
Τα θερινά σινεμά παραδίδουν τη σκυτάλη στις αίθουσες και η πόλη υποδέχεται ουσιαστικά τη νέα κινηματογραφική σεζόν. Με νέες ταινίες στους κινηματογράφους για αυτή την εβδομάδα, τις παρακάτω:
The Smashing Machine: Η Καρδιά ενός Μαχητή
Στα τέλη της δεκαετίας του ’90, ο πρωταθλητής μεικτών πολεμικών τεχνών (UFC) Μαρκ Κερ υφίσταται αναπάντεχα την πρώτη του ήττα. Το ψυχολογικό σοκ και η παράλληλη εξάρτησή του από τα οπιοειδή θα βάλουν σε κίνδυνο, όχι μόνον την καριέρα του, αλλά και την ίδια του τη ζωή. Βραβευμένη στη Βενετία αθλητική βιογραφία με έναν "διάφανο", δραματικά ισχνό ήρωα (ο Ντουέιν Τζόνσον για οσκαρική υποψηφιότητα) και αμήχανο χειρισμό της θεαματοποίησης της ωμής βίας. Διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ.
Dracula
Μετά το θάνατο της γυναίκας του το 1480, ένας Ρουμάνος πρίγκιπας απαρνιέται τον Θεό και γίνεται βρικόλακας. Τέσσερις αιώνες αργότερα, βλέπει τη φωτογραφία της όμορφης Μίνα, που της μοιάζει εκπληκτικά, και αποφασίζει να ταξιδέψει ως το Λονδίνο για να τη συναντήσει. Ανέμπνευστη και glossy διασκευή της ιστορίας του Μπραμ Στόκερ, η οποία τονίζει τη ρομαντική του διάσταση, διανθίζοντάς τη με ρηχό, γκροτέσκο χιούμορ. Διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ.
> Διάβασε για όλες τις νέες ταινίες που έκαναν πρεμιέρα την Πέμπτη 02/10 εδώ.
> Δες αναλυτικά ό,τι παίζει στους κινηματογράφους της πόλης στον οδηγό σινεμά του 'α'.