Τι νέο θα δούμε στα θερινά σινεμά από αυτή την Πέμπτη 18/09

Όλα όσα καταφθάνουν προσεχώς στις μαρκίζες των open air και μη κινηματογράφων.

Τι νέο θα δούμε στα θερινά σινεμά από αυτή την Πέμπτη 18/09 @the_culture_muse_dimitra

Κόλιν Φάρελ, Μάργκο Ρόμπι, Ριζ Άχμεντ προσεχώς στους θερινούς -αλλά και όχι μόνον αυτούς κινηματογράφους της Αθήνας. Αναλυτικά τι κάνει πρεμιέρα από αυτή την Πέμπτη.

'Ένα Μεγάλο Όμορφο Τολμηρό Ταξίδι

Ο εξαιρετικός Κογκονάντα ("Columbus", "Μετά τον Γιανγκ") σκηνοθετεί ένα ιδιοσυγκρασιακό ρομάντζο. Αφού γνωρίζονται στο γάμο ενός κοινού φίλου, δύο άγνωστοι ξεκινούν ένα ταξίδι που τους οδηγεί σε μια παράξενη πόρτα στη μέση ενός ξέφωτου. Μόλις τη διαβούν, διέρχονται σε ένα σύμπαν όπου ζουν ξανά καθοριστικές εμπειρίες του παρελθόντος τους, ένα βίωμα που ίσως τους οδηγήσει σε ένα πιο κατασταλαγμένο παρόν. Πρωταγωνιστούν οι Κόλιν Φάρελ και Μάργκο Ρόμπι, Κέβιν Κλάιν και Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ.

Ο Μεσολαβητής

Με αέρα αμερικανικού θρίλερ των ‘70s έρχεται στις αίθουσες η νέα ταινία του σκηνοθέτη Ντέιβιντ Μακένζι ("Πάση Θυσία"). Πρωταγωνιστής ο οσκαρικός Ριζ Άχμεντ, στο ρόλο ενός επαγγελματία "διορθωτή", ο οποίος ειδικεύεται στις διαπραγματεύσεις μεταξύ εταιριών. Όμως, η διαφθορά που έχει παρεισφρήσει σε κάθε είδους συναλλαγή και η σταθερή απειλή ανθρώπων του υποκόσμου που απειλούν να τινάξουν τα πάντα στον αέρα, βάζουν τον ήρωα σε κίνδυνο. Στη διανομή των ηθοποιών βρίσκουμε, επίσης, τους Λίλι Τζέιμς και Σαμ Γουόρθινγκτον.

> Διάβασε για όλες τις νέες ταινίες που έρχονται την Πέμπτη 18/09 εδώ.

> Δες αναλυτικά ό,τι παίζει στους κινηματογράφους της πόλης στον οδηγό σινεμά του 'α'.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ελληνικό box office: Το "Κάλεσμα 4" συνεχίζει ακάθεκτο

Οι τρομο-περιπέτειες της οικογένειας Γουόρεν εξακολουθούν να συναρπάζουν, την ώρα που το anime "Demon Slayer: Το Κάστρο του Απείρου" εντυπωσίασε με το άνοιγμά του και η αναζήτηση θεατών με "Συναισθηματική Αξία" αποδείχθηκε επιτυχής.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
16/09/2025

Δείτε την αφίσα του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Στέφανος Ρόκος και Φωκίων Ξένος βρίσκονται πίσω από τα φετινά εικαστικά υλικά του θεσμού.

Ο μεγάλος νικητής του 48ου Φεστιβάλ Δράμας, Νεριτάν Ζιντζιρία, μιλάει στο "α"

Μόλις μερικές ώρες μετά το θρίαμβο στη διοργάνωση ο σκηνοθέτης μοιράζεται μαζί μας τις εντυπώσεις του

Το "Noi", η Γάζα και μια πολύ αμήχανη στιγμή στο τέλος του 48ου Φεστιβάλ Δράμας

Ένα άβολο τετ-α-τετ του Υφυπουργού Ιάσονα Φωτήλα με την κινηματογραφική κοινότητα επισκίασε μια κατά τα άλλα πανηγυρική απονομή.

IMμF 2025: Το χειροποίητο κινηματογραφικό φεστιβάλ επιστρέφει για 15η χρονιά

Στο φετινό IMμF θα δούμε ελληνικές και διεθνείς ταινίες μικρού μήκους, σπουδαστικά έργα νέων δημιουργών και θα ψηφίσουμε ζωντανά τις αγαπημένες μας ταινίες.

"Sexability": Το ντοκιμαντέρ για τη μυϊκή δυστροφία Duchenne και τον έρωτα έρχεται στον Δαναό

Ένα ντοκιμαντέρ που μιλά ανοιχτά για τον έρωτα, τη σεξουαλικότητα και τη ζωή των ατόμων με Duchenne έρχεται στην Αθήνα για μία μοναδική προβολή.

Ο "Έρωτας στη Βαρκελώνη" είναι μία ιστορία γεμάτη ελπίδα

Η νέα ρομαντική κομεντί του Σεσκ Γκέι μας παρουσιάζει μία άλλη πλευρά της γυναικείας εμπειρίας.