Στιγμιότυπα από τη λαμπερή πρεμιέρα του "Υπάρχω" στο Θέατρο Παλλάς

Η πολυαναμενόμενη βιογραφία του Στέλιου Καζαντζίδη με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μάστορα παρουσιάστηκε στο αθηναϊκό κοινό λίγο πριν την κυκλοφορία της.

Υπάρχω πρεμιέρα 1

Λίγο πριν βρεθεί στις μαρκίζες των κινηματογράφων, το "Υπάρχω" σε σκηνοθεσία Γιώργου Τσεμπερόπουλου πραγματοποίησε την πρεμιέρα του στο κατάμεστο Θέατρο Παλλάς (9/12).

Η πολυαναμενόμενη ταινία βρίσκει το διάσημο τραγουδιστή Χρήστο Μάστορα στο πρωταγωνιστικό ντεμπούτο του να ενσαρκώνει το θρυλικό λαϊκό τραγουδιστή Στέλιο Καζαντζίδη. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, τη βιογραφία σκηνοθετεί ο πολύπειρος Γιώργος Τσεμπερόπουλος ("Ο Εχθρός μου", "Πίσω Πόρτα", "Μέγαρα") με το σενάριο να υπογράφει η επιτυχημένη Κατερίνα Μπέη ("Ευτυχία", "Φόνισσα"). Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, το "Υπάρχω" αφηγείται τη "συγκινητική ιστορία ενός παιδιού μιας οικογένειας προσφύγων του Πόντου που κατάφερε να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει χάρη στο τεράστιο ταλέντο του και κόντρα σε κάθε κοινωνική και προσωπική δυσκολία. Μουσική, έρωτες, οικογένεια, φίλοι, ψάρεμα, δημιουργία, μπράβοι της νύχτας, φανατικοί θαυμαστές, μεγάλες διαμάχες, δημιουργούν το ψηφιδωτό της ζωής του. Μία ταινία - αφιέρωμα σε έναν μεγάλο τραγουδιστή, που η φωνή του 'μίλησε' στις καρδιές όλων των Ελλήνων, ανά τον κόσμο, τον Στέλιο Καζαντζίδη - για όσους τον αγάπησαν, και όσους θέλουν να τον γνωρίσουν".

Υπάρχω πρεμιέρα 2

Στο Θέατρο Παλλάς παρευρέθηκαν περισσότεροι από 1.200 θεατές, εκ των οποίων φυσικά οι συντελεστές. Στο λόγο του, ο Αντιπρόεδρος Διανομής της εταιρίας παραγωγής και διανομής Tanweer, Γιάννης Καλφακάκος, ευχαρίστησε συμπαραγωγούς και χορηγούς για την υποστήριξή τους στην ταινία, προτού τονίσει πως αποτελεί τη μεγαλύτερη κινηματογραφική παραγωγή της χρονιάς, η οποία δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της δέσμευσης της Tanweer να φέρνει στο ελληνικό κοινό ποιοτικές ταινίες για πρόσωπα και ιστορικά γεγονότα του τόπου.

Υπάρχω πρεμιέρα 3
Ο Αντιπρόεδρος Διανομής της Tanweer, Γιάννης Καλφακάκος

Από τη μεριά του, ο παραγωγός του "Υπάρχω" Διονύσης Σαμιώτης, μίλησε για το στόχο της εταιρίας να δημιουργήσει μια ψηφιακή πολιτιστική παρακαταθήκη μέσα από τις ταινίες που παράγει. Κλείνοντας, ευχαρίστησε την οικογένεια Καζαντζίδη, το συμπαραγωγό, Δημήτρη Μελισσανίδη, χορηγούς και συμπαραγωγούς, τους συντελεστές, ενώ αναφέρθηκε ειδικά στο σκηνοθέτη. Ο Τσεμπερόπουλος πήρε τη σκυτάλη ευχαριστώντας τους συντελεστές και τους τεχνικούς και μοιράστηκε την ελπίδα του ότι το "Υπάρχω" θα καταφέρει να ενώσει τη μαγεία και τη δύναμη του ελληνικού τραγουδιού με τη μαγεία και τη δύναμη του κινηματογράφου.

Το "Υπάρχω" κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 19 Δεκεμβρίου.

Δείτε αποσπάσματα από την πρεμιέρα του "Υπάρχω":

Δείτε το τρέιλερ του "Υπάρχω":

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Καλογερόπουλος

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Καλογερόπουλος, ένας ξεχωριστός ηθοποιός που άφησε το δικό του ανεξίτηλο αποτύπωμα στο ελληνικό θέατρο και τον κινηματογράφο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/08/2026

Το Point Break επιστρέφει στις αίθουσες: Ο Κιάνου Ριβς γίνεται ξανα ο ήρωας που τον καθιέρωσε

35 χρόνια μετά την πρώτη του προβολή, το εμβληματικό φιλμ της Κάθριν Μπίγκελοου, "Στην κόψη του κύματος", επιστρέφει σε αποκατεστημένη 4K έκδοση, δίνοντας την ευκαιρία σε μια νέα γενιά να ανακαλύψει την επιδραστική ταινία δράσης των '90s.

Τι νέο θα δούμε στα θερινά σινεμά από αυτή την Πέμπτη

O Μικελάντζελο Αντονιόνι, δύο whoddunit κι όλα όσα θα δούμε την επόμενη εβδομάδα (13-19/08)

10 ταινίες με καλοκαιρινό vibe που αξίζει να δεις

Από ρομαντικές ιστορίες μέχρι περιπέτειες και feel-good στιγμές, αυτές είναι οι 10 ταινίες που θα γίνουν η ιδανική παρέα για τα καλοκαιρινά σου βράδια.

Τελικά, αξίζει να δεις τον "Παραχαράκτη";

"Ο Παραχαράκτης" παίζεται στις αίθουσες από τις 6 Αυγούστου. Αξίζει τελικά να τον δεις στη μεγάλη οθόνη;

Οι νέες ταινίες που θα δούμε στα σινεμά από την Πέμπτη 13/08

O Μικελάντζελο Αντονιόνι, δύο whoddunit κι όλα όσα θα δούμε την επόμενη εβδομάδα (13-19/08)

Οι 5 καλύτεροι ρόλοι της Ζιλιέτ Μπινός

Με αφορμή την επανέκδοση της ταινίας "Γνήσιο Αντίγραφο", ανατρέχουμε στους 5 καλύτερους ρόλους της διάσημης Γαλλίδας ηθοποιού.