοέμβριο του 2026 έως την τελετή απονομής των 39ων Ευρωπαϊκών Βραβείων Κινηματογράφου στις 16 Ιανουαρίου 2027 στην Αθήνα, 150 πόλεις θα φιλοξενήσουν προβολές, ειδικές εκδηλώσεις, επιμελημένα προγράμματα και αφιερώματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/11/2026

Tο "La Bola Negra" κέρδισε το Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου

Η ταινία των Χαβιέρ Κάλβο και Χαβιέρ Αμπρόσι, συνεχίζει μια σαρωτική πορεία που περιλαμβάνει υποψηφιότητα για Όσκαρ και εισπράξεις ρεκόρ.

67ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Όσα ξεχωρίσαμε από το φετινό πρόγραμμα

Μια ματιά σε όσες ταινίες αξίζει να αναζητήσετε από τα πλούσια αφιερώματα και τις νέες ταινίες της φετινής 67ης διοργάνωσης.

Τι σημαίνει να είσαι σήμερα παιδί στην Ευρώπη; - Επτά συναρπαστικές ταινίες για παιδιά και εφήβους

Το Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας 2026 powered by ΔΕΗ δίνει την απάντηση μέσα από 7 ταινίες που ξεχωρίζουν από το πλούσιο φετινό του πρόγραμμα.

Όλες οι κριτικές των νέων ταινιών της εβδομάδας

Η άποψη του "α" για τις πρεμιέρες που παίζονται στους κινηματογράφους από τις 5 Νοεμβρίου.

Αυτόματοι πωλητές εισιτηρίων, κάνουν πρεμιέρα, στο 67ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Εκτός από την αγορά online και τα ταμεία του Φεστιβάλ, το κοινό αποκτά πλέον έναν ακόμη, σύγχρονο τρόπο να εξασφαλίσει τη θέση του στις προβολές.

Wild Horse Nine

Βραβείο ερμηνείας στο φεστιβάλ Βενετίας για τον Τζον Μάλκοβιτς και πολλές επερχόμενες οσκαρικές υποψηφιότητες για τον απολαυστικό συνδυασμό ενός καταγγελτικού πολιτικού θρίλερ, μιας ξεκαρδιστικής κωμωδίας και ενός συγκινητικότατου buddy movie,