Ελληνικό box office: Ο Ντι Κάπριο κερδίζει "Μια Μάχη Μετά την Άλλη"

Παρά τη μεγάλη της διάρκεια, το αντιεμπορικό στιλ της και τον άστατο καιρό, η οσκαρικά φιλόδοξη ταινία του Πολ Τόμας Άντερσον ξεκίνησε με το δεξί, ποντάροντας στο θετικό word of mouth που θα την κρατήσει ψηλά και την επόμενη εβδομάδα.

Μια Μάχη Μετά την Άλλη 22

Με αγκίστρι τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και με θερμή υποδοχή από την κριτική, το "Μια Μάχη Μετά την Άλλη" απλώθηκε σαν χολιγουντιανό μπλοκμπάστερ σε 161 αίθουσες, ανεβάζοντας με την επίδοσή του τη συνολική προσέλευση του τετραημέρου από τους 82.237 στους 90.683 θεατές. Αν αρέσει στο κοινό θα έχει μια αργή, αλλά μακρά καριέρα, την οποία σίγουρα θα ενισχύσουν τα επερχόμενα βραβεία των κριτικών ενώσεων και της Αμερικανικής Ακαδημίας. 

Οι ανήλικοι σινεφίλ μοιράστηκαν ανάμεσα στα "Κακά Παιδιά 2" και την καλόκαρδη "Γκάμπι…", με τη δυναμική τού "Το Κάλεσμα 4" (θα ξεπεράσει άμεσα το ""F1: Η Ταινία") να μην αφήνει πολλά περιθώρια στο καινούργιο "Κλείδωσες;", το οποίο άνοιξε κοντά στα νούμερα της περσινής, πρώτης ταινίας της τριλογίας. Τρόμος και παιδικά φιλμ κυριαρχούν στο εμπορικό top-10, με τη "Μακριά Πορεία" να συνεχίζει με 629 εισιτήρια (στα 8.154), το "Weapons" με 529 (στα 89.932) και το "Ταιριάζουμε;" με 408 (στα 150.777), ενώ το "Harvest" άνοιξε με 787 θεατές, το "Μπερλίνγκουερ: Η Μεγάλη Ελπίδα" με 632, τα "Χαμένα Όνειρα" με 529 και το "Διαβάζοντας τη Λολίτα στην Τεχεράνη" με μόλις 227.

 

Ελληνικό box office 25-28/9:

1. Μια Μάχη Μετά την Άλλη - 34.174 εισιτήρια (161 αίθουσες, 34.174 συνολικά)
2. Το Κάλεσμα 4: Τελευταία Τελετουργία - 12.147 εισιτήρια (59 αίθουσες, 225.278 συνολικά)
3. Το Κουκλόσπιτο της Γκάμπι: Η Ταινία - 11.607 εισιτήρια (96 αίθουσες, 11.607 συνολικά)
4. Τα Κακά Παιδιά 2 - 9.796 εισιτήρια (83 αίθουσες, 77.646 συνολικά)
5. Κλείδωσες; Οι Άγνωστοι 2 - 4.724 εισιτήρια (31 αίθουσες, 4.724 συνολικά)
6. Συναισθηματική Αξία - 3.674 εισιτήρια (35 αίθουσες, 34.345 συνολικά)
7. Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - Το Κάστρο του Απείρου - 3.182 εισιτήρια (28 αίθουσες, 41.954 συνολικά)
8. Στρουμφάκια: Η Ταινία - 2.476 εισιτήρια (34 αίθουσες, 101.355 συνολικά)
9. Έρωτας στη Βαρκελώνη - 1.663 εισιτήρια (17 αίθουσες, 6.555 συνολικά)
10. Ένα Μεγάλο Όμορφο Τολμηρό Ταξίδι - 833 εισιτήρια (13 αίθουσες, 14.352 συνολικά)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

H Eιρήνη Παπά στη μεγάλη οθόνη: Μεγάλο αφιέρωμα στην απόλυτη Ελληνίδα σταρ

Το αφιέρωμα φωτίζει τις πιο εμβληματικές στιγμές της λαμπρής πορείας της Ειρήνης Παπά, αναδεικνύοντας τη μοναδική συμβολή της στο παγκόσμιο θέατρο και κινηματογράφο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/09/2025

Οι ταινίες του Πολ Τόμας Άντερσον στη σωστή σειρά

Μια αναδρομή στη σπουδαία φιλμογραφία του εμβληματικού Αμερικανού σκηνοθέτη με αφορμή την κυκλοφορία του "Μια Μάχη Μετά την Άλλη".

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου

Βαμπίρ, μποξέρ και κινούμενα σχέδια που σπάνε ταμεία προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Οι ταινίες που βλέπουν τώρα όλοι στα σινεμά

Οι πρεμιέρες και τα σουξέ που βρίσκονται στις μαρκίζες, έχουν κερδίσει το κοινό και προλαβαίνετε να δείτε στη μεγάλη οθόνη.

Το 'Αρκάντια' εκπροσωπεί την Ελλάδα στα βραβεία Όσκαρ 2026

Η πολυβραβευμένη ταινία του Γιώργου Ζώη επιλέχθηκε ως εθνική πρόταση προς την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου για την κατηγορία της διεθνούς παραγωγής.

Το κεντρικό αφιέρωμα του 66ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης είναι ένα τεράστιο spoiler alert

Θα κινδυνεύσουν φιλίες στη φετινή διοργάνωση καθώς ο θεσμός προβάλλει μια σειρά ταινιών οι οποίες είναι διάσημες για το plot twist τους.

"Το Εργαστήριο του Δρ. Καλιγκάρι": Βωβό σινεμά και ζωντανή μουσική στο Cine Paris

Το αριστούργημα του Ρόμπερτ Βίνε επιστρέφει για δύο προβολές, με live soundtrack από τον πιανίστα Στάθη Άννινο.