
Σε ένα ακόμα παθιασμένο πρότζεκτ ρίχνεται ο Μπράντλεϊ Κούπερ, αφού μετά τα "Ένα Αστέρι Γεννιέται" και "Ο Μαέστρος", έρχεται η σειρά του τρίτου πονήματός του με τίτλο "Is This Thing On?".
Στη νέα ταινία ο Αμερικανός όχι μόνο πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί, αλλά επιπλέον εκτελεί χρέη παραγωγού και χειριστή κάμερας. Συγκεκριμένα, παίρνει μέρος στην υποστηρικτική προς το διευθυντή φωτογραφίας ομάδα, ευθύνη διόλου αμελητέα για τον Κούπερ, εάν λάβουμε υπόψη τα συνολικά καθήκοντα που έχει στους ώμους του.
Πάντως, το "Is This Thing On?" περιγράφεται ως μια μετα-χολιγουντιανή κωμωδία σε σενάριο του Κούπερ, αλίμονο, και του γνωστού κωμικού Γουίλ Αρνέτ ο οποίος, επίσης, κρατά τον κεντρικό ρόλο. Απέναντί του θα βρίσκεται η κορυφαία Λόρα Ντερν. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Κούπερ ανέφερε πως υποδύεται έναν ανερχόμενο ηθοποιό και καλύτερο φίλο του χαρακτήρα του Αρνέτ, ο οποίος συμμετέχει σε μια παράσταση ως αναπληρωτής. Αλλά, επειδή δε γνωρίζει ποιον ακριβώς θα αντικαταστήσει, μαθαίνει απ' έξω όλους τους ρόλους του έργου. Το "Is This Thing On?" ξεκινάει γυρίσματα σύντομα.