Ένας ηθοποιός-outsider, φαβορί για το ρόλο του James Bond

Ο νεαρός Βρετανός ηθοποιός είναι ίσως ο νέος ‘αγαπημένος’ της παραγωγής για να υποδυθεί τον 007.

τζειμςμποντ

Την περασμένη άνοιξη έγινε γνωστό ότι τα Amazon MGM studios απέκτησαν τα δικαιώματα του James Bond franchise σε μία συμφωνία δισεκατομμυρίων. Οι συζητήσεις για το ποιος ηθοποιός θα αναλάβει τα ηνία μετά τον Ντάνιελ Κρεγκ προφανώς ξεκίνησαν να οργιάζουν, με ένα μέρος του κοινού να ξαναφέρνει στο τραπέζι την ιδέα του θηλυκού Μποντ (τοποθετηθήκαμε ανάλογα εδώ) και πολλούς άλλους να προτείνουν την ‘κρεμ ντε λα κρεμ’ των νέων Βρετανών ηθοποιών, όπως τον Τομ Χόλαντ και τον Άαρον Τέιλορ Τζόνσον.

Διαβάστε Επίσης

Πλέον ο σκηνοθέτης του Dune, Ντένις Βιλενέβ έχει δεχθεί να σκηνοθετήσει την επόμενη ταινία και, προφανώς, χρειάζεται ένα φρέσκο πρόσωπο για να πάρει τον ρόλο: Κάπου εδώ λοιπόν μπαίνει στην κούρσα ο Κάλουμ Τέρνερ. Ίσως τον γνωρίζεις από την συμμετοχή του σε πετυχημένες σειρές όπως το Masters of the Air, ταινίες όπως το καινούργιο Για Πάντα; ή απλά σαν τον αρραβωνιαστικό της Ντούα Λίπα. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Telegraph, ο Τέρνερ είναι στην κορυφή της λίστας για τους επικρατέστερους ‘πράκτορες’, μαζί με ονόματα όπως ο Χένρι Κάβιλ και Χάρις Ντίκινσον. Πιο συγκεκριμένα, ο οργανισμός στοιχημάτων William Hill μείωσε πρόσφατα τις πιθανότητες να πάρει ο Turner τον ρόλο από 5/2 σε 7/4. Δε δόθηκε κανένας λόγος για την αλλαγή.

Ένας ηθοποιός-outsider, φαβορί για το ρόλο του James Bond - εικόνα 2

Ίσως αξίζει να σημειωθεί ως επιπλέον ‘ένδειξη’ πως όσο βρισκόταν σε διακοπές με την Ντούα Λίπα στην Τζαμάικα, ο Κάλουμ Τέρνερ επισκέφτηκε το το θέρετρο GoldenEye, το οποίο κάποτε ήταν η περιουσία του συγγραφέα του Μποντ, Ίαν Φλέμινγκ.

Ένας ηθοποιός-outsider, φαβορί για το ρόλο του James Bond - εικόνα 3

Παρά το γεγονός ότι ο ρόλος είναι ένας από τους πιο περιζήτητους στη βιομηχανία, ορισμένοι ηθοποιοί έχουν ήδη αποστασιοποιηθεί από την προοπτική να πάρουν τη κινηματογραφική σκυτάλη από τον Ντάνιελ Γκρεγκ. Για παράδειγμα, όταν ο ηθοποιός του Kingsman, Τάρον Έγκερτον, ρωτήθηκε αν θα θέσει τον εαυτό του υποψήφιο, δήλωσε: "Δεν νομίζω ότι είμαι καλή επιλογή γι' αυτό. Νομίζω ότι είμαι πολύ ακατάστατος για κάτι τέτοιο”.

Αναμένουμε νεότερα. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Πού μπορείς να δεις όλες τις υποψήφιες για Όσκαρ ταινίες

Μία λίστα με όλους τους τρόπους θέασης των υποψήφιων ταινιών που θα παλέψουν για τα χρυσά αγαλματίδια.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
27/01/2026

Τι νέο βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στα σινεμά

Ο Τζέισον Στέιθαμ, η υποψηφιότητας της Ισπανίας για τα Όσκαρ, ο Άγιος Παΐσιος κ.α.: Αυτές είναι όλες οι ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα αυτή την Πέμπτη, 29/01, στις ελληνικές αίθουσες.

Ο He-Man γίνεται ξανά ταινία στο 'Οι Κυρίαρχοι του Σύμπαντος'

Το πρώτο trailer της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς του κλασικού ήρωα μόλις κυκλοφόρησε, με Τζάρεντ Λέτο, Ίντρις Έλμπα, έντονη δράση και ξεκάθαρη διάθεση να απευθυνθεί σε παλιούς και νέους θεατές.

Πολ Μεσκάλ, ποιος ήταν ο καλύτερος ρόλος σου μέχρι σήμερα;

Ένας Ιρλανδός χωρίς social media είναι το ανερχόμενο αστέρι της μεγάλης οθόνης. Ποιες ήταν όμως οι κινηματογραφικές στιγμές που τον ανέδειξαν;

Χρύσα Βατόμουρα 2026: Οι υποψηφιότητες για τις "καλύτερες" χειρότερες ταινίες της χρονιάς

Η "Χιονάτη" και το "War of the Worlds" ανταγωνίζονται για την πρωτιά στα αντι-Όσκαρ του Χόλιγουντ.

Οι ταινίες που έρχονται στους κινηματογράφους την Πέμπτη 29/01

Μία από τις πρωταγωνίστριες των φετινών Ευρωπαϊκων Βραβείων Κινηματογράφου, ο Τζέισον Στέιθαμ, η Ρέιτσελ ΜακΆνταμς και όλα όσα θα δούμε στις αίθουσες την επόμενη εβδομάδα (29/1 - 4/2).

"Άμνετ": Η οσκαρική Κλόι Ζάο αφηγείται μια ιστορία έρωτα και θρήνου

Η μεταφορά του μπεστ σέλερ μυθιστορήματος της Ιρλανδής Μάγκι Ο’ Φάρελ έφτασε στις ελληνικές αίθουσες και υπόσχεται να μας κάνει να συγκινηθούμε περισσότερο από κάθε άλλη ταινία φέτος.