Τι νέο βλέπουμε τώρα στα θερινά σινεμά

Οι open air κινηματογράφοι της πόλης συνεχίζουν για λίγο ακόμη και αυτές είναι οι πιο φρέσκες ταινίες που θα δεις σε αυτούς.

Τι νέο βλέπουμε τώρα στα θερινά σινεμά @aiglizappeiou

Λίγο ακόμη καλοκαίρι σε θερινά σινεμά της πόλης και ακολουθεί η άποψη του "α" για τις πρεμιέρες που παίζονται στους κινηματογράφους από τις 18 Σεπτεμβρίου.

Μαύρη Φάλαινα

Όταν ένας νεαρός γκάνγκστερ αναλαμβάνει υπό τον έλεγχό του το λιμάνι μιας βασκικής πόλης, ο βετεράνος ανταγωνιστής του αποφασίζει να τον βγάλει από τη μέση. Προσλαμβάνει γι’ αυτό μια πληρωμένη δολοφόνο, η οποία μπαινοβγαίνει μυστηριωδώς στα σπίτια των θυμάτων της χωρίς να αφήνει κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Ο άνθρωπος και η φύση, το παρελθόν και το παρόν, αλλά και ένας πραγματικός κι ένας αόρατος κόσμος αντιπαρατίθενται σε ένα ατμοσφαιρικό θρίλερ τυλιγμένο σε βαθύ υπαρξιακό μυστήριο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Μολυβένιος Στρατιώτης

Όταν ο ηγέτης μιας επικίνδυνης αίρεσης προκαλεί, μέσα από το καλά οχυρωμένο αρχηγείο του, τις αμερικανικές αρχές, ένας βετεράνος στρατιώτης και πρώην πιστός υπήκοός του αναλαμβάνει την αποστολή της μυστικής εξόντωσής του. Ετοιματζίδικη, δευτεροκλασάτη περιπέτεια, η οποία γυρίστηκε στη Βόρεια Ελλάδα και θυμίζει εποχές βιντεοκασέτας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

> Διάβασε για όλες τις νέες ταινίες που έκαναν πρεμιέρα την Πέμπτη 18/09 εδώ.

> Δες αναλυτικά ό,τι παίζει στους κινηματογράφους της πόλης στον οδηγό σινεμά του 'α'.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Τελικά, αξίζει να δεις τα "Ανεμοδαρμένα Ύψη";

Μια ψύχραιμη τοποθέτηση για μια ταινία που έχει συζητηθεί υπερβολικά πολύ το τελευταίο διάστημα και κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/02/2026

O Ντάρεν Αρονόφσκι και μια ματιά στο περίπλοκο κινηματογραφικό του σύμπαν

Όλα όσα αγαπάμε (ή και μισούμε) στο παρανοϊκό σύμπαν του Ντάρεν Αρονόφσκι, που σήμερα σβήνει 57 κεράκια.

Όλες οι κριτικές των νέων ταινιών της εβδομάδας

Η άποψη του "α" για τις πρεμιέρες που παίζονται στους κινηματογράφους από τις 12 Φεβρουαρίου.

Οι ταινίες του Κώστα Γαβρά στη σωστή σειρά

Ο τεράστιος Έλληνας σκηνοθέτης κλείνει σήμερα τα 93 του χρόνια και εμείς τον τιμούμε, με μια αναδρομή στη σημαντική φιλμογραφία του.

Κραυγές

Αντισυμβατικής αφήγησης δράμα το οποίο πνίγεται μέσα στην πομπώδη, θεατρικής υπερβολής αλληγορία του πάνω στους επιβεβλημένους θηλυκούς ρόλους της σύγχρονης πραγματικότητας. | Powered by Uber.

Αβάντι Μαέστρο

Συνέντευξη-ποταμός με ενδιαφέρουσες, ιστορικές, πολιτιστικές και πραγματολογικές πληροφορίες για μια διαχρονική τέχνη με μεγάλο λαϊκό έρεισμα (και) στη χώρα μας. | Powered by Uber.

Rabbit Trap

Ψυχολογικό θρίλερ ατμόσφαιρας που φλερτάρει με το folk horror, γρήγορα αποπροσανατολίζεται όμως μέσα σ’ ένα επιπόλαιο σενάριο και μια κακοχωνεμένη αλληγορία. | Powered by Uber.