Η Σίντνεϊ Σουίνι γίνεται αγνώριστη και ρίχνει μπουνιές, στη νέα της ταινία

Το biopic Christy υπόσχεται ένταση, με τη Σουίνι ως μποξέρ, σε μία ταινία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα.

σ

Ενώ η online φήμη της βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, η Σίντνεϊ Σουίνι ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στο μάλλον πιο απαιτητικό πρότζεκτ της καριέρας της με την ταινία Christy. Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, παρουσιάζει την ζωή και δράση της μποξέρ Κρίστι Μάρτιν, σημαντικό πρόσωπο της ultimate fighting σκηνής της Αμερικής.

Να πέσει το τρέιλερ:


Η Κρίστι Μάρτιν (Σίντνεϊ Σουίνι) δεν είχε ποτέ φανταστεί μια ζωή πέρα από τις ρίζες της στη μικρή πόλη της Δυτικής Βιρτζίνια – μέχρι που ανακάλυψε πως έχει ένα μοναδικό ταλέντο: να ρίχνει γροθιές. Με οδηγό το πείσμακαι μια δυνατή επιθυμία για νίκη, ρίχνεται στον κόσμο της επαγγελματικής πυγμαχίας, υπό την καθοδήγηση του προπονητή και μάνατζερ – και αργότερα συζύγου της – Τζιμ (Μπεν Φόστερ).

christy


Όμως, όσο δυναμική και εκρηκτική κι αν είναι πάνω στο ρινγκ, οι πιο σκληρές της μάχες δίνονται έξω απ’ αυτό – με την οικογένεια, την ταυτότητά της, και μια σχέση που απειλεί να εξελιχθεί σε ζήτημα ζωής ή θανάτου. Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, η ιστορία της Κρίστι Μάρτιν είναι ένα δυνατό πορτρέτο ανθεκτικότητας, θάρρους και του αγώνα να ξαναπάρεις τη ζωή στα χέρια σου.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ντέιβιντ Μισό (Animal Kingdom) και αναμένεται στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 6 Νοεμβρίου από την The Film Group.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Τι νέο θα δούμε στα θερινά σινεμά από αυτή την Πέμπτη

Νέος Spider-Man, παλιός Νόλαν, ένα γιαπωνέζικο δράμα κι όλα όσα θα δούμε την επόμενη εβδομάδα (30/07-05/08)

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
27/07/2026

Αυτό είναι το πρόγραμμα του 83ου φεστιβάλ Βενετίας

Λίγα μεγάλα ονόματα και πολλές υποσχόμενες εκπλήξεις περιλαμβάνει το line-up της φετινής κινηματογραφικής Μπιενάλε (2–12/9), στην οποία θα κάνουν πρεμιέρα και δυο ελληνικές ταινίες.

Οι νέες ταινίες που θα δούμε στα σινεμά από την Πέμπτη 30/07

Νέος Spider-Man, παλιός Νόλαν, ένα γιαπωνέζικο δράμα κι όλα όσα θα δούμε την επόμενη εβδομάδα (30/07-05/08)

Δωρεάν προβολή του Stand By Me στην Στοά Culture

Το αριστούργημα του Ρομπ Ράινερ προβάλλεται απόψε, 40 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, συνοδευόμενο από συζήτηση για τη διαχρονική αξία του και τη δύναμη της φίλιας.

"Following": Η πρώτη ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν επιστρέφει στις αίθουσες

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του βραβευμένου με Όσκαρ δημιουργού επανακυκλοφορεί από το Cinobo, αποκαλύπτοντας τις απαρχές του μοναδικού κινηματογραφικού του σύμπαντος.

Coming of age ταινίες που βλέπουμε στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα

Διαβάστε για όσες ταινίες ενηλικίωσης αξίζει να δείτε στα σινεμά αυτή την εβδομάδα.

Οι νέες ταινίες που βλέπουμε το ΠΣΚ στα θερινά σινεμά

Όλες οι νέες ταινίες που παίζονται στους κινηματογράφους από τις 23 Ιουλίου.