Karate Kid: Θρύλοι

1,5

Η ιστορία των Ντάνιελ-σαν και κυρίου Μιγιάγκι παραλλάσσεται για ακόμα μια φορά, ακόμα πιο απροκάλυπτα και τεμπέλικα απ’ όλες τις προηγούμενες. | Powered by Uber.

Karate Kid: Θρύλοι

Ποιος, άραγε, αναρωτιέται τι απέγινε ο Ντάνιελ-σαν, ο νεαρός ήρωας των τριών πρώτων "Karate Kid" των 80s; Θέλοντας να συνεχίσουν το διασημότερο σινε-franchise πολεμικών τεχνών, οι παραγωγοί του τον επιστρατεύουν για να ενισχύσει το σίκουελ του –γυρισμένου στην Κίνα ριμέικ της πρώτης ταινίας– "Karate Kid" του 2010, στο οποίο ο κύριος Χαν του Τζάκι Τσαν είχε αντικαταστήσει τον θρυλικό κύριο Μιγιάγκι του Πατ Μορίτα.


Όλες οι ταινίες της σειράς επαναλαμβάνουν σταθερά την ίδια ιστορία και οι "Θρύλοι" δεν αποτελούν εξαίρεση: έχουμε λοιπόν το νεαρό Λι Φονγκ, ο οποίος μετακομίζει με τη μητέρα του από το Πεκίνο στη Νέα Υόρκη, εγκαταλείποντας περίλυπος τη σχολή του κυρίου Χαν. Παρ’ όλο, όμως, που της έχει υποσχεθεί ότι δεν θα ξανασχοληθεί με το καράτε, αναγκάζεται, για τα μάτια μιας όμορφης κοπέλας, να τα βάλει με τον τοπικό πρωταθλητή. Η εντελώς αδικαιολόγητη επανεμφάνιση του Ραλφ-Ντάνιελ-Μάτσιο είναι η μόνη προσθήκη στον γνωστό σεναριακό τυφλοσούρτη, ο οποίος παραλλάσσεται για ακόμα μια φορά, ακόμα πιο απροκάλυπτα και τεμπέλικα απ’ όλες τις προηγούμενες.

ΗΠΑ. 2025. Διάρκεια: 94΄. Διανομή: FEELGOOD

Περισσότερες πληροφορίες

Karate Kid: Θρύλοι

Karate Kid: Legends
1,5
  • Περιπέτεια
  • 2025
  • Διάρκεια: 94 '
  • Τζόναθαν Εντγουάιστλ

Ο νεαρός Λι Φονγκ μετακομίζει με τη μητέρα του από το Πεκίνο στη Νέα Υόρκη. Παρ’ όλο, όμως, που της έχει υποσχεθεί ότι δεν θα ξανασχοληθεί με πολεμικές τέχνες, αναγκάζεται να τα βάλει με τον τοπικό πρωταθλητή του καράτε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η "Nouvelle Vague" μέσα από πέντε καθοριστικές ταινίες

Με αφορμή τη νέα ταινία του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, η οποία ανατρέχει στη γέννηση της πιο επιδραστικής κινηματογραφικής τάσης στην ιστορία, επιλέγουμε μια πεντάδα φιλμ που αποτελούν ιδανική εισαγωγή στο γαλλικό ριζοσπαστικό ρεύμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς_
01/11/2025

66ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης: Ο υπουργός, ο Νιόνιος και ο Τζιμ Τζάρμους

Το χιούμορ του παρουσιαστή Γρηγόρη Ελευθερίου και οι μελωδικές εμπνεύσεις του υφυπουργού πολιτισμού έκλεψαν την παράσταση μιας απλής, αν και αναπόφευκτα φλύαρης, τελετής έναρξης. Μετά ανέλαβε ο πιο cool Αμερικανός σκηνοθέτης και το "Father Mother Sister Brother".

5 ταινίες τρόμου για το Halloween

Αυτά είναι τα horror που διαδραματίζονται τη νύχτα της 31ης Οκτωβρίου, ιδανική μέρα για ποπ κορν και πολλές ανατριχίλες.

Πρώτο trailer και αμφιλεγόμενες αντιδράσεις για το Scream 7

Mε την επιστροφή αγαπητών χαρακτήρων αλλά και την ηχηρή απουσία δύο ηθοποιών, το Scream 7 προκαλεί ήδη ανάμεικτες αντιδράσεις.

5 τέρμα αγχωτικές ταινίες για να δεις το Halloween

Μια λίστα για να περάσετε ιδανικά την πιο τρομακτική νύχτα του χρόνου.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα τα σινεμά (30/10-5/11)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο

Ο νέος Λάνθιμος, οσκαρικά φαβορί και πολυαναμενόμενα arthouse φιλμ προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.