"Ο Διάβολος Φοράει Prada 2": Live η παγκόσμια πρεμιέρα στο Disney+

Πότε ξεκινά στην Ελλάδα η ζωντανή μετάδοση από το κόκκινο χάλι, φέρνοντας στους συνδρομητές αποκλειστική ματιά από τη λαμπρή εκδήλωση.

Ο Διάβολος φοράει Πράντα 2

Live την παγκόσμια πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης, νέας ταινίας, "Ο Διάβολος Φοράει Prada 2", από την 20th Century Studios, θα μεταδόσει το Disney+.

Οι συνδρομητές θα έχουν μια αποκλειστική θέση στην πρώτη σειρά σε μία από τις πιο λαμπερές βραδιές της χρονιάς. Η εκδήλωση, στην οποία θα παρευρεθούν όλοι οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές της ταινίας, θα πραγματοποιηθεί στο Lincoln Center της Νέας Υόρκης, γιορτάζοντας την κινηματογραφική πρεμιέρα της νέας ταινίας.

Η ζωντανή μετάδοση θα ξεκινήσει στις 00:30, μετά τα μεσάνυχτα σήμερα (Δευτέρας 20 Απριλίου), ενώ θα παραμείνει διαθέσιμη στο Disney+ μετά το τέλος της.

Τι θα δουν ζωντανά οι θεατές

Η ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης, θα φέρει τους fans πιο κοντά από ποτέ στη λάμψη, τον ενθουσιασμό και τα παρασκήνια μιας μεγάλης κινηματογραφικής πρεμιέρας. Από εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και αφίξεις διασημοτήτων μέχρι συνεντεύξεις του καστ αλλά και πολλές εκπλήξεις, οι συνδρομητές του Disney+ θα έχουν μια αποκλειστική εσωτερική ματιά σε μία εκδήλωση όπου κάθε λεπτομέρεια είναι έτοιμη για πασαρέλα.

Το καστ και οι δημιουργοί της ταινίας που θα παρευρεθούν στην πρεμιέρα, συμπεριλαμβάνουν τους Meryl Streep, Anne Hathaway, Emily Blunt, Stanley Tucci, Kenneth Branagh, Simone Ashley, Caleb Hearon, Helen J. Shen, καθώς και τον σκηνοθέτη David Frankel και τη σεναριογράφο Aline Brosh McKenna.

Παράλληλα, οι fans μπορούν να απολαύσουν ξανά την πρώτη ταινία-φαινόμενο, "Ο Διάβολος Φοράει Prada", η οποία είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα.

Η υπόθεση της ταινίας "Ο Διάβολος Φοράει Prada 2"

Διαβάστε Επίσης

Η νέα ταινία, "O Διάβολος Φοράει Prada 2", κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την Πέμπτη 30 Απριλίου 2026. Είκοσι χρόνια μετά τις εμβληματικές τους ερμηνείες ως Μιράντα, Άντι, Έμιλι και Νάιτζελ, οι Meryl Streep, Anne Hathaway, Emily Blunt και Stanley Tucci επιστρέφουν στους κομψούς δρόμους της Νέας Υόρκης και στα λαμπερά γραφεία του περιοδικού Runway, στο "Ο Διάβολος Φοράει Prada 2" των 20th Century Studios, το πολυαναμενόμενο σίκουελ της ταινίας του 2006 που σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Φεστιβάλ Βενετίας 2026: Τα στιγμιότυπα του Σαββατοκύριακου

Το "α" και ο Χρήστος Μήτσης βρίσκονται στο 83ο Φεστιβάλ Βενετίας (2-12/9), το οποίο χόρεψε στο ρυθμό των Oasis. Ακολουθούν τα πιο ενδιαφέροντα highlights της τέταρτης και της πέμπτης μέρας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
07/09/2026

Τι νέο θα δούμε στα θερινά σινεμά από αυτή την Πέμπτη

Ο "Κόκορας", τα "Μαγικά Φίλτρα 2" κι όλα όσα θα δούμε την επόμενη εβδομάδα (10-16/09)

Οι νέες ταινίες που θα δούμε στα σινεμά από την Πέμπτη 10/09

Ο "Κόκορας", τα "Μαγικά Φίλτρα 2" κι όλα όσα θα δούμε την επόμενη εβδομάδα (10-16/09)

DISFF49: 10 λόγοι που ανυπομονούμε για το Φεστιβάλ Δράμας

Το 49ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας (DISFF49) επιστρέφει από τις 6 έως τις 12 Σεπτεμβρίου, φέρνοντας στη Δράμα νέες κινηματογραφικές φωνές. Φτιάξαμε μια λίστα με τις ταινίες που περιμένουμε να δούμε στην αγαπημένη γιορτή των μικρομηκάδων.

Φεστιβάλ Βενετίας 2026: Τα στιγμιότυπα της τρίτης μέρας

Το "α" και ο Χρήστος Μήτσης βρίσκονται στο 83ο Φεστιβάλ Βενετίας (2-12/9), στο οποίο η πολιτική και η ταινία του Μάρτιν ΜακΝτόνα "Wild Horse Nine" μονοπωλούν δηλώσεις και συζητήσεις. Ακολουθούν τα πιο ενδιαφέροντα highlights της τρίτης μέρας.

Ταινίες με μικρούς πρωταγωνιστές που βλέπουμε στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα

Διαβάστε για όσες ταινίες με παιδιά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους αξίζει να δείτε στα σινεμά αυτή την εβδομάδα.

Οι νέες ταινίες που βλέπουμε το ΠΣΚ στα θερινά σινεμά

Όλες οι νέες ταινίες που παίζονται στους κινηματογράφους από τις 3 Σεπτεμβρίου.