"Strange Darling": Γιατί μιλούν όλοι για αυτήν την ταινία τρόμου;

Ένα horror που υπόσχεται διαπεραστικές ανατριχίλες έχει ενθουσιάσει το κινηματογραφικό ίντερνετ.

Strange Darling 1

Μια στο τόσο, εμφανίζεται από το πουθενά κάποια ταινία τρόμου που κάνει τους σινεφίλ να παραμιλούν. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και το "Strange Darling", ένα horror που έχει ήδη κυκλοφορήσει στο εξωτερικό και θα δούμε σύντομα στην Ελλάδα, το οποίο εκτός από την αποδοχή των κριτικών έχει λάβει διθυράμβους από τον εμβληματικό συγγραφέα Στίβεν Κινγκ και τον καθιερωμένο στο είδος σκηνοθέτη Μάικ Φλάναγκαν ("Δόκτωρ Ύπνος", "The Fall of the House of Usher").

Strange Darling 2

Το "Strange Darling" εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια ενός one-night stand το οποίο παίρνει διαστροφική τροπή, όταν αποδεικνύεται πως αποτελεί την ευκαιρία ενός μανιακού δολοφόνου ώστε να ξεκινήσει ένα αιματηρό σερί. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκεται ο Τζ. Τ. Μόλνερ, μόλις στη δεύτερη κινηματογραφική απόπειρά του, ενώ εμφανίζονται αναγνωρίσιμοι ηθοποιοί όπως η Γουίλα Φιτζέραλντ ("The Fall of the House of Usher", "Η Καρδερίνα"), ο Κάιλ Γκάλνερ ("Χαμογέλα", "Scream"), η υποψήφια για Όσκαρ Μπάρμπαρα Χέρσι ("Το Πορτραίτο μιας Κυρίας", "Η Χάνα και οι Αδερφές της") και ο Εντ Μπέγκλι Τζούνιορ ("Best in Show", "Better Call Saul").

Εκτός από διαπεραστικές ανατριχίλες, το τρέιλερ του "Strange Darling" παρουσιάζει ένα γοητευτικό ιριδίζον στυλιζάρισμα τη νύχτα, συνδυασμένο με εκτυφλωτικό ρεαλισμό τη μέρα, με την υπόθεση να κλείνει το μάτι στα slasher horrors και τις αφηγήσεις με ηρωίδα μια final girl. Ανυπομονούμε, λοιπόν, να δούμε αν θα πιάσει τόπο το σούσουρο στις 5 Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί η ταινία.

Δείτε το τρέιλερ του "Strange Darling":

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Τι νέο θα δούμε αυτό το ΠΣΚ στα θερινά σινεμά

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας σε open air και μη κινηματογράφους καθώς και ό,τι άλλο παίζει στις αίθουσες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/07/2025

Το Stellar Gastro Cinema επιστρέφει ανανεωμένο και Almodóvarικά

Η επιστροφή του θερινού γαστρο-κινηματογραφικού κόνσεπτ γίνεται με την πολυβραβευμένη ταινία "Όλα για τη Μητέρα μου".

Η Νοεμί Μερλάν βγαίνει "στο μπαλκόνι" για τα γυναικεία δικαιώματα

Η διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στις "Μπαλκονάτες", μια εκκεντρική και ανατρεπτική μαύρη κωμωδία πάνω στο αντρικό βλέμμα και τη σύγχρονη γυναικεία εικόνα.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα τα σινεμά (10-16/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

10 ταινίες που μυρίζουν καλοκαίρι

Οι ταινίες που θα μας κρατήσουν συντροφιά τις μέρες που η Αθήνα θα "βράζει".

To "The birthday party" με τον Γουίλεμ Νταφόε θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Λοκάρνο

Από τον σκηνοθέτη του "Παράθυρο στη Θάλασσα", Μιγκέλ Άνχελ Χιμένεθ, η νέα παραγωγή που γυρίστηκε στην Ελλάδα κι έχει ελληνική παρουσία σε σενάριο και καστ κάνει ποδαρικό στο φεστιβάλ της Ελβετίας.

Λένε πως αυτή θα είναι μια από τις πιο τρομακτικές ταινίες του καλοκαιριού

Όσα χρειάζεται να ξέρεις για "The Home", που έρχεται στους κινηματογράφους στις 14 Αυγούστου.